Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

viski

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bira Göbeğine can kurban:) buarada ben ilk viski içtiğimde( ki ozman gaza gelip dört su bardağı fondip yapmıştım) 1 gün boyunca sarhoş dolaşım... bidahki gün ölü gibiydim ve hertarafım yara içindeydi:)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 17 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki:

1) Bize gelinir
2) Emanetler görülür
3) Bir tanesi seçilir
4) Sonrası bana bırakılır, size bir tek içmek kalır :)

Adresi soyle geliyorum

O safari yi kimseye verme.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
Sinciiik . Viski de en kaliteli olarak dusunduunuz marka hangisi . gecenlerde Jack aldim da. Bi de seyi sorcam Malibu ve Safari ile ilgili bilgim yok . alkol orani sertligi nedir nasi icilir? flm fln ?
Mesaj tarihi:
Benim damak zevkim biraz farklı galiba... Ben acı olduğu için birayi içemiyorum, ya da içersem (ki içtim mi acı falan dinlemem pek) yüzüm ekşir, midem bulanır ve şişer :)

Ama viskiye siz acı diyorsunuz, bana müthiş bir zevk veriyo. Tadı çok güzel, dudaklarımda damağımda ve gırtlağımda bıraktığı tada bayılırım.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Viski olarak Jenniffer Lopez güzeldir, Sex on the beach güzeldir, votka olarak Absolut güzeldir. Jack Daniels fena değildir. Falan filan hepsi denenmeli.[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

• Yeni Oluştur...