knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 kim atçak penaltıyı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 penaltı değilki.q7 ye sarı kart direk o ne attı kendini diğer golde faul ztn oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Q7 penaltı yaptırıyor, Guti golü atıyor. vay be kadroya bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 guti guti dediniz attı işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 moncici said: yahu bir şey merak ediyorum bu nobreyi bir tek ben mi beğeniyorum acaba? adamın hava hakimiyeti süper, altı pas çevresinde hep boş oyuncuyu görüyor, eh çok da gol kaçırdığını söyleyemeyiz guiza, umut bulut gibi feci örnekler varken. bi ara semih şentürk oyun sıkıştığında defanstan gelen uzun topları kovalayıp indirebiliyor diye nasıl önemseniyordu. nobre bu işi semihten çok daha iyi yapıyor bence. bilmiyorum nobre bu sene guti ve özellikle queresma'nın kanattan getirdiği ataklarla gol sorununu da çözebilir gibi geliyor. eğer teknik direktör kesmezse tabi. öhm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 daha yeni başlıyo koçum nobre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yalnız schuster ileriyi resmen upgrade yaptı ehehe. tabata-holosko nobre-bobo değişti şimdi ileride yeni bir forvet var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 vay q7 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 q7 gool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 BEBEĞİMM LAN BU Q7 AŞIĞINIM LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Q7 yav yav yav yav yav yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 iyi koştu yalnız. Ligdeki ilk golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Q7 insanmisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sinad said: yalnız schuster ileriyi resmen upgrade yaptı ehehe. tabata-holosko nobre-bobo değişti şimdi ileride yeni bir forvet var =) zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 q7 q7 q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hadi gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Nobre-Bobo değişikliği olurken yabancı sayısından hükmen kaybetcez sandım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 o dediğini bir tek fener yapıyor :P özellikle müdahale edebilmek için sanırım 5 yabancı başlattı tabata q7 guti ernst zapo saydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ilk yarıda 3-4 tane gol pozisyonu var emenike'nin kaçırdığı. cenk kahraman oldu resmen. goller de duran toptan geldi. 2. gol gol değil, penaltı penaltı değil bence ama beşiktaş bir şekilde çevirirdi karabük'e karşı bu maçı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hala iyi oynamaya başlamadık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 2. yarıyı ben beğendim, paslaşmalar felan fena değildi ataklar daha organize geldi, adamların pozisyonlarıda anca uzaktan dağa taşa oldu. İlk yarı iyi değildik, yediğimiz golde tamamen Toroman'ın ikrami zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ilk yarı rezildik, ikinci yarı tam olmasada toparladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Oh bu mis, kaldı 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 iyi maç oldu. Toraman formsuz, normalde emenikeyi yerdi. Quaresma'nın oynadığı kanat yardırırken, diğer tarafın maça hiç katkısı olmuyor. Hilbert varken tabata seçimi ileride top tutmak içindi. penaltı pozisyonunu tam çözemedim, ayağına bastılar gibi quaresmanın izleriz birazdan. İkinci yarı zaten karabük oyundan düştü. Kazandık devam. Karabük orta sıralara rahat oynar bu ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Darksun said: 2. yarıyı ben beğendim, paslaşmalar felan fena değildi ataklar daha organize geldi, adamların pozisyonlarıda anca uzaktan dağa taşa oldu. İlk yarı iyi değildik, yediğimiz golde tamamen Toroman'ın ikrami zaten. İkinci yarı iyi olmamızın sebebi adamların (özellikle emenike ve ukraynadan gelen elemanın) oyundan düşmesi diye düşünüyorum. Biz de bu yaşlı kadromuzla her maç fiziksel üstünlük kuramayız. Sorun çıkabilir ilerideki maçlarda böyle devam edersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar