Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotolarım

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:

bu sene pek foto çekemiyorum da geçen senekilerden bir tanesini hdd den kurtarıp nete atabildim.

tee sabahın köründe kalkıp alacakaranlık da bölgede konuşlanıp çekmeye başlamıştım. güneşin doğuşunu izlemek pek bi keyif vermişti doğrusu. keşke tekrar yapabilsem...
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

Caernarfon kalesi. Bu kale zamanında Galler'de bütün suçluların getirilip kellesinin vurulduğu bir yer. O yüzden genelde korkulan bir şehirmiş. Kale devasa. Ben deniz kenarı tarafından bir fotoğraf çektim.

en guzeli en muthisi bu.

cok guzel be nedense bi en cok bunu begendim.
  • Admin
Mesaj tarihi:

tesekkurler. eski fotolarimdan biri, mekan ve nesne ile o anki hava uygundu fotograf icin ama suan gitsem daha iyisini cekerim kesinlikle. o zamandan beri kendimi baya gelistirdigime inaniyorum.

bu arada paintography sever misiniz? ufaktan kendi capimda bir giris yapayim dedim.

• Admin
Mesaj tarihi:
gecen hafta bulut yoktu pek. bu hafta mevsim normallerine donduk. %95 bulutlu.

bulutlar abarti yogun olmadikca aslinda fotografcilar icin en ideal yerlerden biri Ingiltere. Yeteri kadar diffuse edip, softbox gorevi goruyor.
  • 2 hafta sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:

d600 ve 16 - 35 F4.0 G alicam

D90 + 18-105mm Vr + Tokina 11-16 f2.8 ve giderse yaninda bir de 50mm f1.8 i saticam.

D90 suan 43k actuations sahip. Daha uzuuun bir omru var. Lensler ve makine cok temiz. Gozum gibi bakiyorum. :)Yaninda aparatlar da var, digital battery grip(asagidakinden) ve orijinal pil yaninda 2 tane de yan sanayi pil var.

• Yeni Oluştur...