padawan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 el üzerine yapılacak olan dövme ne kadar acıtır? el üzeri acıtır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 abi kizlar yapar el ustune, kizlarda erkeklere gore 7 kat dayaniklidir aciya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 abi yok yav şundan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 coldplay ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 neki o pause dugmesi fln mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 o ufacık dövme için bu kadar düşünüyorsan, keçeli kalemle çiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 +1 keçeli kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 el uzeri ve boyundan yukari dovme sanirim en buyuk esekliklerden biri agir pismanlik yaratir ilerde soylemedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ince deri ve kemik üzeri olduğundan acıtır diye düşünüyorum.zira kemik üzerindeki takır takır sesleri bile duyabilirsin.ama ben o 7 kat dayanıklılardan olduğumdan mıdır bilmem.o kadar dövmem var gıkım çıkmadı hiçbirini yaptırırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ince deri kıkırdak ve kemik çevresi baya bi acıtıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dövmesi elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Hafiften acıtır oralar tabi ama rockstar değilsen eline dövme yaptırmazsın arkadaş. Bende ünlü olsam ozzy gibi http://www.knuckletattoos.com/pics/OZZY.jpg düşünüyodum ama olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sonra dövme yapılanlar ise şöle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ayrıca 3-4 gün yıkanmaması durumu da en çok elde rahatsızlık verir heralde:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ah ulan keşke bu kadar kıllı olmasam :/şunu yaptırmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şöle salkım saçak, şekilsiz dövmeleri emanet bir vücutta olsam ve 40milyar da para verseler bile yaptırtamam lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 cerebralis said: ince deri ve kemik üzeri olduğundan acıtır diye düşünüyorum.zira kemik üzerindeki takır takır sesleri bile duyabilirsin.ama ben o 7 kat dayanıklılardan olduğumdan mıdır bilmem.o kadar dövmem var gıkım çıkmadı hiçbirini yaptırırken arkadas hem ögretmen hem dövme falan hem de doguya gidicem midicem Mit ajanı mısın nesin sen cözemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 niye lan.. dövme yaptırınca öğretme skilleri mi düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ggasfghdhsfhg ya işte asıl sorun bu.döpiyesle geziyorum her daim=P 100 kişiye sorduk hiçbiri örtmen demedi.dövlet baba kabul etti sağolsun ma olayı çözdün çaktırma ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 cerebralis said: ggasfghdhsfhg ya işte asıl sorun bu.döpiyesle geziyorum her daim=P 100 kişiye sorduk hiçbiri örtmen demedi.dövlet baba kabul etti sağolsun ma olayı çözdün çaktırma ha! eğitim şart diyorum ve sahurumu yemegimi yiyip yatiyorum bu muhabbeti daha sonra aksam yemeginde başbaşa yapabiliriz:P malum yarın iş var coluk cocuk evde ekmek ekmek diye ağlıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Valla annem yaptırdı eline dövme, 50 yaşında kadın, diğer yerlere yapılanlardan daha çok acıdığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Evet acır yaptırırken değil ama ileride daha mülakat başında elinde o sembol, şekil vs. sırıttığında. Misal THY ve birçok banka mülakatta dövme gördüğü an eliyor, istersen mükemmel ol farketmiyor, bilgin olsun.Fistan ın da dediği gibi boyun el sakat iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Maori dövmenin hasıdır gerisi yaş söle rockunki gibi güzel mi maori yapdırcan peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yerlisi değilsen gayet lamer bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar