Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Karabükspor - Beşiktaş | 29 Ağu | 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

moncici said:

yahu bir şey merak ediyorum bu nobreyi bir tek ben mi beğeniyorum acaba? adamın hava hakimiyeti süper, altı pas çevresinde hep boş oyuncuyu görüyor, eh çok da gol kaçırdığını söyleyemeyiz guiza, umut bulut gibi feci örnekler varken. bi ara semih şentürk oyun sıkıştığında defanstan gelen uzun topları kovalayıp indirebiliyor diye nasıl önemseniyordu. nobre bu işi semihten çok daha iyi yapıyor bence. bilmiyorum nobre bu sene guti ve özellikle queresma'nın kanattan getirdiği ataklarla gol sorununu da çözebilir gibi geliyor. eğer teknik direktör kesmezse tabi.

öhm.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi maç oldu. Toraman formsuz, normalde emenikeyi yerdi. Quaresma'nın oynadığı kanat yardırırken, diğer tarafın maça hiç katkısı olmuyor. Hilbert varken tabata seçimi ileride top tutmak içindi.

penaltı pozisyonunu tam çözemedim, ayağına bastılar gibi quaresmanın izleriz birazdan.

İkinci yarı zaten karabük oyundan düştü. Kazandık devam.

Karabük orta sıralara rahat oynar bu ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

2. yarıyı ben beğendim, paslaşmalar felan fena değildi ataklar daha organize geldi, adamların pozisyonlarıda anca uzaktan dağa taşa oldu. İlk yarı iyi değildik, yediğimiz golde tamamen Toroman'ın ikrami zaten.

İkinci yarı iyi olmamızın sebebi adamların (özellikle emenike ve ukraynadan gelen elemanın) oyundan düşmesi diye düşünüyorum. Biz de bu yaşlı kadromuzla her maç fiziksel üstünlük kuramayız. Sorun çıkabilir ilerideki maçlarda böyle devam edersek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...