Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Yeni formamı giyip izlicem bakalım uğurlu gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 beşiktaş alır ya. karabükte bi emenike var başka bir olay yok. her topu emenikeye atıyolar hadi emenike bizim için gol at diyolar. yani emenike 1 atarsa beşiktaş 2 atar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 karabükspor: 0 beşiktaş : 6 yazın bi kenera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 PZero said: karabükspor: 0 beşiktaş : 6 yazın bi kenera deli ibo var adam attırmaz o kadar karabüke 2 den sonra beyler yeterder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 4-1 cakarız bence necip holosko guti nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 nihat atarsa dördüncü golü atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 MrLevie said: beşiktaş alır ya. karabükte bi emenike var başka bir olay yok. her topu emenikeye atıyolar hadi emenike bizim için gol at diyolar. kaRabuku hic izlememis bi insan yorumu bu. Kusura bakma ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bu arada sağlam yönetim kaynağından aldığım bilgiye göre bjk nin nihata bu kadar sabretmesinni ve maçlarda oynatmasının sebebi , başbakandan torpilli olmasıymış , dalga geçmeyin ciddiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 RRa said: suBzer0 said: Beşiktaşlı arkadaşlara şunu söylemek isterim.. Herkes benim bu forumda ne kadar Beşiktaşlı olduğumu bilir , ama bence ortada gerçekten hiç iyi olmayan bi beşiktaş var , q7 nin attığı goller , gutinin ara pasları gözünüzü boyamasın arkadaşlar , bizim takım çok kötü savunma yapıyor bu sene , yetenekli adamlarımız şapkadan tavşan çıkarıp gol atmadığı müddetçe pozisyona giremiyoruz maçlarda , bence biraz ayağmızın yerlere basması lazım , stadı quaresmaaa quaresmaa diye inletmek yerine gerektiği yerde gerekli desteği vermek lazım.. Abartmamak lazım , bizim en büyük sorunumuz bu , geçen sene yönetim istifa fiye bağırıken , yönetime futbolculara küfür ederken , bu sene 2 transfer yapıldı diye herşey güllük gülüstanlık sanılmasın , Beşiktaş hala kötü bir şekilde yönetiliyor arkadaşlar , yapmayın etmeyin takım gittikçe borç batağının içine giriyor biraz dikkatli olun.. Yönetim İstifa, Yıldırım Demirören yeter... Kesinlikle katılıyorum bende Barcelonalı arkadaşları uyardım Messinin attığı goller, ara pasları ve xavi iniesta ikilisinin performansı kesinlike gözünüzü boyamasın dedim kendinizi kandırmayın ulan dedim dünyanın en iyi takımıyız die abartmayında dedim iyi demişmiyim... iyi demişsin bi de çok komiğim di mi zaaa zaaa deseydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Beşiktaş`ın K. Karabükspor karşısına çıkacak 11`i belli oldu. CENK İ. TORAMAN ZAPOTOCNY EKREM DAĞ İ. ÜZÜLMEZ ERNST NECİP TABATA QUARESMA GUTİ NOBRE -HABER1903- nihat gene yok asdafesa öle takılsın klübe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 nobre. hangi kanseri olsak bugun, akciğer mi, mide mi, gırtlak mı.. seç beğen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yabancı sınırından yakınan shuster 5 yabancı ile nie cıkıyor ki nobre kanser etmese bari bide tabatayı kanat oynatacak gene heralde onun yerine holosko oynasaydı keske hem defansta hem hucumda daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 q7 yedek verdi sanki ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Fener'de de Okan diye bi eleman gösteriyor sağ bekte alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Llama said: q7 yedek verdi sanki ntvspor yooo baktım ilk11 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Q7 oynuyor, Nobre var ama forvette, bi de Tabata falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 pfff geçen hafta 1200kbps'ydi dün 1000kbps'ydi digitürk web tv patladı şu anda 400 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 pfff yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi yapılmaz o hata ya offf emenike affetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 toroman abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ulan 2 farkla beşiktaşa verdim audinizi silkerim, atın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 1-1 nobre nobre nobre nobre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 emenikeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yuh lan. mesaj atana kadar atmıs adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 golü göremedim nobre atmış peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar