forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 doğal boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 goldbären said: okusanıza lan yazdım o kadar çok uzun özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yeni nesil hayat kadınının değerini bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 goldbären said: okusanıza lan yazdım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şu memlekette hayat kadınlarının ve öğrencilerin komşulardan çektiğini kimse çekmemiştir.işi gücü bırakıp ufacık delikten gelen gidenleri takip eden piskopat insanlar çoğunlukta,apartmanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 tebrikler, hayat kadınlarını ve öğrencileri bir tuttuğun için. meraklı teyzenin / amcanın biri sizin öğrenci evinize laf etmiş diye illegal dairelere MAZLUM edebiyatı yapman da iyiymiş. şöyle ki yukarıda sakıncalarını tecrübelerimi uzun uzun yazdım, hiçbirinde de "yanı başımızda namussuzluk iffetsizlik yapılıyoör!!" gibi bir şey söylemedim, giren çıkanın tehlikeli insanlar olabileceğinden bahsettim. kimse çekmemişmiş bunlar kadar vah vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ne farkı var abi biri para karşılığında diğeri keyfi seks yapıyor.giren çıkanın hesabı yok. okumadım hem yazını,çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bu tarz olaylar hep di'nin mi başına geliyor yoksa ben mi elemanın bu tür başlıklarına denk geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 abi o değil de depozito ev sahibinin 2 aylık maaşı onun 2 günlük geliri derseniz olmaz bu iş. o zaman gidelim zengin birilerini soyalım, "yeaa sen de çok mal var benim hayatımı değiştirecek bu" diye. depozito nasıl aldıysanız vereceksiniz paşa paşa. evden çıkarma işi ayrı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 quuq said: ne farkı var abi biri para karşılığında diğeri keyfi seks yapıyor.giren çıkanın hesabı yok. okumadım hem yazını,çok uzun. türkiyede 100 öğr evinin 99unda seksten çok dağ gibi bulaşık var sadece, sen o bitanesindeysen sorun yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ardeth said: ya hayat kadını değilse çok sevişiyosun diye kovcak mısınız hehe komşuların da şikayet süper "giren çıkan belli değil" komşulara ne degil mi? sanane giren çıkandan ayrıca jandarmayla cıkarınca ev dezenfekte edilmesi gerekiyormus 3 ayın parası sonra oturanların hayatından önemli lol geçiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hayat kadini ne guzel bir tamlamaymis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hayat adamı kiralasa kimse bişey demez ama, süt gibi hatunlar girse çıksa apartmana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hayat kadının evine kıvanc tatlıtug gibi adamlar mı gidiyorda hayat adamına süt gibi hatunlar gelsin ben nasıl hatunların gelcegini tahmin edebiliryorum ve eminimki cok daha tepkili olurum insanda önce mide olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 3 ay bos kalmasi zorunlulugu, musterilerin ayagi kesilsin diye. Acikcasi, bir eve tasinsam ve kapima surekli bir hayat kadiniyla iliskiye girmek isteyen magandalar gelse, bende ev sahibinin evine giderim iliskiye girmeye. o yuzden ister guzellikle cikartin, ister anlasmayi feshedip mahkeme karari ile, her halukarda o evi bos birakmalisiniz, bir sonraki kiracinizin huzuru acisindan. ayrica, emin olmadigin surece kimsenin lafiyla boyle bir ise kalkisma, marjinal bir kadindir, eve adamlarda bayanlarda giriyordur, ama bazen komsular sadece erkekleri gormeyi tercih edebilir. isin akside olabilir tabii, bu sahis fuhus yapiyor olabilir, fakat para degis tokusu yaparken yakalamadigin surece, olay sadece cinsel iliskidir, o yuzden, hemen orospu damgasi yapistirmak dogru degil. orospu bu isi para karsiligi yapandir, surekli yapan degil. ayrica halkalidaki bi evin kirasi ne kadar ki, 3 ay bos dursa ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 musteri herzaman haklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 di said: Zira ev sahibi bu parayi odeyecek durumda degil su anda. Cebimden cikarip veremiyorum ayni zamanda cat diye. Diğer konular neyse haklı tarafların varda ben en çok şu konuya gıcık oldum. Bi kere depezitonun harcanmış olması terbiyesizlik. Adı üstünde depozito. Alırsın parayı koyarsın bir kenara, kiracı çıkarken masrafları düşüp ödersin. Kiracı normal birisi olsaydı, ne yapacaktınız? kirac çıkarken, bazı ... ev sahipleri gibi yeni kiracı gelip depozito verince oradan gelen parayla öderiz mi diyecektiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Cooldragon said: Diğer konular neyse haklı tarafların varda ben en çok şu konuya gıcık oldum. Bi kere depezitonun harcanmış olması terbiyesizlik. Adı üstünde depozito. Alırsın parayı koyarsın bir kenara, kiracı çıkarken masrafları düşüp ödersin. Kiracı normal birisi olsaydı, ne yapacaktınız? kirac çıkarken, bazı ... ev sahipleri gibi yeni kiracı gelip depozito verince oradan gelen parayla öderiz mi diyecektiniz? bu cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Viktor said: gelenler kadinla sevisyor, daire ile veya apartmanla degil kirasini duzenli odiyorsa ellememek en guzeli Katılıyorum. Ayrıca genel olarak benim herif gidip bunla birlikte olur korkusu ile mahalleli istemez genelde. Benim yan dairemde rus nataşalar kalıyormuş. 3 ay suratlarını görmedim. polis geldi çıkardı. neymiş fuhuş yapıyorlarmış. Lan ben yan dairemde rus olduğunu bile görmemişim ne fuhuşu. Meğerse evsahibi ablanın kocası kirayı düzenli olarak yatırıyormuş. (anladınız). Abla ondan dellenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kiralarsa... dünyanın sonu gelir ? Benim eski dairem stüdyo daireydi üst katında da eskort kız vardı. Diğer komşularımdan daha iyiydi epey muhabbet etmiştik oldukça sevecen biriydi. Ne yapmak lazım sırf yapmak zorunda kaldığı seçimden ötürü aa bunun mesleği şu tü kaka yüzümü döneyim merhaba demeyeyim hatta apartmandan attırayım mı demek lazım ? Bana komik geliyor kimseye zararı olmayan bir insanı apartmandan atmaya çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi konuyu okuyupta mı yazdın bu mesajı yoksa öyle başlığa göre giripte yazayım mı dedin. çünkü yazılanlardan anladığım kadarıyla gelen herifler apartmana rahatsızlık veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 İlk mesajı okudum bütün konuyu neden okuyayım :p Ne yapıyorlarmış ki o.O Varoş kesme hitap eden bir kadınsa kro falan dolar tabi eh haliyle sorun olur ben o açıdan bakmadım açıkçası. Bi okuyalım bakalım ne yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Kiraci aniden cikmaya karar verdi. Haberi de telefonlara bir turlu bakmayan emlakciyla gonderdi. Ne tesaduf degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hayırlı olsun o zaman ne diyelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Cooldragon said: di said: Zira ev sahibi bu parayi odeyecek durumda degil su anda. Cebimden cikarip veremiyorum ayni zamanda cat diye. Diğer konular neyse haklı tarafların varda ben en çok şu konuya gıcık oldum. Bi kere depezitonun harcanmış olması terbiyesizlik. Adı üstünde depozito. Alırsın parayı koyarsın bir kenara, kiracı çıkarken masrafları düşüp ödersin. Kiracı normal birisi olsaydı, ne yapacaktınız? kirac çıkarken, bazı ... ev sahipleri gibi yeni kiracı gelip depozito verince oradan gelen parayla öderiz mi diyecektiniz? Evet. Genel isleyisi de o sekildedir. Cikan kiraciya depozitosu daha sonraki kiracidan alininca verilir. Cogu zaman da o depozito ev icin harcaniz. Ayni bizim yaptigimiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar