xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Beraber girin, Ving'le sizi üstüste koyup iyice bi itelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 *)Deep Threat : Baaluo(toss) - Bloody(terran) *)Ölüm melekleri : fevax(zerg?) - Visas(zerg?) *)Ölüm melekleri avcıları : Memph(terran?) - DerangereD(??) *)Em0.hunterz : gangren(??) - scorch (??) *)Süt kardeşler: Sanguin(toss) - Thraine(terran) *)Double penetration : ving(protoss) - xunn(protoss) *)Abdest Twin : Blend(toss)- Elephantalk(Terran) *)takım adı henüz yok: fistan(??) - sparkcaster(??) şimdilik katılanlar. 8 takım oldu. gece chartı çıkarıcam. ?? olanlar ırklarını yazabilirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 fevax z ben z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ama iki soru işareti yazsın demişsin halbusi ben tek soruişaretleri de yazıcaksanmıştım ondan yazdım ben öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ekle hocam deathwarrior - zerg usuph - terran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 *)Deep Threat : Baaluo(toss) - Bloody(terran) *)Ölüm melekleri : fevax(zerg) - Visas(zerg) *)Ölüm melekleri avcıları : Memph(terran) - DerangereD(??) *)Em0.hunterz : gangren(??) - scorch (??) *)Süt kardeşler: Sanguin(toss) - Thraine(terran) *)Double penetration : ving(protoss) - xunn(protoss) *)Abdest Twin : Blend(toss)- Elephantalk(Terran) *)takım adı henüz yok: fistan(??) - sparkcaster(??) *)ekle hocam : deathwarrior(zerg) - usuph(terran) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Her hafta bir turnuva yapılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ne zaman olacak tam saat onemli? Haftasonu ameliyatsal duirumlar varda. Gun saat plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ilk maçlar yarın akşam 8-12 arası. devamı da takip eden akşamlar 8 9 dan sonra akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ving'le Toss gurur olmuşuz turnuvada. Faggot terranlarla why so micro zergler almış yürümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://challonge.com/paticik chart'ı burdan görebilirsiniz. ilk maçlar bu akşam(cuma akşamı) saat 8 de. çoğu oyuncu zaten bende ekli , DerangereD,scorch , sanguin, ving,blend ,elephanttalk,usuph id yazarbilir misiniz ? (çoğu ekli değilmiş eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Abi vicdansız gibi karsımıza Memph'i mi verdiniz? Aman tanrım. Takımın adı henüz yok'u dövseyik bi, vendetta'mız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 :d rakibleri sitedeki chart otomatik atıyor itnelik olmasın diye. zaten double elimination oldugu için onlara yenilirseniz, yenilenler gurubuna düşen diger eziklerden yenip çıkabilirsiniz tekrar finale, çabuk bitmesin diye şeyettim. bir de takımın adı henüz yok zaten giremedi sparkcaster'dan cevap bile gelmemiş halen "fistanla girerim" diyerekten. eger gelirlerse yarın falan bi ekleme yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 cuma akşamı sc buluşma&sevişmesi yok mu yanlız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hmm topac'ı gördüm de haberim yok, eskişehirde oldugumdan bakmadım bile. eger öyle olursa cuma akşam gelemeyenlerinki cumartesi gününe aktarılır falan ayarlarız bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Selam Baal, Sanguin, code : 846 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Biz de yedek takım olalım o zaman. Team fuuu Melinauvu P Mah T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 team :blabla zodiac:toss bordo:zörg bilmiyom geç mi kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Gangren T Scorch Z veya Random :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alaattin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Eğer Yer varsa bizde katılmak istiyoruz. Team:CoH Alaattin (T) Gökhan (P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 katılmak isteyen diğer takımları da ekleyince bracket güncellendi bi garip oldu :d ama güzel ayarlamış gene. *)Deep Threat : Baaluo(toss) - Bloody(terran) *)Ölüm melekleri : fevax(zerg) - Visas(zerg) *)Ölüm melekleri avcıları : Memph(terran) - DerangereD(??) *)Em0.hunterz : gangren(??) - scorch (??) *)Süt kardeşler: Sanguin(toss) - Thraine(terran) *)Double penetration : ving(protoss) - xunn(protoss) *)Abdest Twin : Blend(toss)- Elephantalk(Terran) *)takım adı henüz yok: fistan(??) - sparkcaster(??) *)ekle hocam : deathwarrior(zerg) - usuph(terran) *)fuuu :Melinauvu(toss) - Mah(Terran) *)blabla : zodiac(toss) - bordo(zerg) *)CoH : Alaattin(Terran) - Gökhan (toss) *) fistan ve spark : fistan(?) - sparkcaster (?) fistan ve spark dan bir daha ses çıkmamış gerçi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 http://challonge.com/paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 benim cumartesi bilgisayar başında olup olmayacağı kesin olmadığı için bişey demedim kesin, ayrıca akşam buluşma yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alaattin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Şimdi baktım eşleştirmelere ama tam anlıyamadım..Şöyleki Bizim Takım (CoH) Double penetration ile eşleşmiş ve yenen Ölüm Melekleri Avcıları ilemi eşleşecek? Yoksa Ölüm Melekleri ile Ölüm Melekleri Avcılarıda kendi aralarında mı oynayacak orası bana biraz karışık geldi de :) Maçlar bu akşammıydı ayrıca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Alaattin said: (CoH) Double penetration ile eşleşmiş ve yenen Ölüm Melekleri Avcıları ilemi eşleşecek?aynen akşam başlıyor maçlar ama bu miting yüzünden, artık burda olan takımların maçları olabilecek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar