balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Şimdi böyle bir problemim var benim, çözüm yolları arıyorum. Lens falan kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum gözlüklerimle mutluyum. Tamam gözlerim 1-1.5 numaralı fakat astigmatım olduğu için gözlüğü çıkarınca görme sıkıntısı yaşıyorum. Bu sebeple güneş gözlüğü modelleri beğensem de kafama göre alamıyorum. Çünkü; Güneş gözlüklerini böyle numaralı almak da çok parlak bir fikir gibi gelmiyor. Karanlık gelicek, bir yere giricen çıkarıcan gözlüğünü, haydiii normal gözlüğünü arıcan , takıcan. Zor geliyor bunlar. Nasıl aşıyorsunuz bu sorunu sizler ? Çanta mı taşıyorsunuz yanında nedir ? Ayrıca numaralı istediğin çerçevede güneş gözlüğü merceği yaptıranlar ne kadar memnun, çok pahalıya çıkıyor mu vs? Lens tak dışında önerilerinize açığım. Thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 camları numaralı yaptırıyorsun olup bitiyor.cok pahalı degil. karanlık gözü saglam olanlara da karanlık olur kapalı bi yere girdiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 "kolormatik cam kullan..." dicek biri bak birazdan gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 güneş gözlüğü takmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Benim bi arkadaşın güneş gözlüğü numaralıydı çok rahat görüyorum memnunum falan diyodu ancak fiyatını bilmiyorum. Ben lensle aştım bu sorunu. Ufak bi çanta alabilirsin taşımak için yada bi kız arkadaşınla bulşcaksan onun çantası bu iş için idealdir =) Bunun dışında çözüm olcağını sanmıyorum.. Bişeyi merak ettim lense neden bu kadar karşısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.selectism.com/news/wp-content/uploads/2008/10/4-occhi-aspesi-eyeglasses-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yalnız bildiğim kadarıyla numaralı güneş gözlüklerinin camları öyle bombeli falan olamıyor, yani her model güneş gözlüğüne numaralı cam takılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abv tahaymış konuyu açan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 LuNiZ said: "kolormatik cam kullan..." dicek biri bak birazdan gorursun. bu olaydan memnun olan olursa ben dalabilirim yani bu olaya. yaz gözlüğü-kış gözlüğü yaparım kendime. Ama abi çok apaçi olur tipim be. Fistan, anlıyamadım abi dediğini tam olarak. Darta, lens takmıyorum çünkü hem üşengecim hem sakarım. Alıcam o bir dert. Onu da bırak hadi aldım yani, ben onu her gece solusyona sok tak falan çok hizmetli şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 güneş gözlüğü sadece karacamlı gözlükler değil ki. kapalı ortama girdiğinde de cok fazla karartmayan cam renkleri var bunlarada numaralı cam yaptırılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hee, özel bir adı var mı onların ? Piyasada ne civarı fiyatları acaba? Bir de işlevsel mi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 500-600 verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 turkiyeye geldimi bilmiyorum ama soyle bisey var : Transition lens lense gelen uv isinlarina gore gozluk renk degistiriyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 böyle kemik çerçeveli diyelim atıyorum normal gözlük formatında bulamaz mıyım acaba,yoksa hep güneş gözlüğü tipi mi olur bunlarda ? dur bakayım ben ona bir gözlükçüler çarşısında. Bulursam şöyle güzellerinden 300-400 e bulurum ordan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Fistan said: 500-600 verirsin güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bunlardan işte gözüme göre optimum parlaklığı ortamına göre sağlayacak gözlüğü icat ettilerse paraya kıyıcam. Bir de kolormatik denicem nedir ne değildir. Ya kolormatikten bir yaz gözlüğü çakarım kendime , tipim önemli o noktada. O gayet ucuza mal olur. Ya da Fistan'ın belirttiklerinden optimum parlaklığını hissettiğim gözlüğe bir 400 atıcam eğer çok beğenirsem. Tek gözlük takarak bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: güneş gözlüğü takmıyoruz. benim çözümüm de bu aslında çözülcek sorun da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sene 2010 ve insanlar küresel ısınmadan konuşuyorlar be, ne kıroymuşsunuz? Ümraniye'de bile 2 kişiden birinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Keza Fikirtepe de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lens en iyi çözüm fiyat kaliteli bir gözlük camından az biraz daha fazla olur normal gözlüğe yaptırmak da iyi değil güneş gözlüğünün farklı bir çerçevesi olmalı 2 gözlük taşımak plase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Saeros said: aquila said: güneş gözlüğü takmıyoruz. benim çözümüm de bu aslında çözülcek sorun da yok goz cevreniz dede gidisi gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kapaklı gözlük ftw kapağı güneş gözlüğü olarak kullanıyosun takınca normal gözlük içinde kapağı yuvalarından çıkarıyosun oluyo bitiyo pratik mi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Saeros said: aquila said: güneş gözlüğü takmıyoruz. benim çözümüm de bu aslında çözülcek sorun da yok +1 gerçi lens var ama yine de güneş gözlüğü kullanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila +1 Güneş gözlüğü sevmem zaten. Ama direksiyonda çok rahatsızlık yaratıyor, özellikle güneşliğin yetemediği yerlerde deli ediyor. O yüzden babamın yıllar önce kullandığı şeyi kullanmaya başlayabilim ahaha şu mandallı aparatlar vardı ya sarı falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 hayatımda güneş gözlüğü takmadım resmen, çok pis iris daraltırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar