Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 dün akşam bodrumdan 19.00 da kalkan otobüsle sabah 8 sularında eve giriş yapmtım lakin saat 12:30 itibariyle evden çıkarak dersane yollarını tutucam ve tabiri caizse bir maratona başlıyorum bu süre içerisinde çok fazla bilgisayarla haşır ve neşir olmamayı düşünüyorum çünkü aletle aynı masada iken ben ders çalışamıyorum öss ye girmiş başarmış arkadaşlardan şöle nasıl bir çalışma programı takip ettiklerini nezaman işi iyice sıkılaştırıp test kitaplarına yumulduklarını fln öğrenirsem, tecrübelerinizdende yararlarnırsam çok sevinicem Obs"öss nubisi"cura
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bodrumdan kim dedi dersanenin başladığı sabah dön diye. en azından 1 gün önce döner insan[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yok ben biliodumda geç kaldık bilet almak için sonra babamın açık bileti vardı onu kullandım otobüsle geldim uçakla döncektim yoksa işin asıl komiği dün bodrumdayım işte son saatlerim denize giriyim fln dedim sahilde iskelenin üstünde yatıoruz bikaç arkadaş var ben bianda kalktım "abi ben yarın dersaneye gidicem ya" dedim orda koptuk zaten hepimiz hala hatırlıyorum[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 dersanenin tadını çıkart :horace:[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 16 Ağustos 2004 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bilgisayarı odandan kesinlikle uzaklaştır ama tamamen kaldırma bence. Evin görmeyeceğin bi köşesine koy çalışırken rahatsız etmesin seni ama aşırı baydığında bi saatini harcayıp en azından stres atmanı kafanı dinlendirmeni sağlar. Aslında kendi karakterine çok bağlı bu olay bazısı kendini kaptırır saatlerce gider bazısı kaptırmaya başladığında hemen bırakır vs... önce bunu anlamaya çalış. Ders çalışma konusunda okullar başlamadan önce biraz sık kendini başka işin olmayacak nasıl olsa üstüne çok ağır bi yük binmez. Okullar başladıktan sonra işlr biraz zorlaşıyo bi iki ay o tempoyu dewam ettirdikten sonra sınavlar derken o kadar cok kasamıyosun ossye (kasım ayları gibi). Ocak gibi bayagı kastırıyo okullar ona dikkat et, o aylara kadar konuları kavramaya bak bol bol test çoz ama deli gibi gunde 500 soru cozucem sevdasında olma cokersin. Şubat tatili ile birlikte gaz vermeye başlayabilirsin ikinci donem okul da çok zorlamaz zaten, dersanede denemeler de azıtmaya başlar kaptırır kendini gidersin hazirana kadar. Bu konuyla ilgili daha önce bi topic açılmıştı yanlış hatırlamıyosam.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 http://www.karanlik.org/index1.htm[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 evet bende lise sonum bu sene bilgisayar yok.[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu o 55 bin sosisliden biri -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_Fenerbahçe
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Odadan kesin uzaklaştır ben ablamın odasına koymuştum. Bu sene de ablamın paso ödevi oluyodu pc de, bazen de direk odadan kovuyodu. o yüzden istesem de oynayamıyordum. 1 ay sonra alışırsın zaten ama öyle tamamen ilişkiyi kesmene gerek yok.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Hahaha +1 fizban son bi ayda evde çözdüğüm denemeler arasında diablo fln kasıyodum hoş oluyo tabii :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Beni hiç bi okul almıyor siz dershane diyorsunuz halen ahaha.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben arka odaya taşıyacam şahsen, arka odada kurulu olarak kalacak. Ama fazla bulaşmayı düşünmüyorum (vampire the masquerade: bloodlines ve HL2 gelirken nası olacak bilmiyorum:D)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Geçmiş olsun kardeş... gerçi benim yaptığımı yaparsan belki eğlenceli gelebilir ama ozamanda dersane bitice üzülürsün:))) İnekle inekle....[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 her zaman dediğimi söylüyorum sene sonuna doğru eğer eski össleri çözüpte yüksek puanlar yaparsan sakın gaza gelme :) bütün seneki sınavlarının ortalamasını al daha yakın bir tahmin elde etmiş olursun.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 dersaneler tatil oldu yagmurdan :)) heyoo 3 ders yaptık[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ohho daha ilk günden alışmayın öyle tatile falan sakat olur sonra hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 kolay gelsn dielm =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Nası başlarsa öyle gider demişler. İnşallah yalandır :) ilk günden yağmur tatili ne diyim :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 dersanesiz pc'ile 335 puan.. lol.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ilk defa yağmur yağdı diye sevindik. :-)[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 dershane denemelerindeki iyi puanlara veya össlerinizin iyi sonuçlarina aldanmayin sonra benim gibi ahanda haftaiçi olursunuz offf...[signature][hline]
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 zaten denemelerdeki iyi puanlara diil sıraya bakıcaksın kaçlık dilime girmişin ona bakıcaksın şöle dersadece 1000 kişi varsa illk yüze giriyosan her sınavda ne ala[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ona bakarsan dersanenın sınavları dierlerine nazaran kolay da olabilir ama sıralama hep aynı kalır sınavın zorluğu yada kolaylığı etkilemez merak etme her dersanede her telden öğrenci vardır
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: LvL_Sabo, 16 Ağustos 2004 08:52 tarihinde demiş ki: bodrumdan kim dedi dersanenin başladığı sabah dön diye. en azından 1 gün önce döner insan [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Öne çıkan mesajlar