Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bad sector mü?

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

emektar bir hard disk kullanıyorum, bugün windows'u açarken her zamanki kullanıcı ile açamadı, bazı dosyalar hasarlı falan dedi. ben de hdtune pro ile tarattım, şimdi bu hdd gidici mi?

ayrıca bir sorum daha var. normal windows kullanıcım ile giriş yapamayınca yeni bir kullanıcı açtım. eski kullanıcıda kalan opera'nın sık kullanılanlarını nasıl alabilirim?

Sosyal ağlarda paylaş

fir3blad3 said:

bir clusterdan bişey olmaz :) onun yarısının kırmızı olduğu düşün o zaman iş problem var :) ( bizzat yaşandı )

esas kullanıcı ile açamıyorum bilgisayarı. sanırım sistem dosyalarının olduğu bölüm hasar gördü. bilgisayar kendi kendine kapandı birkaç kez.

moriQ said:

scandiskle kullan biraz daha.

bu iş nasıl oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

XP ise sorun olabilir bu durum. Kullanıcılar değiştiği için, yeni kullanıcının eksi kullanıcının dosyalarına erişim hakkı bulunmuyo. Bi dizinin içine girmek istediğinde hata alıyosun falan.
Windows 7'de benzer bi sorun yaşadım ben. Ama yeni kullanıcıda da yönetici hakları bulunduğu için, eski kullanıcının dizinlerinin sahipliğini yeni kullanıcıya atadım.
Detaylı olarak araştırmadım ama aynı olay XP'de de var sanırım. http://support.microsoft.com/kb/308421 adresine bakabilirsin.

Tamamen teorik konuşuyorum, bizzat yapmadım. Ama aşağı yukarı yapman gereken şu: "C:Documents and Settingseski kullanıcı adıApplication DataOperaOperaprofile" dizinine gelmeyi dene. Eğer hata alırsan, verdiğim linkteki gibi yaparak dizinin sahipliğini yeni kullanıcıya ata. Ardından dizine eriştikten sonra "opera6.adr" adlı dosyayı alıp, "C:Documents and Settingsyeni kullanıcı adıApplication DataOperaOperaprofile" dizinine kopyala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...