zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bugün saat 19.30 da kadıköyde buluşuyoruz dimi teyit edeyimde taa gebzeden gelecem ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Evet, 19:30 Kadıköy. Klasik buluşma yeri olarak Boğa'yı öneriyorum. Uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 orda boganin kuyrugunu ceken biri varsa o benim. su dimi http://mitoloji.info/images/stories/users/boga-heykeli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 boğanın boynuzundada ben olacam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bu arada ilginç bir problemimiz var. Ben sizi, siz beni nasıl tanıyacaksınız (Lale tak diyeni yakarım). Cep tel trafiğine gerek yok diye düşünoyorum. Ayakta mavi converse, kıçta kot, üstte koyu gri t-shirt, siyah kapşonlu mont da elimde olur herhalde (ısı ile alakalı bir durum). Gene de cep teli özelden atayım isteyen her ihtimale karşı. Ben boğa ile fiili temasa geçmiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 metalcimisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bu daha kolay oldu sanırım. Gördüğünüz pişmiş kelle benim. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 lombak mmknse bi iletişim numarası verir misin eger 19:30 a yetisemezsek aga nerde oturuyonuz die arama imkanımız olsun.. ya da her hangi baska biri ben kesin orda olcam diyenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 screwy said: lombak mmknse bi iletişim numarası verir misin eger 19:30 a yetisemezsek aga nerde oturuyonuz die arama imkanımız olsun.. ya da her hangi baska biri ben kesin orda olcam diyenlerden Özelden attım. Başka iletişim nosu isteyen varsa özelden mesaj atsın yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 arkadaşı görenlerin en yakın güvenlik gücüne başvurması rica olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 İşin gücün yok mu lan senin ? Sen git turnuvayı organize et. Bayram da turnuvasız kalmayalım. Yeni taktiğimi deneyecek adam lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Geç saatlere kadar oturun e mi, ben ofisten o saatte çıkıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 içicekmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sabahlara kadarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 :) gelebilirim aslında ama kimseyi tanımıyorum. lakin bu iş zaten tanışmak amaçlı ama ne biliiyim bilemedim. keşke şimdiden gidiceğiniz mekanın adınıda koysaydınız da uğramak isteyenlerde gelip bir bira içeydi yanınızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Nereye gidileceği konusunda şu an bir fikrim yok. Benim cep teli özelden atıyorum ağbi sana da. Uğramak istersen ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yemek , yol ve diger masraflari cekecekseniz gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Abi yeni uyandım. Gelemem herhalde, ühüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ÇIK KOŞ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Abi.. acayip üşeniyorum ama? Yer nereydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 nerde olacak buluşma!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 dalaran north bank kos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 öküzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 19.30 katılım için deadline değil abi, şimdi uyandıysan 20.30'da katılırsın işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Viktor said: dalaran north bank kos geliyorum! DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar