gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 1 saat sonra davulcular gelecek arabanın alarmları ötmeye başlayacak ve ben bu seslerin içinde reçelli pide yiyip yatacağım seviyorum seni istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 tutuyor musun bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sanane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 TAĞBKİ TUTUYORUM THE İFTAR THAT NEVER COMES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bizim site elit semtte olduğu için (evlerde biraz pahalı ayıptır söylemesi) davulcu uğramıyor. hoş geçen sene değişiklik olsun diye orkestra getirttiydik ama o sayılmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bizim burda yok davul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 SodomVsGomore said: bizim site elit semtte olduğu için (evlerde biraz pahalı ayıptır söylemesi) davulcu uğramıyor. hoş geçen sene değişiklik olsun diye orkestra getirttiydik ama o sayılmaz heralde. pis elitler olarak oruç da tutmuyoruz, davulcumuz da yok. ama sabaha kadar ışıklar açık, takvim gelip de fotomuzu çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gazeteci değil balanar mübarek itoğluitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar