Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözlüklü insanların güneş gözlüğü sorunu

balon

Öne çıkan mesajlar

Şimdi böyle bir problemim var benim, çözüm yolları arıyorum.
Lens falan kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum gözlüklerimle mutluyum. Tamam gözlerim 1-1.5 numaralı fakat astigmatım olduğu için gözlüğü çıkarınca görme sıkıntısı yaşıyorum. Bu sebeple güneş gözlüğü modelleri beğensem de kafama göre alamıyorum.

Çünkü;

Güneş gözlüklerini böyle numaralı almak da çok parlak bir fikir gibi gelmiyor. Karanlık gelicek, bir yere giricen çıkarıcan gözlüğünü, haydiii normal gözlüğünü arıcan , takıcan. Zor geliyor bunlar.

Nasıl aşıyorsunuz bu sorunu sizler ? Çanta mı taşıyorsunuz yanında nedir ? Ayrıca numaralı istediğin çerçevede güneş gözlüğü merceği yaptıranlar ne kadar memnun, çok pahalıya çıkıyor mu vs?

Lens tak dışında önerilerinize açığım.
Thanks.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi arkadaşın güneş gözlüğü numaralıydı çok rahat görüyorum memnunum falan diyodu ancak fiyatını bilmiyorum.

Ben lensle aştım bu sorunu.

Ufak bi çanta alabilirsin taşımak için yada bi kız arkadaşınla bulşcaksan onun çantası bu iş için idealdir =)

Bunun dışında çözüm olcağını sanmıyorum..

Bişeyi merak ettim lense neden bu kadar karşısın?
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

"kolormatik cam kullan..." dicek biri bak birazdan gorursun.

bu olaydan memnun olan olursa ben dalabilirim yani bu olaya.
yaz gözlüğü-kış gözlüğü yaparım kendime. Ama abi çok apaçi olur tipim be.

Fistan, anlıyamadım abi dediğini tam olarak.

Darta, lens takmıyorum çünkü hem üşengecim hem sakarım. Alıcam o bir dert. Onu da bırak hadi aldım yani, ben onu her gece solusyona sok tak falan çok hizmetli şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlardan işte gözüme göre optimum parlaklığı ortamına göre sağlayacak gözlüğü icat ettilerse paraya kıyıcam. Bir de kolormatik denicem nedir ne değildir. Ya kolormatikten bir yaz gözlüğü çakarım kendime , tipim önemli o noktada. O gayet ucuza mal olur.

Ya da Fistan'ın belirttiklerinden optimum parlaklığını hissettiğim gözlüğe bir 400 atıcam eğer çok beğenirsem.

Tek gözlük takarak bu kadar oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...