Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Karabükspor - Beşiktaş | 29 Ağu | 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

hatta galatasaraya 6 atmıştınız, o skor tabelasını da koy. köy takımlarına elenip elenip geliyosunuz, hala şuraya yorum yazacak yüzünüz var ya hayret edilesi bir durum.

liverpool o maç 10 tane de atabilirdi, her vurduğu girdi adamların, top bu şans işte, sonuçta fenerbahçe gibi 0 çekmedik şampiyonlar liginde. istanbulda ilk maçta yasladık aynı liverpoola, belki unutulmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşlı arkadaşlara şunu söylemek isterim.. Herkes benim bu forumda ne kadar Beşiktaşlı olduğumu bilir , ama bence ortada gerçekten hiç iyi olmayan bi beşiktaş var , q7 nin attığı goller , gutinin ara pasları gözünüzü boyamasın arkadaşlar , bizim takım çok kötü savunma yapıyor bu sene , yetenekli adamlarımız şapkadan tavşan çıkarıp gol atmadığı müddetçe pozisyona giremiyoruz maçlarda , bence biraz ayağmızın yerlere basması lazım , stadı quaresmaaa quaresmaa diye inletmek yerine gerektiği yerde gerekli desteği vermek lazım.. Abartmamak lazım , bizim en büyük sorunumuz bu , geçen sene yönetim istifa fiye bağırıken , yönetime futbolculara küfür ederken , bu sene 2 transfer yapıldı diye herşey güllük gülüstanlık sanılmasın , Beşiktaş hala kötü bir şekilde yönetiliyor arkadaşlar , yapmayın etmeyin takım gittikçe borç batağının içine giriyor biraz dikkatli olun.. Yönetim İstifa, Yıldırım Demirören yeter...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Beşiktaşlı arkadaşlara şunu söylemek isterim.. Herkes benim bu forumda ne kadar Beşiktaşlı olduğumu bilir , ama bence ortada gerçekten hiç iyi olmayan bi beşiktaş var , q7 nin attığı goller , gutinin ara pasları gözünüzü boyamasın arkadaşlar , bizim takım çok kötü savunma yapıyor bu sene , yetenekli adamlarımız şapkadan tavşan çıkarıp gol atmadığı müddetçe pozisyona giremiyoruz maçlarda , bence biraz ayağmızın yerlere basması lazım , stadı quaresmaaa quaresmaa diye inletmek yerine gerektiği yerde gerekli desteği vermek lazım.. Abartmamak lazım , bizim en büyük sorunumuz bu , geçen sene yönetim istifa fiye bağırıken , yönetime futbolculara küfür ederken , bu sene 2 transfer yapıldı diye herşey güllük gülüstanlık sanılmasın , Beşiktaş hala kötü bir şekilde yönetiliyor arkadaşlar , yapmayın etmeyin takım gittikçe borç batağının içine giriyor biraz dikkatli olun.. Yönetim İstifa, Yıldırım Demirören yeter...

Kesinlikle katılıyorum bende Barcelonalı arkadaşları uyardım Messinin attığı goller, ara pasları ve xavi iniesta ikilisinin performansı kesinlike gözünüzü boyamasın dedim kendinizi kandırmayın ulan dedim dünyanın en iyi takımıyız die
abartmayında dedim
iyi demişmiyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...