Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.gamespot.com/promos/swgalaxies/
daha bitmemis agustosun sonunda bitiyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
tamam sağol accountumu aktifleştirdim şimdi swg yüklicez :) umarım değer 2 gb dl a :) yardımın için teşekkürler.Bişey daha sormak istiyorum 14 gün saymaya oyuna girdiğinde başlıyor dimi siteden active edince değil ?[signature][hline].
Mesaj tarihi:
bide bu elemanların kendi client ı var ordan indiriyoruz sanırım :) inşallah download devam ettirme vardır 2 gb blok yüklenmez yani[signature][hline].
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
trial için cd key göndettirdim ama gamespot'tan bir türlü indiremiyorum dosyayı, activex kontrolleri bilmemneymiş diye yükleyemedi plug-in'i. neyi ayarlamam gerek acaba? bişiler kurcaladım internet options'dan ama işe yaramadı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
neyse hallettim, cd-key'i 31 ağustosa kadar herhangi bir vakit aktive edebiliyormuşuz. ağustos sonuna doğru aktive edebilirim herhalde, biraz işim var da boşa gitmesin 14 gün.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben de başvurdum bugün bu trial'e. şu anda indiriyorum. sanırım yarına falan girebilcem. trial için server seçebiliyor muyuz? seçebiliyorsak patiler nerde oynuyor?

bir de devam etmek için yine 50 euro'ya yakın oyun parası veriyor muyuz, ya da ne kadar vermemiz lazım devam için? ayrıca karakter siliniyor mu?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
eclipse veya infinitye gel..(onfinityde az turk var ama server yenis ayilir oyunu anlarsin)..karakter silinmiyor..bildigimim kadariyla 50 dolar vermiosun tekrar[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Mesaj tarihi:
yeni kutu almak gerekiyormu,gerekmiyormu adam gibi öğrenmek lazım. Kredi kartından kesiyor olma ihtimalleride var. Çünkü soe eqnun bazı expensionlarını bu yöntemle satıyor.
Mesaj tarihi:
patiler genelde eclipse'te yani, şimdi bitti download'ım. yükledim de, yarın sabah başlarım herhalde az biraz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...