Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://www.inter.it/aas/img/133298.jpg Inter vs Atletico Madrid Yer: Monaco Zaman: 27.08.2010 - 21.45 Yayın: Kanal D ile HD Smart --- Inter ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ilk yarı intere oynadım hadi bakalım gogo maicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 mourinho gitti, benitez geldi. böylece bu maç da ortaya gelmiş oldu bence, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 reykardın barcelonasına laf eden biri inter mourinho ve benitezi örnek vermişti al sana mourinho sonrası inter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2 gün önce yılın savunmacısı seçilen maicon ilk golde kademe hatası yapıyor, ikinci golde orta sahada yerden kıçını zor kaldırıyor..yılın hücumcu beki diye ödül yapın onu verin madem bu vesileyle tüm ödüllerin şampiyonlar ligini kazanan takımın oyuncularına verilmesi yavşaklığından utandığımı belirtmiş olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 benitezi ciddiye almamıslar demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Red said: reykardın barcelonasına laf eden biri inter mourinho ve benitezi örnek vermişti al sana mourinho sonrası inter :) hah işte bunu diyeceğiydim ben de tam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Benitez'in ilk icratı bu işte işte. İşleyen inter'in içine etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar