fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 oha saati 2.9 ne lan. 1 kademe memur maaşına denk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Öyle diyosun da part timelar genelde öğrenci olarak alındığından, onlara yapılan her ödeme vergiden düşülüyor, diye biliyorum. Ha tabi buna bir de bulunduğun starbucks subesinin aylık prim hedefi olayı var. Tutturduğunda maaşa + sı var. Bizim şube her ay tutturduğu için de bu kadar alıyor olabilirim. Bilmiyorum hiç shaya yı arayıp sormak lazım maaş konusunu, onların da söyleyeceğini hiç sanmıyorum o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 haftada 6 gün, her gün 5 saat, 400 lira. 2 saatte pokerden kazanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yapılacak iş mi konusunda, zannediyorum daha iyi bi part time işi olamaz. adamlar starbaksa gidip saatlerde bi tane boktan kahve alıp içiyolar. hiç bişey yapmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 moncici said: haftada 6 gün, her gün 5 saat, 400 lira. 2 saatte pokerden kazanıyorum ben. so what? iyi halt yiyosun tey allam. @fede tezgah arkasında oyle olmuyo iş =)) bunun s.k.t. si var, makinelerin temizliği, mekan temizliği, ürün sayımı, genel bar temizliği gibi bi dünya olay var ahah. keşke kahve ile kalsa =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hani gerçekten paraya ihtiyacı olan insanları anlarım da, para biriktirmek, tecrübe kazanmak, can sıkıntısı falan gibi sebeplerle böyle ufak işlere giren insanları anlayamıyorum. git ikinci dil öğren mezun olunca daha yüksek maaşla çalışırsın. para biriktirmek için haftada 30 saat kahve doldurmak ne demek yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 haftada 4 gün 5er saate 500+ prim vs. veriyorsa ve zamanım varsa çalışırım ben gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 moncici said: hani gerçekten paraya ihtiyacı olan insanları anlarım da, para biriktirmek, tecrübe kazanmak, can sıkıntısı falan gibi sebeplerle böyle ufak işlere giren insanları anlayamıyorum. git ikinci dil öğren mezun olunca daha yüksek maaşla çalışırsın. para biriktirmek için haftada 30 saat kahve doldurmak ne demek yahu? Söyle konusanlara hasta oluyorum, cidden. Hani dışarı çıkıp ciddi anlamda psiko-motor ve grup psikolojisi testleri içeren görüşmelerde afedersin götünden ter akarken mükalat oldun mu? Ben oldum ve o dediğin işler ve istediğin maaş o kadar basit bulunmuyor. Anadil dışında 2 tane dil biliyorum. Bir işe yaradığı da yok, o kadar banka ve diğer iş görüşmeleri falan. Lütfen yani =) lütfen hayat filmlerdeki gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kendinizi 10 sene içinde nerede görüyorsunuz sizin koltuğunuzda aha aha, alındınız genç adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 white mocha yapmayı öğrendiğim an, gerekli bütün malzemelerle beraber terkederim orayı. ya da ilk maaşı bekler öyle kaçarım fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 o sıtarbuckstaki kahveler bana kahve gibi gelmiyor ya, böyle kahve aromalı tatlı gibi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Letsgetthesunshine said: moncici said: hani gerçekten paraya ihtiyacı olan insanları anlarım da, para biriktirmek, tecrübe kazanmak, can sıkıntısı falan gibi sebeplerle böyle ufak işlere giren insanları anlayamıyorum. git ikinci dil öğren mezun olunca daha yüksek maaşla çalışırsın. para biriktirmek için haftada 30 saat kahve doldurmak ne demek yahu? Söyle konusanlara hasta oluyorum, cidden. Hani dışarı çıkıp ciddi anlamda psiko-motor ve grup psikolojisi testleri içeren görüşmelerde afedersin götünden ter akarken mükalat oldun mu? Ben oldum ve o dediğin işler ve istediğin maaş o kadar basit bulunmuyor. Anadil dışında 2 tane dil biliyorum. Bir işe yaradığı da yok, o kadar banka ve diğer iş görüşmeleri falan. Lütfen yani =) lütfen hayat filmlerdeki gibi değil. meh. fast food zincirleri ya da starbucks gibi yerler harcanan emeğe göre en az karşılığı veren yerlerden. normal şartlarda yaşamak için para kazanmaya ihtiyacı olan alt sınıflardan insanlar bu yerlerde çalışır. (bu manzarayı beğendiğim anlamına gelmesin aman ha. durumu söylüyorum) ama sosyoekonomik arkaplanı küçük burjuva olan birçok genç buralara giriyor saydığım sebeplerden dolayı. playstation 3 almak için burger king'de işe giren bir arkadaşım vardı benim. bu bana çok mantıklı gelmiyor. hayat kolay, mezun olun 5000e çalışın falan demek istemiyorum. çalışmaya gerçekten ihtiyaç duyulmadıkça bu tür yerlerde çalışılmaz demek istiyorum. tabi farklı amaçları vardır gider çalışır. moda starbuckstaki kıvırcık saçlı kız çokgzel lan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 napalım abi günlüğü 30 liradan inşaatta çalışıp düşüp ölelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fakirsen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Adamın playstation 3 almak için burger kingde çalışmasında ne yanlış var ki? Belki artık babasından birşeyler istemekten utanıyordur? Ya da yük olmak istemiyordur basitçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sir said: white mocha yapmayı öğrendiğim an, gerekli bütün malzemelerle beraber terkederim orayı. ya da ilk maaşı bekler öyle kaçarım fsdf iyi bir espresso makinası al gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 moncici said: hani gerçekten paraya ihtiyacı olan insanları anlarım da, para biriktirmek, tecrübe kazanmak, can sıkıntısı falan gibi sebeplerle böyle ufak işlere giren insanları anlayamıyorum. git ikinci dil öğren mezun olunca daha yüksek maaşla çalışırsın. para biriktirmek için haftada 30 saat kahve doldurmak ne demek yahu? aileme yük olmak istemiyorum üniversitede. eğer 30 saat kahve doldurmak bunu sağlayacaksa onu da yaparım. para kazanmak için daha iyi bir fikrin varsa belirtebilirsin ama bence bir şekilde çalışmak isteyen insanları aşağılamak pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fede said: napalım abi günlüğü 30 liradan inşaatta çalışıp düşüp ölelim mi hahahahaha epic win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 uyurgezer said: moncici said: hani gerçekten paraya ihtiyacı olan insanları anlarım da, para biriktirmek, tecrübe kazanmak, can sıkıntısı falan gibi sebeplerle böyle ufak işlere giren insanları anlayamıyorum. git ikinci dil öğren mezun olunca daha yüksek maaşla çalışırsın. para biriktirmek için haftada 30 saat kahve doldurmak ne demek yahu? aileme yük olmak istemiyorum üniversitede. eğer 30 saat kahve doldurmak bunu sağlayacaksa onu da yaparım. para kazanmak için daha iyi bir fikrin varsa belirtebilirsin ama bence bir şekilde çalışmak isteyen insanları aşağılamak pek mantıklı değil. +part time dan gelen para ve kalan zamanla da ilk alıntıdakini yapabilir üstüne de iş disiplini ve iş arkadaşı tecrübesi olur küçük görülen işler emek yoğun işlerdir masada oturmaya göre daha aktiftir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 moncici said: hani gerçekten paraya ihtiyacı olan insanları anlarım da, para biriktirmek, tecrübe kazanmak, can sıkıntısı falan gibi sebeplerle böyle ufak işlere giren insanları anlayamıyorum. git ikinci dil öğren mezun olunca daha yüksek maaşla çalışırsın. para biriktirmek için haftada 30 saat kahve doldurmak ne demek yahu? eminim kendi içinde bir mantık kurmuşsundur bu postu yazarken ki aşağıda da belirtmişsin açıklama vs iyi güzelde yinede uzun zamandır gördüğüm en gereksiz post bu posttur. Geçen sene okulla birlikte bir giyim mağazasında part-time satış danışmanlığı yaptım bu sebepten aşağıda yazdıklarım sallamasyon değildir. 1-para biriktirmek için böyle işlere girilmesi normaldir. 500 kadar bir maaş veriyor partlara starbucks ki bu çoğumuzun aileden aldığı aylığın yaklaşık 2 katı. adam öğrenci, ihtiyacıda bu kadar. bu parayla inşaat şirketi kurmak gibi bir amacı yok 3-5 bişi kenara koymak istiyor. 6 ay çalıştım part-time bana göre iyi bir miktar parada attım kenara. he zamanım olsa yine girerim bir işe paranın değerini çok iyi öğreniyorsun bu tip işlerde ve en önemlisi insanları tanıyorsun. 2-tecrübe kazanma olayındaysa eğer hayatını sadece gelecekte edineceğin mesleğin üzerine kurmuyorsan, tecrübelerim sadece maddi gelirimi yükseltsin gerisi fıs demiyorsan, kısacası odun değilsen insan ilişkileri açısından çok şey katıyor bu tip işler insana. çalışma ortamında farklı kesimlerden insanlarla birlikte oluyorsun ve iş arkadaşlarınla ailenden çok daha fazla görüşüyorsun. öyle şeyler görüyorsun ki insan ister istemez iyi anlamda değişiyor ve olgunlaşıyor. cebinde paran varsa hiçbir şekilde yokluk nedir göremezsin arkadaş anca üzülürsün vah vah edersin sonra geçip gidersin bu bir gerçek. ama bu tarz işler gerçekten bazı şeylerin farkına varmanı sağlıyor ve ciddi anlamda dışarıda hayatın yırtıcı olduğunu görüyorsun. bunu hem insanların hayatlarına girdikçe anlıyorsun hemde yeri geldi mi nasıl fenalaşabildiklerini gördükçe. çalıştığım yerde bir arkadaşım küçük yaşta babasını kaybetmiş abisiyle ve annesiyle birlikte yaşayan bi elemandı. bu adam üniversite eğitimine devam edebilmek aynı zamanda aileye katkı sağlamak için, bir diğeri yiyecek ekmek bulabilmek için çalışıyordu ve bu adamın en büyük kabusu köyden gelecek olan anne babası ve 2 kardeşiydi 'ulan nasıl geçinicez abim 800 ben 800 eder 1600 e bu çocuklar okula gidecek...' diye söylenip duruyordu garibim. bir diğeri yine üniversite eğitimi için şehirdışından gelmiş öğrenci evinde kalıyor ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyordu. he bunları bu adamların içleracısı durumunu dile getirmek için yazmadım ama inan işin içine girip bu durumdaki insanlarla aynı ekmeği paylaşıp dertlerine ortak olmadıkça sefalet neymiş anlayamıyorsun. 3-can sıkıntısı içinde birebir bence bir işe girip çalışmak. hem kös kös oturmuyorsun hemde bir şeyler üretiyorsun bir disiplin kazanıyorsun ve can sıkıntısıyla o işe girmen sana yukarıda yazdığım gibi çok farklı hayatlar gösteriyor. Not: WOT için kusura kalmayın yazayım dedim öylesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Kimine göre part time çalışmak saçma gelebilir. Kimisi eğlence için yapar kimisi ihtiyacı olduğundan. Herkesin maddi olanaklar bir değil yani starbucks tan gelecek 500 tl x kişiye çok şey ifade edecekken, diğeri için kokoreç parasıdır. Ama o parayı pokerde 2 saatte kazanıyorum peh diye tepki verirsen bende senin günde 2 saatten bir ay boyunca kazandığın parayı kokoreç parası yapıyorum derim. Noldu feci ezildin, büzüldün dimi ne diyeceğini bilemedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 uyurgezer said: moncici said: hani gerçekten paraya ihtiyacı olan insanları anlarım da, para biriktirmek, tecrübe kazanmak, can sıkıntısı falan gibi sebeplerle böyle ufak işlere giren insanları anlayamıyorum. git ikinci dil öğren mezun olunca daha yüksek maaşla çalışırsın. para biriktirmek için haftada 30 saat kahve doldurmak ne demek yahu? aileme yük olmak istemiyorum üniversitede. eğer 30 saat kahve doldurmak bunu sağlayacaksa onu da yaparım. para kazanmak için daha iyi bir fikrin varsa belirtebilirsin ama bence bir şekilde çalışmak isteyen insanları aşağılamak pek mantıklı değil. ne yaptın sen ,gidiyormusun gold coast'a ? Bide eğer türkiye'de starbucks'tan bahsediyorsan bilmiyorum alırlarmı ki 2 ay için iş e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 vize işi çoooooooook uzun sürüyor gibi. o yüzden nisanda başlayabilirim. ama bi problem çıkmazsa gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar