pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bizim evde bi problem var ne zaman telefon çalsa telefon açsak net gidiyor 8 megabit sınırsızım vardı hani şu 16 gb kotalı olan 512 oldu şu anda. acaba bunu telekom mu yaptı yoksa benim downloadler yüzünden mi düştü. çünkü hiç düşmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Downloadlar yüzünden telekom yapmıştır. 15gb'ı geçmediysen ara sor "hayırdır ne iş?" de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 telefonu açınca netin gitmesi telefon hattını adsl'e yanlış vermenden kaynaklanıyor. Eve giren hat sanırım 2'ye ayrılıp 2 farklı telefon'a gidiyor ve 2. telefona giden bir kere daha 2'ye ayrılıp dsl'e aktarıyorsun. Bu yüzden 1. telefon açılınca netin gidiyor. 16gb DL yaptıysan hızın 512KB'ye çekilmiştir. Adil Kullanım şeysinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Splitter kullanırsan telefonu kullanırken internetin kesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 splitter kullansa da benim dediğim gibi bir kablo haritası çizdiyse gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Splitter bozuk da çıkabilir tabi, bana öyle olmuştu bi kere =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 benim bağlantı da düştü bu ay.3aydır 8mbitti.çok zor durumdayım, acı çekiyorum.oysa ki geçen ayın download miktarı bu aydan çok daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ShadowFax said: telefonu açınca netin gitmesi telefon hattını adsl'e yanlış vermenden kaynaklanıyor. Eve giren hat sanırım 2'ye ayrılıp 2 farklı telefon'a gidiyor ve 2. telefona giden bir kere daha 2'ye ayrılıp dsl'e aktarıyorsun. Bu yüzden 1. telefon açılınca netin gidiyor. 16gb DL yaptıysan hızın 512KB'ye çekilmiştir. Adil Kullanım şeysinden dolayı gayette tek telefon var splitter var ama telefon telsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sblitter problemidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 az önce ttnet şubesinden geldim, 1 megabit sınırsızı 8 megabit 4 gb kotalıya çevirttim form doldururken eğer 15 gb i geçerseniz 512 kbps ye düşer netiniz yazıyordu bide telefon çaldığında net gidiyorsa splitter bozuktur, başka bişi aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 splitterdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 benim hatta ilk defa 15 geçtim diye 512 ye düştü çok kötü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gecko said: 1 megabit sınırsızı 8 megabit 4 gb kotalıya çevirttim ciddi değilsin herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gözünü seveyim evdeki uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aylar sonra benimde 512 oldu :S 1.5 içinde superonline fiberi bitiriyor bizim burada 99 tl ye 8mbit alacağıma aynı fiyata fiber 10mbit alacağım başka çözüm yok şimdilik adam akıllı yan veya üst komşum olsa paylaşırdık bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 dreagloth said: gecko said: 1 megabit sınırsızı 8 megabit 4 gb kotalıya çevirttim ciddi değilsin herhalde? ciddiyim ve cimriyim yakında istanbuldan ayrılıyorum (ulan bu sözü hep söylüyorum başıma bi iş gelecek gidemicem tütütütü mahşallah diyin lan) ve sadece ara tatillerde gelip kullanıcam neti gittiğim yerde daha iyi ve sınırsız neti olan bir yer olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 8 mbt hız ne işe yarıcak o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 millet yiyebildiğin kadar ye 10 lira öde çık hesabı yapsın istemiyor ttnet o yüzden 15 gb dan sonra düşürüyor hızı, yoksa işlerine gelirdi onların. altyapı yok sömürsün istemiyor millet. fiberoptikleri kuruyasacalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 internet iyice saçmaladı artık uydunet e geçicem. telekomu arıyorum hiç sorun yok diyorlar hattınızda yeni splitter aldım yine aynı sorun üstelik sorun üzerine bir sorun daha geldi telefon çalıyor net gidiyor tam 1 saat gelmiyor sonra geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 herkesinkini düşürmeye başladılar, 1,5 tb downloaddan sonra benimkini de kıstılar. neyse zaten hdd'de yer kalmamıştı >:D< acaba şu superonline'ın 8mbps'e kadar limitsiz tarifesinde de böyle 15gb'dan hız düşmesi kuralı var mı? hiç bi bilgi yazmıyo sitesinde. eğer öyleyse doping'e geçicem sanırım, 1mbps fiyatına 2mbps veriyorlar,hiç yoktan iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hmm geri döndü hızım,bakalım yavaşlıcak mı 15gb sonra =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 benimde düşmüştü daha gelmedi geri. ttnet diğer ayların acısını çıkarıcak gibi afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 şu an kota 8 gb civarında, ve hızı biraz önce 512 ye düşürdüler. bu kadar şerefsiz bu kadar 3 kuruşun hesabını yapan bir firma daha yok. birkaç gün sonra sürekli şehir dışında olucam bununla nasıl uğraşayım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar