mutos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ben de ilk kareyi begendim.Tebrikler. Uzun zamandır evet paylasmıyordun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ilk kare baya güzelmiş ya. eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 calınırken yakalıyamadınmı meşaleyi? nıt nıt nıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bu sene pek foto çekemiyorum da geçen senekilerden bir tanesini hdd den kurtarıp nete atabildim. tee sabahın köründe kalkıp alacakaranlık da bölgede konuşlanıp çekmeye başlamıştım. güneşin doğuşunu izlemek pek bi keyif vermişti doğrusu. keşke tekrar yapabilsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 o saatlerde bebek bezi degistirirsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 az ugras android icin yaz su app'i de kullanalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Bebek bezi değiştirme app.i mi eheh Ben yeni gördüm son koyduğun iki partiyi, takip etmeyi en sevdiğim fotoğraf başlıklarından bir tanesi, azaltma çekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 DynamicK said: Caernarfon kalesi. Bu kale zamanında Galler'de bütün suçluların getirilip kellesinin vurulduğu bir yer. O yüzden genelde korkulan bir şehirmiş. Kale devasa. Ben deniz kenarı tarafından bir fotoğraf çektim. en guzeli en muthisi bu. cok guzel be nedense bi en cok bunu begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 tesekkurler. eski fotolarimdan biri, mekan ve nesne ile o anki hava uygundu fotograf icin ama suan gitsem daha iyisini cekerim kesinlikle. o zamandan beri kendimi baya gelistirdigime inaniyorum. bu arada paintography sever misiniz? ufaktan kendi capimda bir giris yapayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bu bulutların seyrekleştiği vakit yok mu İngiltere'de? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 gecen hafta bulut yoktu pek. bu hafta mevsim normallerine donduk. %95 bulutlu. bulutlar abarti yogun olmadikca aslinda fotografcilar icin en ideal yerlerden biri Ingiltere. Yeteri kadar diffuse edip, softbox gorevi goruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Ama tek parça gibi görünüyor, manzaranın havasını bozuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 like olsa basardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 çokzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 cogzel wallpaper bilem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 çokzel yorumlar bunlar. teşekkür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, An itibarıyla beni gıcık eden bir kare... hemen makina almam lazım... Elleri sağlık :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Al affetme. Hatta ben D90'mi satmayi dusunuyorum. Bu carsamba TR'e geliyorum. Alacaksan direk satayim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ben buradayken neden tr'ye gelmeyi düşünmüyorsun ki? Çok ayıp hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aksilik cikmazsa ekim'de yine geliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Sen D90 satıp ne alacaksın? (kağıt kalem hazır bekler) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 d600 ve 16 - 35 F4.0 G alicam D90 + 18-105mm Vr + Tokina 11-16 f2.8 ve giderse yaninda bir de 50mm f1.8 i saticam. D90 suan 43k actuations sahip. Daha uzuuun bir omru var. Lensler ve makine cok temiz. Gozum gibi bakiyorum. :)Yaninda aparatlar da var, digital battery grip(asagidakinden) ve orijinal pil yaninda 2 tane de yan sanayi pil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Test neticesi gerçekten çok iyi çıkarsa kasıp 6D veya D600 gibi FF bir makina alabilirim. Yoksa kafamda Pentax K5-II var. Ama her şey muallak şu an. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar