Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trial

Proxa

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
trial için cd key göndettirdim ama gamespot'tan bir türlü indiremiyorum dosyayı, activex kontrolleri bilmemneymiş diye yükleyemedi plug-in'i. neyi ayarlamam gerek acaba? bişiler kurcaladım internet options'dan ama işe yaramadı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse hallettim, cd-key'i 31 ağustosa kadar herhangi bir vakit aktive edebiliyormuşuz. ağustos sonuna doğru aktive edebilirim herhalde, biraz işim var da boşa gitmesin 14 gün.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben de başvurdum bugün bu trial'e. şu anda indiriyorum. sanırım yarına falan girebilcem. trial için server seçebiliyor muyuz? seçebiliyorsak patiler nerde oynuyor?

bir de devam etmek için yine 50 euro'ya yakın oyun parası veriyor muyuz, ya da ne kadar vermemiz lazım devam için? ayrıca karakter siliniyor mu?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

eclipse veya infinitye gel..(onfinityde az turk var ama server yenis ayilir oyunu anlarsin)..karakter silinmiyor..bildigimim kadariyla 50 dolar vermiosun tekrar[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...