gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 1 saat sonra davulcular gelecek arabanın alarmları ötmeye başlayacak ve ben bu seslerin içinde reçelli pide yiyip yatacağım seviyorum seni istanbul
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 TAĞBKİ TUTUYORUM THE İFTAR THAT NEVER COMES
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bizim site elit semtte olduğu için (evlerde biraz pahalı ayıptır söylemesi) davulcu uğramıyor. hoş geçen sene değişiklik olsun diye orkestra getirttiydik ama o sayılmaz heralde.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 SodomVsGomore said: bizim site elit semtte olduğu için (evlerde biraz pahalı ayıptır söylemesi) davulcu uğramıyor. hoş geçen sene değişiklik olsun diye orkestra getirttiydik ama o sayılmaz heralde. pis elitler olarak oruç da tutmuyoruz, davulcumuz da yok. ama sabaha kadar ışıklar açık, takvim gelip de fotomuzu çekmiyor.
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gazeteci değil balanar mübarek itoğluitler
Öne çıkan mesajlar