Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kazik yiyen insan modelinin yedigi azigi hemen birileriyle paylasma ihtiyaci duyabilecegini anlamis ve bu amac ugruna sizlere kosmus bulunmaktayim. evet, super otesi bi kazik yedim; sessiz ve derinden gelen nervous breakdown yuzunden sacmalayarak olayi bitirdim. ayrintilara gecelim: elimdeki fuji s5000 icin teleconverter midir nedir aletin zoom capability sini arttiran hededen ariyodum. ama salakliga bakin ki bu isi nette yapacagima broadway de yapiorum. bi dukkana giriorm. adam alio beni oturtuo bi koltuga basliorz konusmaya; adam bi alet getirio benim makineye takiorz aleti bakiorz hos falan neyse fiyati soruorm ben; aletin ustunde 2x yazmakta .. benim daha once fuji nin sitesinde gordugum ise 1.5x ve 180$. ben diorm ki simdi veremem vs adam acayip fiyat dusurmeye baslio vs biraz daha pazarlikla 100$ a anlasiorz adamla. ben gidiorm atm ye para cekiorm geliorm, adapter ring di tax di vs aleti 120$ a aliorm. sonra diorm kendi kendime bu iste bi is var vs gidiorm starbucks a bi cay alip deniyorum aleti. korktugum gibi calismio, bildiin cam, mercek falan degil. gotuorm adama mali, parayi geri alma umudumun olmadigini bile bile. o arada iste dukkana 3. kere giderken yasadigim nervous breakdown sayesinde elemana aldiim cami verip ordan bi 128mb xd card alip cikiorm. sonucta 120$ a 128mb xd picture card almis oluorm. en azindan isime yarayabilecek bise ama insanin yedigi kazik icinde durmuyo sayin seyirciler .. anlatilmak istiyor. okuyanlara tesekkur eder, her turlu beddualarini tum scammerlara yoneltmelerini rica ederim. iyi geceler !
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 amanın acımıştır :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 dra cım.. şimdi elemanın sana sattığı neymiş peki? anlamadım ben olayı pek.. biraz daha detay anlatırsan.. yani teleconverter kim falan?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eh geçmiş olsun....[signature][hline]Less talk,more glock!
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 acidi tabi .. bole fotograf makinesine takiosun converteri, aletin zoom kapasitesini arttirio. carpio belli bi sayiyla 1.5 olabilir 2 olabilir aletine gore degisio tabi .. aynen surdaki gibi
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Ewt geçmiş olsun. Çok karışık bi durum. ya da imlaya özen göstermelisin :) [signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 oh my god demek istiyorum hatta cizıs ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Peki çalışmayan bi converter nasıl oluyor kine?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bi saniye aleti denemeden mi aldın şimdi?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ehe geçmi$ olsun =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya estel yanlis anlamadiysam mercek yerine cam var iste anla eminonu mali gibi heh gecmi$ olsun dra vallahi ben olsam $ahsen afedersin adama monte ederdim dunyayi zoom gorurdu ama sen nasil geri aldin bilmiyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 17 Ağustos 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 abi ben olsam ne yaparım bilmiyorum ama büyük geçmiş olsun... hayatımda bu kadar büyük bi kazık yemediğim için bilemiyorum :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Harbi denemeden nasıl aldın anlamadım?[signature][hline]Madcat..
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dralnu üzüldüm harbi de işte soğukkanlı olmak lazım ,koy vermemek lazım.İlk dükyanda sandalyeye oturmamak lazım ayakta durmak lazım. Ama acıyıda paylaşmak lazım.Adam'a gelince El Kaide kaçırsın bunun gibileri.[signature][hline]Love is Divine
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 abi adam soğukkanlılkda bir numaradır :) geçmiş olsun dracım üzülme gelecek yaz biz de NY luturistleri kazılarız öcün alınmış olur[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ohannes, geçmiş olsun abi. vay şerrefsiz ya. abi yok mudur bunun bi mercisi, bi yere şikayet etsen falan ? dükkanın adını, varsa sitesini falan öğren bu arada.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Öne çıkan mesajlar