Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nehire köpek atan kadın

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

gerçi böyle yazmışsın, arniyetli, önyargılı ve sallapati bir görüşün olduğu ortada,
ne yazsak "haha faunacı hayvan severler sizi, hiç bişiden anlamassınız siz zaten" modunda birşeyler diyeceğini düşünüyorum.

yukarda yazdığım genellemelerden biri olmuş bu "sivrinisiklirdi hiyvin ihihi" hesabı.

abi baya anlamamışsın benim demek istediğimi. hatta atar yapmak adına topa çift girmişsin.

benim söylemeye çalıştığım şey insanları sadece samimiyete davet etmek. bikaç defa daha söyledim önceden forumda. budist olduğum için benim gözümde bütün canlılar kıymetli. kedi köpek olduğu için önemsiz meeeeh insan'ın yanında neymiş ki. insan isterse eniği kediyi nehre de atar baseball da oynar gibi bir yaklaşım sergilemiyorum.

benim derdim samimiyetle. madem ki hayvan haklarını savunmaya niyetliyiz ya da hayvanlara zarar gelince üzülüyoruz, o zaman onu da adam gibi yapalım tüm hayvanların haklarını göz önünde bulunduralım. ekolojik sistemi bir bütün olarak korumaya çalışalım. her sene bir hayvan türünün nesli tükenirken meeeh mukadderat demeyelim. doğanın anasını belleyen kapitalist üretim metodundan daha alternatif birşeylere geçelim falan.

aksi takdirde bir noktada istiklalde kadıköyde para viiiiiir diye üstüne yapışan greenpeaceci'lerin eylem olarak boğaza tekne yanaştırmasına benziyor. rainbow warrior'muş meeh.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun vicdan ve alışkanlıklar çelişkisiyle ilgisi var.Sokakta bir köpek gördüğümüzde onun için duyarlı olabiliriz , neden ? Çünkü o canlı sömürü sisteminde diğerlerine göre daha şanslıdır.Dolayısıyla vicdanımız alışkanlıklarımızla çelişmez ; ama diğer yandan sofrada yediğimiz et , içtiğimiz süt ,giydiğimiz deri , çaldığımız gitarın teli..vs hayvanları sömürülmesi üzerine kurulmuş bir medeniyette yaşıyoruz.Bu konuda tam anlamıyla duyarlı olmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerek buda çoğu kişiye zor geldiği için görmezden gelip vicdanını susturmayı tercih ediyor ve hayvanseverliği ayyy yazıqq şu kediciklere aşamasında kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Bunun vicdan ve alışkanlıklar çelişkisiyle ilgisi var.Sokakta bir köpek gördüğümüzde onun için duyarlı olabiliriz , neden ? Çünkü o canlı sömürü sisteminde diğerlerine göre daha şanslıdır.Dolayısıyla vicdanımız alışkanlıklarımızla çelişmez ; ama diğer yandan sofrada yediğimiz et , içtiğimiz süt ,giydiğimiz deri , çaldığımız gitarın teli..vs hayvanları sömürülmesi üzerine kurulmuş bir medeniyette yaşıyoruz.Bu konuda tam anlamıyla duyarlı olmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerek buda çoğu kişiye zor geldiği için görmezden gelip vicdanını susturmayı tercih ediyor ve hayvanseverliği ayyy yazıqq şu kediciklere aşamasında kalıyor

Iyi tespit... soruna care degil ama en azindan durust.
Sosyal ağlarda paylaş

valla cok flame alıcam ama

kucukken arkadaşın balkonunda kı dunya tatlısı ördek ve civcivleri katletmişti bizim sitedeki kediler
42 adet kedi,

tuttuğumuzu denize atmaya başlamıştık ondan sonra.
Küçüktük tabi ve haketmişti totoşlar heh.

İyi yüzüolar ama
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

valla cok flame alıcam ama

kucukken arkadaşın balkonunda kı dunya tatlısı ördek ve civcivleri katletmişti bizim sitedeki kediler
42 adet kedi,

tuttuğumuzu denize atmaya başlamıştık ondan sonra.
Küçüktük tabi ve haketmişti totoşlar heh.

İyi yüzüolar ama

Hayvanseverler bu kadar hardcore değil birader..göz korkutuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bosna Hersek'te bir genç kız tarafından geçtiğimiz hafta acımasızca nehre atılan yavru köpeklerin mucizevi şekilde kurtulduğu bildirildi. Boşnak medyasının haberine göre, YouTube'da yayımlanmasının ardından dünyayı ayağa kaldıran insanlık dışı görüntülerdeki köpekleri, 75 yaşındaki Ruza Pavloviç isimli bir köylü kurtardı.

MUCİZEVİ KURTULUŞ / FOTO GALERİ

BU GÖRÜNTÜLER DÜNYAYI AYAĞA KALDIRMIŞTI / WEB TV

Bosna-Hersekli bir genç kızın nehre yavru köpekleri fırlattığı video görüntülerindeki yavru köpeklerin, emekli bir Boşnak kadın tarafından kurtarıldığı belirtildi.

Hırvatistan'da yayımlanan Jutarnji List gazetesinin haberine göre, nehre atılan 5 köpek yavrusu, iki hafta önce Bosna'nın orta kesimlerindeki Bogojno yakınlarında bulunan Curcica Lug köyünde yaşayan Ruza Pavloviç tarafından bulundu.

Ancak kurtardığı hayvanlara bakacak maddi imkanı olmadığını söyleyen Pavloviç, köpek yavrularının bakımı için hayvanseverlere ve hayvanları koruma derneklerine çağrıda bulundu. Pavloviç, yine de şu anda garajda baktığı sevimli yavrulardan birini almak istiyor.

Görüntü paylaşım sitesi YouTube'da genç bir kızın, beyaz bir kovaya koyduğu yavru köpekleri, debisi yüksek bir nehre tek tek atarken görüldüğü 44 saniyelik bir video yer almış ve polis geçen hafta genç kızın kimliğinin belirlendiğini açıklamış ve Bosnalı olduğu belirtilen kız hakkında soruşturma açılmıştı.

Görüntüler infiale yol açarken, sosyal paylaşım sitesi Facebook başta olmak üzere birçok paylaşım sitesinde, hayvanların kaybından duyulan üzüntüyü ifade eden ve genç kızın bulunmasına yönelik sayfalar oluşturulmuştu.

Genç kızın ailesi Boşnak basınına, kızlarının internette "insan avı" başlatılmasından büyük üzüntü duyduğunu ve depresyona girdiğini, bir süre hastaneye kaldırıldığını anlatmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genç kızın ailesi Boşnak basınına, kızlarının internette "insan avı" başlatılmasından büyük üzüntü duyduğunu ve depresyona girdiğini, bir süre hastaneye kaldırıldığını anlatmıştı.

ahuahuahuahuahuahuahauhauhauahu

hiç güleceğim yoktu..

ulan zeytinyağı..
Sosyal ağlarda paylaş

abi küçükken bahçeli bir evde yaşıyordum çiftlik hayatı gibin ve bir köpeğim vardı bahçeye giren kediyi öldürüyodu boğarak.Bigün dışarda gezdirirken köpeği küçük yavru bir kedi gördü ve saldırmaya çalıştı , ben tasmasını tuttum küçük kedi kenarda sinmiş korku dolu gözlerle izliyordu köpeği , derken tasmayı bıraktım ve gözümün önünde hayvanı öldürmesini izledim.Niye böyle birşey yaptığımı şuan anlam veremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...