Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Die Milch isimli gothic Japon muzik grubunun Coco adli solistinin fotografi. Mekan Londra'da bulunan Victoria & Albert Muzesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kadın çok robotik durmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hatun hep oyle duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hehe bilmiyorum valla onu. Yalnız kemal sunal fatma girik filmindeki robotu hatırlattı bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ahaha https://www.facebook.com/DieMilch2012 bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 son fotoda kare vignette mi bastın abi o ne yav =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bu arada ilk capon fotosunda kusur göremiyorum bile. Çok iyi herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?18,5066193,7102753,page=39#msg-7102471 mesajindaki hic bir foto benim degil. grubun facebook sayfasindan aldim, link de verdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ha evet imza da yokmuş zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 facebook sayfam 100+ like edinmis. Kutlama fotografim ^^ Guney dogu Ingiltere kiyilarinda terkedilmis teknelerin oldugu ve Ingiltere'nin tek çölü olarak nitelendirilen Dungeness'e 3 km mesafede çektiğim bir fotoğraf. 24mm f/11.0 ISO 100 3seconds siz sormadan söyleyim, sadece lightroom da tek kare fotoğraf üzerinde çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 perfect olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 DynamicK said: bir tane de vahsi yasam Kestrel bu resim için ayrıntıları alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kuşun cinsi Kestrel. Fotoğraf detayları da; 1/800sec f5.6 300mm -1 exposure compensation ISO640 Kabaca %30 crop attım istediğim kompozisyonu sağlasın diye ve ek yakınlaştırma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 şu gemili fotoyu biraz daha geniş açı alsaydın daha güzel olurdu sanki. gemi çok kaplamış kadrajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 blur process oldu mu ps'de falan. çok süzük duruyor şık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yok herhangi bir blur atmadim. gunese dogru cekim oldugundan hafif suzuk goruntu olusuyor dogal olarak. daha genis aci ile cekip sagda solda dikkat ceken nesneleri de kadraja almak istemedim. onumuzdeki gunlerde benzer bir kac foto daha eklerim. farkli acilar ve mesafeden eski tekneleri cektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ilk fotoğraftaki capon hatun (fotoya göre soldaki) emma stone'nun çekik gözlüsü gibiymiş ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 DynamicK said: facebook sayfam 100+ like edinmis. Kutlama fotografim ^^ ... 24mm f/11.0 ISO 100 3seconds ... veri big ket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ilk kez kamp yaptim. eglenceliydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 slenderman_by_dynamick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Shutter Speed 30/1 second Aperture F/16.0 Focal Length 24 mm ISO Speed 200 10 stop nd filtre kullandim. HDR degil. Tek kare uzerinde lightroom ve photoshop da duzenlemeler iceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 genelde kadrajin iyi oluyor ama bu pek icime sinmedi ya acep biraz daha asagidan alsan daha mi iyi olurdu? imkan yoksa bilmiyorum tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Asagidan almayi da denedim de demiryolunu net kadraja alamadim. Istegim demiryolunu kullanarak tee uzaktaki tekneyi gostermekti. Gun batimi da olunca gokyuzu de azcik olmali tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 raylardaki o tahtaların ufuk çizgisine göre yamuk durması gözü rahatsız ediyor. en azından beni rahatsız etti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar