Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Arkadaşlar bu oyun için trail acc alabileceğim ve dl edebileceğim bir yer varmı Teşekkürker...[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 www.starwarsgalaxies.com[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ah haziranda bitmiş trial alımı :( :([signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 http://www.gamespot.com/promos/swgalaxies/ daha bitmemis agustosun sonunda bitiyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 tamam sağol accountumu aktifleştirdim şimdi swg yüklicez :) umarım değer 2 gb dl a :) yardımın için teşekkürler.Bişey daha sormak istiyorum 14 gün saymaya oyuna girdiğinde başlıyor dimi siteden active edince değil ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bide bu elemanların kendi client ı var ordan indiriyoruz sanırım :) inşallah download devam ettirme vardır 2 gb blok yüklenmez yani[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yalnız benim bildiğim trial den sonra gidip orginal kutusunu almanız gerekmekte. Yalnışsa düzeltin.[signature][hline]Observing the world on a dragon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 beyenirsen alcam buyuk ihtimalle oledir :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 valla 512'lik adsl 9 saatte indirdi 2gb'tı[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 trial için cd key göndettirdim ama gamespot'tan bir türlü indiremiyorum dosyayı, activex kontrolleri bilmemneymiş diye yükleyemedi plug-in'i. neyi ayarlamam gerek acaba? bişiler kurcaladım internet options'dan ama işe yaramadı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 neyse hallettim, cd-key'i 31 ağustosa kadar herhangi bir vakit aktive edebiliyormuşuz. ağustos sonuna doğru aktive edebilirim herhalde, biraz işim var da boşa gitmesin 14 gün.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben de başvurdum bugün bu trial'e. şu anda indiriyorum. sanırım yarına falan girebilcem. trial için server seçebiliyor muyuz? seçebiliyorsak patiler nerde oynuyor? bir de devam etmek için yine 50 euro'ya yakın oyun parası veriyor muyuz, ya da ne kadar vermemiz lazım devam için? ayrıca karakter siliniyor mu?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eclipse veya infinitye gel..(onfinityde az turk var ama server yenis ayilir oyunu anlarsin)..karakter silinmiyor..bildigimim kadariyla 50 dolar vermiosun tekrar[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yeni kutu almak gerekiyormu,gerekmiyormu adam gibi öğrenmek lazım. Kredi kartından kesiyor olma ihtimalleride var. Çünkü soe eqnun bazı expensionlarını bu yöntemle satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 patiler genelde eclipse'te yani, şimdi bitti download'ım. yükledim de, yarın sabah başlarım herhalde az biraz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Star Wars: Galaxies trial × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 neyse hallettim, cd-key'i 31 ağustosa kadar herhangi bir vakit aktive edebiliyormuşuz. ağustos sonuna doğru aktive edebilirim herhalde, biraz işim var da boşa gitmesin 14 gün.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben de başvurdum bugün bu trial'e. şu anda indiriyorum. sanırım yarına falan girebilcem. trial için server seçebiliyor muyuz? seçebiliyorsak patiler nerde oynuyor? bir de devam etmek için yine 50 euro'ya yakın oyun parası veriyor muyuz, ya da ne kadar vermemiz lazım devam için? ayrıca karakter siliniyor mu?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eclipse veya infinitye gel..(onfinityde az turk var ama server yenis ayilir oyunu anlarsin)..karakter silinmiyor..bildigimim kadariyla 50 dolar vermiosun tekrar[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yeni kutu almak gerekiyormu,gerekmiyormu adam gibi öğrenmek lazım. Kredi kartından kesiyor olma ihtimalleride var. Çünkü soe eqnun bazı expensionlarını bu yöntemle satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 patiler genelde eclipse'te yani, şimdi bitti download'ım. yükledim de, yarın sabah başlarım herhalde az biraz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Star Wars: Galaxies trial × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben de başvurdum bugün bu trial'e. şu anda indiriyorum. sanırım yarına falan girebilcem. trial için server seçebiliyor muyuz? seçebiliyorsak patiler nerde oynuyor? bir de devam etmek için yine 50 euro'ya yakın oyun parası veriyor muyuz, ya da ne kadar vermemiz lazım devam için? ayrıca karakter siliniyor mu?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eclipse veya infinitye gel..(onfinityde az turk var ama server yenis ayilir oyunu anlarsin)..karakter silinmiyor..bildigimim kadariyla 50 dolar vermiosun tekrar[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yeni kutu almak gerekiyormu,gerekmiyormu adam gibi öğrenmek lazım. Kredi kartından kesiyor olma ihtimalleride var. Çünkü soe eqnun bazı expensionlarını bu yöntemle satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 patiler genelde eclipse'te yani, şimdi bitti download'ım. yükledim de, yarın sabah başlarım herhalde az biraz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar