dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://www.facebook.com/notes/rescue-ink/rescue-ink-is-offering-a-200000-reward-regarding-the-girl-in-the-video-allegedly/146981845334843 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kimse yazmamış heralde, nehire değil nehre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 beyler adam doğru söylüyor! http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EFF9F83A8A743B71F6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bone said: gerçi böyle yazmışsın, arniyetli, önyargılı ve sallapati bir görüşün olduğu ortada, ne yazsak "haha faunacı hayvan severler sizi, hiç bişiden anlamassınız siz zaten" modunda birşeyler diyeceğini düşünüyorum. yukarda yazdığım genellemelerden biri olmuş bu "sivrinisiklirdi hiyvin ihihi" hesabı. abi baya anlamamışsın benim demek istediğimi. hatta atar yapmak adına topa çift girmişsin. benim söylemeye çalıştığım şey insanları sadece samimiyete davet etmek. bikaç defa daha söyledim önceden forumda. budist olduğum için benim gözümde bütün canlılar kıymetli. kedi köpek olduğu için önemsiz meeeeh insan'ın yanında neymiş ki. insan isterse eniği kediyi nehre de atar baseball da oynar gibi bir yaklaşım sergilemiyorum. benim derdim samimiyetle. madem ki hayvan haklarını savunmaya niyetliyiz ya da hayvanlara zarar gelince üzülüyoruz, o zaman onu da adam gibi yapalım tüm hayvanların haklarını göz önünde bulunduralım. ekolojik sistemi bir bütün olarak korumaya çalışalım. her sene bir hayvan türünün nesli tükenirken meeeh mukadderat demeyelim. doğanın anasını belleyen kapitalist üretim metodundan daha alternatif birşeylere geçelim falan. aksi takdirde bir noktada istiklalde kadıköyde para viiiiiir diye üstüne yapışan greenpeaceci'lerin eylem olarak boğaza tekne yanaştırmasına benziyor. rainbow warrior'muş meeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ay hipi çıktı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bunun vicdan ve alışkanlıklar çelişkisiyle ilgisi var.Sokakta bir köpek gördüğümüzde onun için duyarlı olabiliriz , neden ? Çünkü o canlı sömürü sisteminde diğerlerine göre daha şanslıdır.Dolayısıyla vicdanımız alışkanlıklarımızla çelişmez ; ama diğer yandan sofrada yediğimiz et , içtiğimiz süt ,giydiğimiz deri , çaldığımız gitarın teli..vs hayvanları sömürülmesi üzerine kurulmuş bir medeniyette yaşıyoruz.Bu konuda tam anlamıyla duyarlı olmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerek buda çoğu kişiye zor geldiği için görmezden gelip vicdanını susturmayı tercih ediyor ve hayvanseverliği ayyy yazıqq şu kediciklere aşamasında kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fake olma ihtimali yok mu bunun? köpekler hep kadrajdan çıkıyor benim dayandığım yere kadar. not : lebron reklamında ki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 of saçmalıklara gel, Michael Bay 50 bin dolar ödül falan önermiş kızı bulana. Bu hayvanserverliğin günah çıkartmaktan farkı yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Hey kadin napiyosun? Nehire köpek caliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Şok gelişme... http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/15707015.asp?gid=373 O kadar küçücük aciz yavrular için 5000 avro az, çoooook az. :( Attığı her puppy için 5k verseler yine az. Her biri için 5 yıl vermek lazım $#½&fsize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi o degil de 4chan'in kontrolu altinda bildigin internet, inanilmaz bisey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 derFremdeSohn said: Hey kadin napiyosun? Nehire köpek caliyorum! ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 aşk ye verirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 olitere said: Bunun vicdan ve alışkanlıklar çelişkisiyle ilgisi var.Sokakta bir köpek gördüğümüzde onun için duyarlı olabiliriz , neden ? Çünkü o canlı sömürü sisteminde diğerlerine göre daha şanslıdır.Dolayısıyla vicdanımız alışkanlıklarımızla çelişmez ; ama diğer yandan sofrada yediğimiz et , içtiğimiz süt ,giydiğimiz deri , çaldığımız gitarın teli..vs hayvanları sömürülmesi üzerine kurulmuş bir medeniyette yaşıyoruz.Bu konuda tam anlamıyla duyarlı olmak için alışkanlıklarımızdan vazgeçmek gerek buda çoğu kişiye zor geldiği için görmezden gelip vicdanını susturmayı tercih ediyor ve hayvanseverliği ayyy yazıqq şu kediciklere aşamasında kalıyor Iyi tespit... soruna care degil ama en azindan durust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Estel_Anorien said: bir de bonsai kediler yetiştirenler var. Aslında yok http://www.snopes.com/critters/crusader/bonsai.asp http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=13434053 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Yaşlı bir bosnalı kadın nehre düşen köpüşleri kurtardığını iddia ediyor. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/15721254.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 valla cok flame alıcam ama kucukken arkadaşın balkonunda kı dunya tatlısı ördek ve civcivleri katletmişti bizim sitedeki kediler 42 adet kedi, tuttuğumuzu denize atmaya başlamıştık ondan sonra. Küçüktük tabi ve haketmişti totoşlar heh. İyi yüzüolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 watch out there is a shitstorm coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 serin hikaye birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Suark said: valla cok flame alıcam ama kucukken arkadaşın balkonunda kı dunya tatlısı ördek ve civcivleri katletmişti bizim sitedeki kediler 42 adet kedi, tuttuğumuzu denize atmaya başlamıştık ondan sonra. Küçüktük tabi ve haketmişti totoşlar heh. İyi yüzüolar ama Hayvanseverler bu kadar hardcore değil birader..göz korkutuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bosna Hersek'te bir genç kız tarafından geçtiğimiz hafta acımasızca nehre atılan yavru köpeklerin mucizevi şekilde kurtulduğu bildirildi. Boşnak medyasının haberine göre, YouTube'da yayımlanmasının ardından dünyayı ayağa kaldıran insanlık dışı görüntülerdeki köpekleri, 75 yaşındaki Ruza Pavloviç isimli bir köylü kurtardı. MUCİZEVİ KURTULUŞ / FOTO GALERİ BU GÖRÜNTÜLER DÜNYAYI AYAĞA KALDIRMIŞTI / WEB TV Bosna-Hersekli bir genç kızın nehre yavru köpekleri fırlattığı video görüntülerindeki yavru köpeklerin, emekli bir Boşnak kadın tarafından kurtarıldığı belirtildi. Hırvatistan'da yayımlanan Jutarnji List gazetesinin haberine göre, nehre atılan 5 köpek yavrusu, iki hafta önce Bosna'nın orta kesimlerindeki Bogojno yakınlarında bulunan Curcica Lug köyünde yaşayan Ruza Pavloviç tarafından bulundu. Ancak kurtardığı hayvanlara bakacak maddi imkanı olmadığını söyleyen Pavloviç, köpek yavrularının bakımı için hayvanseverlere ve hayvanları koruma derneklerine çağrıda bulundu. Pavloviç, yine de şu anda garajda baktığı sevimli yavrulardan birini almak istiyor. Görüntü paylaşım sitesi YouTube'da genç bir kızın, beyaz bir kovaya koyduğu yavru köpekleri, debisi yüksek bir nehre tek tek atarken görüldüğü 44 saniyelik bir video yer almış ve polis geçen hafta genç kızın kimliğinin belirlendiğini açıklamış ve Bosnalı olduğu belirtilen kız hakkında soruşturma açılmıştı. Görüntüler infiale yol açarken, sosyal paylaşım sitesi Facebook başta olmak üzere birçok paylaşım sitesinde, hayvanların kaybından duyulan üzüntüyü ifade eden ve genç kızın bulunmasına yönelik sayfalar oluşturulmuştu. Genç kızın ailesi Boşnak basınına, kızlarının internette "insan avı" başlatılmasından büyük üzüntü duyduğunu ve depresyona girdiğini, bir süre hastaneye kaldırıldığını anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 O babada hakediyo bi dayak çok üzülmüş kız belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 said: Genç kızın ailesi Boşnak basınına, kızlarının internette "insan avı" başlatılmasından büyük üzüntü duyduğunu ve depresyona girdiğini, bir süre hastaneye kaldırıldığını anlatmıştı. ahuahuahuahuahuahuahauhauhauahu hiç güleceğim yoktu.. ulan zeytinyağı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 di mi yav köpek yavrusu avı başlatmak varken insan avı? cık cık çok ayıp. bence o kızın başını çektiği bir köpek yavrusu avı başlatmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi küçükken bahçeli bir evde yaşıyordum çiftlik hayatı gibin ve bir köpeğim vardı bahçeye giren kediyi öldürüyodu boğarak.Bigün dışarda gezdirirken köpeği küçük yavru bir kedi gördü ve saldırmaya çalıştı , ben tasmasını tuttum küçük kedi kenarda sinmiş korku dolu gözlerle izliyordu köpeği , derken tasmayı bıraktım ve gözümün önünde hayvanı öldürmesini izledim.Niye böyle birşey yaptığımı şuan anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar