Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Piyasadaki en iyi shounen bence Fairy Tail hala devam eden. Okuyun. Animesi hakkında bir fikrim yok. 197 Edolas arc güzek bitti. Kedilerinde topluca Earthland'a geçmesi nasıl sonuçlar doğuracak merak ediyorum. Artık main quest hakkında da daha çok şey çıkması gerek diye düşünüyorum. "Zeref geri gelmeye çalışıyor" ve "ejderhalar neden gitti", başka ne biliyoruz? Unuttuğum bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 198 Son sayfa tamamen beklenmedikti. Mirajane ile Elfman'nin tepkisi ne olacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Devam eden en iyi shonen fairy tail ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bence öyle. Çizimleri, karakterleri, kurgusu ve temposuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Lisanna olayı çok ilginç oldu cidden. Beklemiyordum açıkçası. Natsu, Elfman ve Mirajane'in tepkileri deli gibi merak ediyorum, çıksa yeni sayı keşke bir an önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Yeni arc başladı sonunda. http://mangastream.com/read/fairy_tail/70259148/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 203 Güzel başladı. İlk duyduğumda Chunin Exam gibi olacak diye ürpermiştim bir ama öyle görünmüyor :) Lucy'nin ilk sayfadaki pozu... http://img18.imageshack.us/img18/3680/screengr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mangada Erzayı 2. plana atıp duruyorlar tower of heavan arçından beri kıl oldum resmen. 203 lan son sayfada critlemişler resmen. "The person who couldn't lay a finger on Fried" "The person who would loose to Bixlow without Loki" enteresan combat olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 204 Natsu vs Gildartz süper kombat olacak of of şimdiden gaza geldim.. cana ve lucy de anca böyle geçerdi zaten beklenen bişy oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Güzeldi. Mangaka'nın bir chapter bir dövüş yapmasını takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 204 gil vs natsu süper olcak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 205 Natsu vs Gildarts bir mangada okuduğum en iyi dövüşlerdendi kesinlikle. Sonrası hemen gelsin de görelim. Mira'da ne olmuş öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 205 D: Juvia+ Lisanna vs Erza A: Elfman+ Evergreen vs Mirajane E: Natsu+ Happy vs Gildartz Gecen sayıda da Cana+Lucy vs Fried+Bixlow görduk. Geriye Gray+Loki , Mest+Wendy ve Levy+Gajeel kaldı. Merak ediyorum kimler karsılasıcak kim sakin yola gidicek. Ayrıca Gildartz da hic acımadı hit bile almadan natsuyu ikiye katlayıp sekize böldü hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 206 güzel bölümdü ama asıl bomba haftaya olacak gibi. adamlar kendilerini aşıp tam 65 sayfalık manga yayınlıyacaklar. umarım ilk test biter haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yeni bolum gildartz super saiyan oldu ayakustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Güzel bölümdü. Haftaya 60 sayfa mükemmel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 adamlar kapaktada yazmışlar 60 küsür sayfalık bölüm diye ama manga sitelerinde 23 sayfa yayınlanmış. var mı nedenini bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 3 chapterı sırayla yayınlayacaklar. 1-2 güne gelir diğerleri de. Okumadım, bekliyorum ben hepsinin gelmesini. bir seferde yayınlarsak çok beklersiniz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Geldi üçü de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Çok güzellerdi. Zaten Fairy Tail dolu dolu giden bir manga, aynı üç bölüm birden çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Edolas arc ile kıyaslanmayak kadar güzel gidiyor bence.. hele bu son 3 sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 211 Levy'yi daha çok görmek istiyordum. İlerde göreceği gibi geliyor ama. Arc çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu geri dönüşler baya gaza getiriyor insanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Başlıyayım dedim de Manga Stream'da 207'den öncesini bulamadım, nerden okuyciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 dıkla http://www.mangafox.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar