Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beşiktaşın bu sene puan kaybedeceğini sanmıyorum ZAAAAAAAAAAAaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bobo,hilbert,guti 3-1 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Abi adamlar köy takımına/yunana elendiler hala Zaalıyorlar 2 gün sonra ya. Amazing 2-1 yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Tripling said: Beşiktaşın bu sene puan kaybedeceğini sanmıyorum ZAAAAAAAAAAAaaa http://yukleresim.com/images/89196946868939168016.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ahahahaha Serkan supersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 2-2 :/ http://img.mynet.com/spr/BJK_Liverpool6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 obvious troll is obvious konulu bi resim koyun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hatta galatasaraya 6 atmıştınız, o skor tabelasını da koy. köy takımlarına elenip elenip geliyosunuz, hala şuraya yorum yazacak yüzünüz var ya hayret edilesi bir durum. liverpool o maç 10 tane de atabilirdi, her vurduğu girdi adamların, top bu şans işte, sonuçta fenerbahçe gibi 0 çekmedik şampiyonlar liginde. istanbulda ilk maçta yasladık aynı liverpoola, belki unutulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sıkıntılı maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bence İBB'den gerekli dersi aldığımızı düşünüyorum. 2 tane sallar geçeriz. Umarım defans hattı bu sefer biraz daha toplu olur orta sahanın da yardımıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Emenike Beşiktaş'ın yavaş savunmasını affetmez. 1-0, 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ferrari ve erhan kadroya alınmamış.Bugün daha süratli defans hattıyla sahada oluruz.İlk 30 dakika bir gol bekliyorum umarım rahat kazanır döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 1-2 bizde maç gollerin biri QUARESMADAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Lenas said: ferrari ve erhan kadroya alınmamış.Bugün daha süratli defans hattıyla sahada oluruz.İlk 30 dakika bir gol bekliyorum umarım rahat kazanır döneriz. yarın :) farklı kazanmamız lazım, artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 heralde bizim Liverpool'dan 8 yediğimize en son fenerliler laf atabilir.. Sigma'dan 7 yiyen bi takım. Sigma hangi ligde lan? Karabüklü olarak ve geçen sene 1. ligde Karabük'ü devamlı takip eden biri olarak benim için zor maç olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 emenike nasıl bir eleman, hiç izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ilk yarı berabere bitebilir ama mac sonunda gulen taraf oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ulan biz uefa'yi alsak bu admlar biz yoooğğğhhtuukk ondan aldginzz diye baslarlar gecen sene oldugu gibi..!! quaresma yargilamaya devam eder... mac sonucu onun hayal gucune kalms artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Beşiktaşlı arkadaşlara şunu söylemek isterim.. Herkes benim bu forumda ne kadar Beşiktaşlı olduğumu bilir , ama bence ortada gerçekten hiç iyi olmayan bi beşiktaş var , q7 nin attığı goller , gutinin ara pasları gözünüzü boyamasın arkadaşlar , bizim takım çok kötü savunma yapıyor bu sene , yetenekli adamlarımız şapkadan tavşan çıkarıp gol atmadığı müddetçe pozisyona giremiyoruz maçlarda , bence biraz ayağmızın yerlere basması lazım , stadı quaresmaaa quaresmaa diye inletmek yerine gerektiği yerde gerekli desteği vermek lazım.. Abartmamak lazım , bizim en büyük sorunumuz bu , geçen sene yönetim istifa fiye bağırıken , yönetime futbolculara küfür ederken , bu sene 2 transfer yapıldı diye herşey güllük gülüstanlık sanılmasın , Beşiktaş hala kötü bir şekilde yönetiliyor arkadaşlar , yapmayın etmeyin takım gittikçe borç batağının içine giriyor biraz dikkatli olun.. Yönetim İstifa, Yıldırım Demirören yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 su teması olmuş tamiri mümkünsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 işte bizim forvete böyle no name bi zenci almamız lazım, sadece köle gibi koşacak , topa vuracak falan. agüero olmasa da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 suBzer0 said: Beşiktaşlı arkadaşlara şunu söylemek isterim.. Herkes benim bu forumda ne kadar Beşiktaşlı olduğumu bilir , ama bence ortada gerçekten hiç iyi olmayan bi beşiktaş var , q7 nin attığı goller , gutinin ara pasları gözünüzü boyamasın arkadaşlar , bizim takım çok kötü savunma yapıyor bu sene , yetenekli adamlarımız şapkadan tavşan çıkarıp gol atmadığı müddetçe pozisyona giremiyoruz maçlarda , bence biraz ayağmızın yerlere basması lazım , stadı quaresmaaa quaresmaa diye inletmek yerine gerektiği yerde gerekli desteği vermek lazım.. Abartmamak lazım , bizim en büyük sorunumuz bu , geçen sene yönetim istifa fiye bağırıken , yönetime futbolculara küfür ederken , bu sene 2 transfer yapıldı diye herşey güllük gülüstanlık sanılmasın , Beşiktaş hala kötü bir şekilde yönetiliyor arkadaşlar , yapmayın etmeyin takım gittikçe borç batağının içine giriyor biraz dikkatli olun.. Yönetim İstifa, Yıldırım Demirören yeter... Kesinlikle katılıyorum bende Barcelonalı arkadaşları uyardım Messinin attığı goller, ara pasları ve xavi iniesta ikilisinin performansı kesinlike gözünüzü boyamasın dedim kendinizi kandırmayın ulan dedim dünyanın en iyi takımıyız die abartmayında dedim iyi demişmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 cok iyi oldu cok da gozel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar