Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Aranızda ilgilenen kimse var mı? 3 senedir dalıyorum ve cidden çok keyifli bir spor eğer limitlerinizi biliyorsanız. Henüz 7-8 metre derinlik benim için yeterli bir limit oluyor ama yavaştan arttırma çalışmalarına başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Cok uzun sure 10-25 yaslari arasinda yapmistim, hala da firsatim olsa yaparim, funyanin en guzel aktivitelerinden birisi. Ozlettin depresti gene yaram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şu ramazan bitse gidicem dalıcam yine yazlıkta ama deniz çok kirlendi yaa. Keyifli spordur ama ben bitürlü giysi içinde rahat hareket edemiyorum :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bugün aldığım yeni oyuncağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sat misiniz abi, normal dalin, zipkina bicaga gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dalmanın amacı zıpkın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 uu nice knife :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Birde bu var ama diğeri pek havalı olacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tupsuz bu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 evet tüpsüz ağzında bıçakla dalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Zıpkınla tüplü dalmak yasak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 negzel yaw egitime fln gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Absolut said: Zıpkınla tüplü dalmak yasak zaten. fener kullanmak da yasak değil mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Evet fener yasak belli bir Wat üzerine izin yok balıköları şaşkın edecek. Eğitim olarak skin dive eğitimleri var ama esas eğitim gerektireni tuplu dalıs. Tupsuz dalısta sıg su bayılması riski var cok ciddi birsey onun icin egitim mantıklı ama kendi sınırlarını zorlamaz isen pek olası birsey degil. Oldu mu eger yanında biri yoksa ölüyorsun zaten. Önemli olan sınırını zorlamamak zamanla ilerlemek. 50 cm suda da olabiliyormuş aynı bayılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Halamın oğlu profesyonel dalgıç. Ben bi kaç kez onun setiyle daldım tabi fazla derinliğe inemedim haliyle eheh. Sorman, öğrenmen gereken birşey olursa iletebilirim kendisine. O da zıpkınla avcılık yapıyor vakit bulabildiği zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Gerçi sen 3 yıldır yapıyormuşsun pardon, sormak öğrenmek dedim de :P İftar öncesi beyin gg sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 nası ya, tüpsüzmü dalıyosunuz anlamadım ben. tüpsüz 7-8 metreye iniyosun ağrınza bıcak, nişan alıyosun balık avlıyosun sonra zıpkını cekip cıkıyosun? fantastikmiş. bildiğin conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Agızda bıçak ne ya, bıcak bacagın yananda duruyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 O bicak 1000 kere dalarsin hic bir halta yaramaz ama an gelir bir kere kullanirsin canini kurtarir, insanda bir kere olur zaten. 15-20 metrelerde dolanabilyordum, 2-3 saat suda kalir , tek dalista 11 kg ( toplamda) cipra levrek sinarit goturmuslugum vardi... Buhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ulan tüpsüz 10 metre nasıl dalıyorsunuz.ben 5 metreden zar zor kum çıkarıyorum sonra 10 saat yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tüpsüz değildir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Absolut said: Agızda bıçak ne ya, bıcak bacagın yananda duruyor hehe. abi adam ciddiye almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bıcak ayağında duruyosa azındada durur abi ne fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tuple yasak bu avcilik dali. 25-30 larda yatan arkadaslarim vardi. Yatip baligin kendilerine gelmesini beklerler ki en etkili yontemlerden birisi zipkinla avcilikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 tanya stayla diil abi gerçi tanya ağzına bıçak almıyordu bıçak, iğne vb keskin şeyler kramp girdiğinde işe yarıyor yanılmıyorsam. Acı hissiyle sinirleri uyarıyorsun muydu, kan akıtıp mı bişey oluyodu. Tam olayı bilmiyorum ama nedeni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar