Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

viski

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bide şeyi anlamıyorum arkla bara gittiydik bodrum da barın ismini unttum türkbükünde, tequila nın shot ı 20 milyon a yakın bişeydi ayıp yaw 4 shot parasına git bi şişe al, buyur sana en az 100 shot çıktı budur yani :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
kingpin senin $eftalili bi içkin wardı ona noldu :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
abi o bitti peder bir daha almıyor .. namı değer archers..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
sn bir bira aca dur bn simdi 6. bitirdm=) simdi de yatiorm ii gecelr=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
evt arkadaşlar limon tuz ve sierra tequilam yanımda ilk shot(duble yapmaya karar verdim :)) ım vatana millete hayırlı uğurlu olsun :) ha bi de sigara yakiim eksik olmasın :)[signature][hline]Your Ad Here! oy oy ne yandı be boğazım :)

[Bu mesaj Aegean tarafından 17 Ağustos 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sendedemi sierra tekilasi var :)
ahehe bende dalga geçiyordum ulan bu oyun firması diye :p
bizdede var o hatta kapağında meksiko şapkası var demi :p bende içerim ondan bu gece[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
hadi çabuk 3. ü beni bekliyo doldurdum :P :) tuz ve limonu unutma limon tat veriyo tuz da kana (hücreleremiydi yoksa?) çabuk geçmesini sağlıyo :) böle de bi bilgi verelim :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
ballısınız ıcıonuz beyler.ben sabaha kdr uyanık kalıp ark.ları ekmemek ıcın bı gıdım ıckı alamıyorum $uan agzıma :) ama yarın ark.larla denıze gıdınce bu yoksunlugumuda gıderıcem ehe[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
mideme dokunmasa bende kolayı bıtırcemde yemıyor :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
olm baqın bana kötu örnek oluyorsunuz yrn gece dvm edelım topice allah a$kına :-p icerdeki beylızı acmamak ıcın zor tutuom kendımı :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
ya direnmem bırakırımda yrn ark.ları ekerım ben ıcmeye ba$larsam sözum war adamlara yamuk yapamam :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
yamuklar yapılmak içindir. Hadi fondip.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 17 Ağustos 2004 03:19 tarihinde demiş ki:
yamuklar yapılmak içindir.

seni kım yaptı?
nese konuyu saptırmayalım kıngpin bı$ı dıodu viski ile :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Mesaj tarihi:
bak ya. hemen saptırdın konuyu. fondip diyorum FONDİP.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...