benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 rahat yeneriz.niang dan goller bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 başlık bile seyircisiz olmuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fenerbahce kaybeder daum gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ilk 11 Mert,Okan,Lugano,Bilica,Caner,Cristian,Emre,Mehmet,Alex,Stoch,Niang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 okan iyi adammış da fenerde yıllardır goruyoruz böyle arada oynuyor cocuklar.sonra kayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 dk 17 alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fener iyi oynuyor ama neden hep ballı gol atıyorlar anlamıyorum :) melihde ne güzel övüyor feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Fenerin attığı gol yüzyılın en beleş golü olmuş =P Kaleci resmen kendi arkadaşlarından kurtarıp alex'in önüne bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 1-1 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Maç berbat yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 beşiktaş maçı daha hareketlide kamerası kötü izleyemiyorum öyle manisa saglam gol kaçırıyor ya.fener şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 2-1 lugano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fener yine başladı ya.biz böyle maç kazanamıyoruz işte saçma sapan 2 golle kazanıcaklar maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 okan iyi adam demiştim :) sabrinin yıllardır ogrenemediği şeyi yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 niang attı 3 oldu.asist okan dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 GG olduğu için o bölgede, karamsar olabilir çocuk. Ama iyi ışık verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 4-1 niang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 niang ilaç gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 YAMYAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Goering said: niang ilaç gibi ya Aynen Guiza olsa atamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ulan şu maçlara bak bide biz nasıl maç izlicez niang iyi adam.dia da yardırıyor işte sonuçta zenciler manisa 2-1 iken kaçırdıgı gollere yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 İyi oldu Manisa ve Karabük'ün yenildiği, rakiplerimiz sonuçta =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ahahahah o açıdan bakmamıştım hiç 1 puan alırsak esesden bikaç sıra atlar mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Buca yendi bu hafta, o baya kötü oldu bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 okan bayağı iyi. tek kötü yanı gökhan'ın yedeği olması. başkasının yedeği olsa formayı alırdı direk, ilk 11 çıkabilirdi ehuehe. niang'ı da tuttum, ama skor direk aldatmaca. fenerbahçe 2-1'den sonra bayağı rahatladı da 2-1'e kadar doğru düzgün pozisyon yok. ama takımın ne yapmaya çalıştığı biraz oturuyor yavaş yavaş. ben çok ümitsiz değilim. özer bayağı bayağı formsuz bu aralar, o forma girmeli yine. bu arada niang'ı, dia'yı çeke çeke bitiremedi manisalılar, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar