Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daireyi hayat kadini kiralarsa ...

di

Öne çıkan mesajlar

tebrikler, hayat kadınlarını ve öğrencileri bir tuttuğun için.

meraklı teyzenin / amcanın biri sizin öğrenci evinize laf etmiş diye illegal dairelere MAZLUM edebiyatı yapman da iyiymiş.

şöyle ki yukarıda sakıncalarını tecrübelerimi uzun uzun yazdım, hiçbirinde de "yanı başımızda namussuzluk iffetsizlik yapılıyoör!!" gibi bir şey söylemedim, giren çıkanın tehlikeli insanlar olabileceğinden bahsettim.

kimse çekmemişmiş bunlar kadar vah vah.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

ya hayat kadını değilse çok sevişiyosun diye kovcak mısınız hehe

komşuların da şikayet süper "giren çıkan belli değil"

komşulara ne degil mi?
sanane giren çıkandan

ayrıca jandarmayla cıkarınca ev dezenfekte edilmesi gerekiyormus
3 ayın parası
sonra oturanların hayatından önemli
lol
geçiniz ya
Sosyal ağlarda paylaş

3 ay bos kalmasi zorunlulugu, musterilerin ayagi kesilsin diye. Acikcasi, bir eve tasinsam ve kapima surekli bir hayat kadiniyla iliskiye girmek isteyen magandalar gelse, bende ev sahibinin evine giderim iliskiye girmeye. o yuzden ister guzellikle cikartin, ister anlasmayi feshedip mahkeme karari ile, her halukarda o evi bos birakmalisiniz, bir sonraki kiracinizin huzuru acisindan.

ayrica, emin olmadigin surece kimsenin lafiyla boyle bir ise kalkisma, marjinal bir kadindir, eve adamlarda bayanlarda giriyordur, ama bazen komsular sadece erkekleri gormeyi tercih edebilir. isin akside olabilir tabii, bu sahis fuhus yapiyor olabilir, fakat para degis tokusu yaparken yakalamadigin surece, olay sadece cinsel iliskidir, o yuzden, hemen orospu damgasi yapistirmak dogru degil. orospu bu isi para karsiligi yapandir, surekli yapan degil.

ayrica halkalidaki bi evin kirasi ne kadar ki, 3 ay bos dursa ne olur.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Zira ev sahibi bu parayi odeyecek durumda degil su anda. Cebimden cikarip veremiyorum ayni zamanda cat diye.

Diğer konular neyse haklı tarafların varda ben en çok şu konuya gıcık oldum. Bi kere depezitonun harcanmış olması terbiyesizlik. Adı üstünde depozito. Alırsın parayı koyarsın bir kenara, kiracı çıkarken masrafları düşüp ödersin. Kiracı normal birisi olsaydı, ne yapacaktınız? kirac çıkarken, bazı ... ev sahipleri gibi yeni kiracı gelip depozito verince oradan gelen parayla öderiz mi diyecektiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Cooldragon said:

Diğer konular neyse haklı tarafların varda ben en çok şu konuya gıcık oldum. Bi kere depezitonun harcanmış olması terbiyesizlik. Adı üstünde depozito. Alırsın parayı koyarsın bir kenara, kiracı çıkarken masrafları düşüp ödersin. Kiracı normal birisi olsaydı, ne yapacaktınız? kirac çıkarken, bazı ... ev sahipleri gibi yeni kiracı gelip depozito verince oradan gelen parayla öderiz mi diyecektiniz?

bu cok iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

gelenler kadinla sevisyor, daire ile veya apartmanla degil

kirasini duzenli odiyorsa ellememek en guzeli

Katılıyorum. Ayrıca genel olarak benim herif gidip bunla birlikte olur korkusu ile mahalleli istemez genelde. Benim yan dairemde rus nataşalar kalıyormuş. 3 ay suratlarını görmedim. polis geldi çıkardı. neymiş fuhuş yapıyorlarmış. Lan ben yan dairemde rus olduğunu bile görmemişim ne fuhuşu. Meğerse evsahibi ablanın kocası kirayı düzenli olarak yatırıyormuş. (anladınız). Abla ondan dellenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

kiralarsa... dünyanın sonu gelir ?

Benim eski dairem stüdyo daireydi üst katında da eskort kız vardı. Diğer komşularımdan daha iyiydi epey muhabbet etmiştik oldukça sevecen biriydi. Ne yapmak lazım sırf yapmak zorunda kaldığı seçimden ötürü aa bunun mesleği şu tü kaka yüzümü döneyim merhaba demeyeyim hatta apartmandan attırayım mı demek lazım ? Bana komik geliyor kimseye zararı olmayan bir insanı apartmandan atmaya çalışmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Cooldragon said:

di said:

Zira ev sahibi bu parayi odeyecek durumda degil su anda. Cebimden cikarip veremiyorum ayni zamanda cat diye.

Evet. Genel isleyisi de o sekildedir. Cikan kiraciya depozitosu daha sonraki kiracidan alininca verilir. Cogu zaman da o depozito ev icin harcaniz. Ayni bizim yaptigimiz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...