GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 aynen beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ISO200 24mm f/16.0 1/30sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Diğer fotolarin yanında bu biraz sönük geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yoo gayet iyi. Yalnız abi ben bu tarz hayvani saturasyonlu karelere alışamadım bi türlü sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bana dedim zaten lan. senden mi bahsettim, sıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 son fotoda cunku herhangi bir drama yok. guzel mi guzel bir sahil kasabasi var. detayli baktikca daha da kendini gosteriyor. diger cogu fotodaki "fine art" etkisi sayilabilecek uzun pozlama teknigi yok. hdr yapmadim. saturayion derken gercek anlamda saturation eklemedim hic. vibrance +10 civarinda. lakin bilimum filtre eklentileri ile zaten orada olmasi gereken renkleri ayri ayri kuvvetlendirdim. ha fotograf gun ortasinda cekilmisti. o nedenle gunes tepede olunca zengin renkler elde edememenin onune gecebilmek icin gunes sanki saat 5-6 gunesi gibi kafamda tasarlayip ne sekilde tonlar olmasi gerekir odakli calistim. bol bol dengelemek icin orijinal hali ve editlenmis hali arasinda layerlar uzerinden gidip mask attim. gonul isterdi ki cektigim klise saat 5 den sonra da acik olsun ki tepeye cikip gunbatimi cekebileyim. (gerci klise guvenligi ile konustum, tekrar bu kasabaya gelirsem numarasini verdi, arayip kliseyi kendime ozel olarak actiricam ve gun batimi cekmek icin tepeye cikicam. ucretsiz izin vericek.) hehe cektigim fotolari raw formatta kamera ekraninda gostermem yetti bu izin icin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 çok güzel olmuş. soldaki ve sağdaki insan(lar) biraz daha merkeze yaklaşsa daha mı iyi olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 fotonun farkli bir anlami olurdu o zaman. kompozisyon acisindan daha iyi olmasi icin kurallara %100 uymasina gerek yok. bu foto bir ornek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Selam, Çok güzel! Her iki insan(lar) grubu ayrı ayrı da olabilirdi: 1. foto sadece soldaki insan 2. foto sadece sağdaki insanlar Canlıların(!) sağ veya sol tarafta kalmaları bana daha hoş geliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dyna abi, imza olmamıs hiç. fotoya bişi deme istiyacı duymuuotum ama imza bozmus cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ufaltayim mi imzayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 insanlari sadece sola veya saga almak veya daha ortalayip almak tamamen farkli anlamlar katiyor. bu fotoda ben daha cok: sisli havada gorusun dusmesi, havanin sogumasi ve park gibi issiz bir yerde sabahin korunde pek fazla insan yokken yururken pesinden geleni gorememenin ve insana verdigi urpertirici ve depresif havanin fotograf karesi olarak kayit edilmesi bla bla temali bir sey cekmek istemistim. guzergah falan hosuma gidince bisikleti koydum kenara, yere egildim, istedigim sahne olussun diye sabahin korunde aptal gibi sort-sweatshirt cikip usuye usuye bekledim boyle. derken 20 dk sonra denk geldim cektim fotografi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi söz çalmicaz, şu imzaları koyma güzelim fotolarına ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sirf calmayi engellemek gibi bir gayem olsa rahatlikla silinebilecek sekilde koymam ki. imzanin bir olayi da, fotolarin kimin tarafindan cekildigini gostermek icin bir nevi "marketing" acisindan faydali olmasi. bazi cok iyi isim yapmis ve kendine has tarzi olan fotografcilar mesela kullanmazlar, ihtiyaclari da yok zaten. ki genelde cektikleri fotografi satarak para kazanmiyorlar. onlar icin tamamen fotolarinin cok paylasilmasi ve kullanilmasi onemli. diger fotografcilarin buyuk bir kismi da kendilerini tanitmak icin ugrasirken bir yandan da musteriye yol gostermek ve izinsiz kullanimini onleme amacli watermark koyuyorlar. ha inanilmaz cirkin sekilde yapanlar da var. dogruya dogru. genel olarak da tabi ki de watermarksiz bir foto hereksin gozune daha guzel gozukecektir. ama mesela aldiginiz giyside, elektronik esyada, arabada vb marka yazmamasi gibi bir sey bu. ben hem kendimi tanitmak hem de para kazanma amacli cekiyorum fotograflari. tabi ki de sanatsal yonu de var. is boyle olunca, watermark koymadan piyasaya vermek, marka basmadan urunleri satmak gibi. (bazen de trolluyor musunuz yoksa hakikaten bilincli mi diyorsunuz anlamakta zorlaniyorum acikcasi. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ufacık bi şey koysan daha iyi aslında düz yazı 12px arial .. imza arayan her türlü bulur zaten sağ altta onu. önceki imza felaketti ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 arkadaki ağaçlar bir tık daha koyu olsaymış daha iyiymiş bence ama şu hali bile süper gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 imza koy ama ufalt veya daha sakin bi fontla koy, bide o yaprağı koyma. gercekten rol aclıyo canım işlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bakalim 100. denememde tutturucam :) cuce bu arada dedigin gibi yaptim. yeni foto ekledigimde o sekilde paylasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Aksam aksam dayanamadim 1 foto daha ekleyiverdim. Yep yeni watermark'im ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 gecen hafta istanbuldaydim. bir tane kadikoy feribotlari fotografi ekleyeyim. :) 24mm ISO400 f/4.0 1/500sec Nikon D800 + 24-120 f/4.0 G VR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Burasi da Safranbolu ile Bartin arasindaki daglar. 27mm ISO200 f/8.0 1/200sec D800 + 24-120 f/4.0G VR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Abi fotograflara degil de wm a yorum yapicam. Bu, su ana kadar fotograflarin icin yaptigin en iyi sey olmus. Digeri Sivasli zumrut kalayci photography ayarindaydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 evet bence de. hem de en cabuk urettigim watermark oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 gecen haftasonu dolasırken denk gelip bir teleferike bindiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar