gecko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Cons said: of bilimadamları dünyayı yönetse ne komik olurdu lan hahaha ne güzel işte çok yönlü diş fırçası icat olurdu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aquila said: cover letter görüşmeden gönderilir, kadın görüşmede kompozisyon istemiş. Görüşmede yazılanlar da mevcut, firma hakkındaki düşünceleriniz, katabilecekleriniz vs. diye. Hoş ben önyazı diye biliyordum onu kompozisyonla karşılaşmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 reddiye said: hmm kadın çok şişman güzel fikirler bunlar editledim ilk mesajı bir bakın tekrar bence süper oldu.senaryoyu tahmin edebiliyorum. metin eline geçtiğinde rastgele bir cümleyi google'a yaz, bu konu önüne gelsin direk, kadın şişman, ÇAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hired dağılabilirsiniz :) bir de evt son yazıdan dolayı muhtemel aratmalara karşı silebilirse modlar süper olur bir de liselilere rağmen yine de yardımı oldu bazı yazdıklarınızın teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 sen de bi zamanlar liseliydin ŞİŞMANSIN EY KADIN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bu konu biraz daha kalırsa. 2. bir Arda Bey!! vakası yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Barney Stinson video resume koyan olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bizzat ben koydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 okumadim topici, ilk mesajdan yola cikarak atiyorum mesaji; DUUUURRRRRRR!!!!!! yeni yazida son paragrafta typo yapmissin; said: Bu ilginç ve belki gereğinden fazla açık sözlü kendini tanıtma yazısını tamamlarken benim sizden istediğim en önemli şey, verimli olabileceğim şartlar altında kendimi geliştirmememe de imkan sağlamanız, eğitimlere ve yurtdışı programlarına dahil edilmemdir. Bu, benim iş azmimi ve motivasyonumu devamlı kılacaktır, işimde de kararlı ve daha verimli olmamı sağlayacaktır. ayrica ustuste tir tir deme bence, "Bu benim iş azmimi ve motivasyonumu devamlı kılacak, işimde de kararlı ve daha verimli olmamı sağlayacaktır." evet simdi gidip okuyorum topici, heyecanla sen yollamadan yetiseyim diye hemen yazdim bu mesaji =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ohoo, sen bu yaziyi c/p ile gonderdiysen ve farketmedilerse bas istifayi denemek icin yem atmistim de hatta, ez HR mudurunu =P BulletRide said: Bilimle yönetilmez hiçbir kurum, öyle olsaydı Ardeth'in ban hamerını yiyorduk sürekli yiyor bi suru insan zaten, gunah kecisi biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ben reddiye, ne olursa olsun ülkelerin ve dünyanın siyaset ile değil, bilim ve teknoloji ile yönetilebileceğini düşünen bir çalışanınızım. olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 isimli postlari gizledim, yaziyi sildim. real isme girismeyin abi net ortaminda, gun gelir acilir o semsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 niye gizledin ki ne güzel dalga geçioduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 google'a isimini search ettiklerinde bu topic çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bombacı mülayim diye title verin adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 aheueeh gz cok komik oluyor ya oyle lesser fabrikalarda yapilan islemler :D gerci IDC'ye girdiysen gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 lojistik yöneticisi gibi birşey oldum ama dur bakim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 reddiye kusura bakmada hacı seni o önyazıyla işe aldılarsa biran bile düşünme istifa et işler çirkinleşmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 SodomVsGomore said: reddiye kusura bakmada hacı seni o önyazıyla işe aldılarsa biran bile düşünme istifa et işler çirkinleşmeden. ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi cok kotu olmus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 lol iş yok beni bile işe alan yere de ben tenezzül etmem mantığı :) nabza göre, orta çaplı işletmeler için gideri varmış demek ki yazının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hangi fabrika pm atsana eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar