Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin meslek


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba ben oyunda yeni paladin karakterimle 17 level oldum fakat cıkan bazı ballı itemler (recipeler) ile 500den fazla altınla bulustum.

Simdi ilerde lazım olur dıyebılecegınızı de goze alarak ilerde degil ama proffesionda kullanmak ıcın lazım olsa minning ve skinning var minning kalsa skinning gidince yerıne minning+ ne yapsam ve bu parayıda onu gelıstırmek ıcın kullansam ılerde paladin olarak işime yarar yada para kazandırır tekrar dıye sormak ıstedım sızlere .

Iyı oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana kalırsa level kasarken profession da kasmak adamı yavaşlatan bi olay. O yüzden serverın ekonomi durumuna göre, senin de yaptığın gibi skinning+mining gidip çıkanları satıp para yapmak en mantıklısı. Copper, silver, truesilver, mithril orelar iyi satar genelde, özellikle mithril. Stacki en az 85g'den gittiği için sağlam para yaparsın.

Paladinle çok powerplay yapmadım ama 80 ve sonrasında ench ve jc kasmak en mantıklısı gibi düşünüyorum. JC'lere özel gemler ve ench'lere özel enchantlarla daha çok fark yaratırsın bi BS'den falan bana kalırsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spec olarak ne oynayacağına bağlı. min/max professionlar JC + BS.
Diğerlerine nazaran profession bonuslarını istediğin şekilde almanı sağlıyor JC ve BS le açacağın soketler..

Retri : diğer prof larda bonus +ap olarak çoğunlukla.. jc+bs de ise +str olarak bu bonusu alabiliyorsun.

Holy: intelligence = holy pala oyundaki +int veren tek prof bonus jc+bs

Prot: +stam alabiliyorsun jc + bs den, ama diğer proflardanda +stam bonus alınıyor.. prot oynayacaksan gene sana kalmış..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...