Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 cons saçmalamışsın bence belirtmek istedim. çok şükür sebze meyva kültürü çok gelişmiş olan bir ülkede yaşıyoruz çok şükür almanlar, amerikalılar gibi bu konuda özürlü değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 elmayı türkler buldu dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 TÜRK MUTFAĞININ MUHTEŞEM BULUŞU: KARPUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 tabi amasya elmasını amasyalılar buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Cons said: TÜRK MUTFAĞININ MUHTEŞEM BULUŞU: KARPUZ lan gevurlar biz bunlar ayrı meyva diyene kadar karpuzla kavunu bile ayırt edemiyormuş. biz demesek ikisi de melon, water sonradan çakma. kırolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 dürüm imbaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 fak that shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Yunan ? Mutfak ? lol?? Adamlar medeniyeti biz bulduk gerisini de siz bulun lan diyip yeyip içip zıçmışlar ne mutfağı ? evet Türkler orta asyadan anadoluya gelirken bütün güzel baharat ve yemekleri getirdiler beraberlerinde. Araplar? aynı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 türkler bulsa nolucak bulmasa nolucak ya farklı cografyaar farklı damak tatları dogal agzının tadını bilen burnunun bokunu yer bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 consun bu çıkışlarına bayılıyorum. böyle çok sevimli rage'e giriyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sevimli rage... küfür gibi resmen eeh yeter ben gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kim çalmış lan araplardan ben hergün pastırma yiyiorum kilo kilo evde. dire orta asyadan geliyo hatta. özbekistandaki teyzemler yolluyolar. hersene 120 kilo et kuruturlar. bizim evde pastırmadan başka bişey yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Pastırmanın hararetini neyle alıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 delikler büyük olunca ceryan yapıyo tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yazın pastırma yemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 iskender denmiş. olsada yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 okuyomm ben yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben bir maden suyu açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben bu dürümü beslerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 o seni besliyor zaten olay orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Pickles said: http://timesonline.typepad.com/photos/uncategorized/2009/03/20/baconcheesepizzaburger.jpg tuto olsun yapmak isteyen midesiz çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 oha şahane bi' şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 denmisde belirteyim, pastirmanin kilosu 128 tl olmus, yuh altin gibi mubarek.. cemensiz btw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Masticore said: Heralde Shaq. o'neal kabız olsa böyle birşey çıkardı ortaya benztme süper yannız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 oyhş oruç tutsam gözüm gönlüm dönerdi tutmadığım için dönmedi ama çk güzelmiş dönebilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar