Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bira Göbeğine can kurban:) buarada ben ilk viski içtiğimde( ki ozman gaza gelip dört su bardağı fondip yapmıştım) 1 gün boyunca sarhoş dolaşım... bidahki gün ölü gibiydim ve hertarafım yara içindeydi:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: _-Sturm-_, 17 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki: 1) Bize gelinir 2) Emanetler görülür 3) Bir tanesi seçilir 4) Sonrası bana bırakılır, size bir tek içmek kalır :) Adresi soyle geliyorum O safari yi kimseye verme.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Sinciiik . Viski de en kaliteli olarak dusunduunuz marka hangisi . gecenlerde Jack aldim da. Bi de seyi sorcam Malibu ve Safari ile ilgili bilgim yok . alkol orani sertligi nedir nasi icilir? flm fln ?
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Benim damak zevkim biraz farklı galiba... Ben acı olduğu için birayi içemiyorum, ya da içersem (ki içtim mi acı falan dinlemem pek) yüzüm ekşir, midem bulanır ve şişer :) Ama viskiye siz acı diyorsunuz, bana müthiş bir zevk veriyo. Tadı çok güzel, dudaklarımda damağımda ve gırtlağımda bıraktığı tada bayılırım.[signature][hline]
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Viski olarak Jenniffer Lopez güzeldir, Sex on the beach güzeldir, votka olarak Absolut güzeldir. Jack Daniels fena değildir. Falan filan hepsi denenmeli.[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you.
BoNzO Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yukardaki yorum dres in diil benim...ufak bi teknik hata :)[signature][hline]Is There Anybody Out There??
Öne çıkan mesajlar