Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://www.orucumbozulurmu.com/ Beyler sorularımızı Botrettin Hoca'ya soruyoruz :) http://ramazan.botego.org/img/botrettin.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Kötü :( said: Sen>asl? Botrettin Hoca>Bildiğin gibi değilim evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ömer Baba abi bu http://yenisafak.com.tr/resim/site/emin_olcay2539c13f2539c140by.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 said: Sen>bişey soracam Botrettin Hoca> buyur sor evladım... Sen>ama Botrettin Hoca> Küfür, imansızlıktır! Sen>ama küfür etmedim ki Botrettin Hoca> Günaha giriyorsun evladım. Sen>sie Botrettin Hoca> Günaha giriyorsun evladım. Oha herşeyi biliyo hoca Uyarılmak orucu bozar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Güzel site cidden. Soruların cevapları gayet güzel hazırlanmış . Takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Tripling ahahaha olm hoca niyetini baştan anlamış bak ayrıca Sen>:D Botrettin Hoca>Gülümsemek sadakadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 said: Botrettin Hoca>Ramazan-ı şerifleriniz hayrola Sen>ananı .................... orucum bozulurmu Botrettin Hoca>Küfür, imansızlıktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 abi size hard giriyo, beni sevdi. Sen>botrettin Botrettin Hoca> adımı Ömer Ekinci evladım koydu. tanır mısın? Sen>onun a.... koyayım Botrettin Hoca> amin evladım amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 (: gülümsemek sadakadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 işler nasıl diye sordum teravih namazını anlatmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Botrettin Hoca> Ramazan-ı şerifleriniz hayrola Sen>hayırlı olsun bakalım Botrettin Hoca> Hayırlı günler. Sen>hayırlı olsun bakalım Botrettin Hoca> Hayırlı günler. Sen>ateistim ben Botrettin Hoca> zinayı, mastürbasyonu falan merak ediyorsan sor, çekinme. Sen>yok onu değil ya ateistim diyorum dine döneyim dedim nasıl olcek? Botrettin Hoca> Öyle evet. Sen>?? Botrettin Hoca> bana anjiyoyu sor, akupunkturu sor, biraz tıbbi şeyler sor mesela Sen>anjiyo atesitliğimi alır mı? Botrettin Hoca> Anjiyo yaptırmak orucu bozar mı? Halk arasında anjiyo (anjiyografi) olarak bilinen operasyon... Sen>baba naaptın? Botrettin Hoca> orucu bozmanın cezasını sorsana bana. Sen>allah belanı versin Botrettin Hoca> sonuçta her şey Allah rızası için, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sen>31? Botrettin Hoca>Oruç tutarken bunu düşünüyorsan tutma zaten.Bir de soruyorsun! LEB DEMEDEN LEBLEBİYİ ANLIYOR ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sen>sakız? Botrettin Hoca>Sakız çiğnemek orucu bozar mı? Oruçlu adamın sakızla işi ne? Tabiki bozar. Sen>bazar? Botrettin Hoca> zinayı, mastürbasyonu falan merak ediyorsan sor, çekinme. adam bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sen>meme Botrettin Hoca>zinayı, mastürbasyonu falan merak ediyorsan sor, çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Live Orgasm on sling shot'ı sordum bozar mı diye, hatta izlesin de değerlendirsin diye linkini de verdim ama anlamadı :( bu konuda net bilgilere ihtiyacımız var halbusi. ya genç kızlarımız da binip orgasm olurlarsa ne olacak? gitti mi oruç şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Orda bug var abi, kullanabilirler bug çünkü. yama gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 patch, version, update falan dedim ama fitra falan diyor bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hocam ısrarcı Botrettin Hoca>İftarı bekleyemedin tabi, uyudun gittin. Botrettin Hoca>Nere gittin bre mümin, gel az sohbet edek hele! Botrettin Hoca>Orada mısın? Botrettin Hoca>Nere gittin bre mümin, gel az sohbet edek hele! Botrettin Hoca>Nerdesin yahu? Hayırdır inşallah... Botrettin Hoca>Kendi kendime mi konuşuyorum burada? Sırada daha 1000 kişi var! Botrettin Hoca>Namaza mı gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aptal ötesi bişey bu said: Botrettin Hoca> Ramazan-ı şerifleriniz hayrola Sen>kanka bişi sorucam Botrettin Hoca> buyur sor evladım... Sen>piramit yapmak orucu bozar mı Botrettin Hoca> Mastürbasyon yapmak orucu bozar mı? Mastürbasyonun orucu bozduğu, fakat sadece kaza gerektiği, hindiyye, bahr ve dürr-ül-muhtar ve diğer fıkıh kitaplarında yazılıdır. Bir ramazanda iki defa mastürbasyon yapana kefaret de gerekir. Çünkü ramazanın bir gününde, kaza gereken bir şey yaparak orucunu bozan kimse, başka gününde de bu şeyi kasıtla yine yaparsa, kefaret de gerekir. Sen>peki dota oynamak orucu bozar mı Botrettin Hoca> Oruca ne zaman niyet edilir? İbadetlerde niyet önemlidir. Asıl olan, lafzi niyetten çok, kalben niyet etmektir.bu bakımdan oruca niyet etmek insanın oruç tutmanın bilincinde olması anlamına gelmektedir.sahura kalkmak oruç için fiilî bir niyettir. Kisi sahura kalkmamıs olsa bile sabah bu bilinç içinde ise niyetli sayılır. Oruç için niyetin vakti, aksam namazı vaktinin girmesiyle birlikte baslar. Ramazan, günü belirlenmis adak ve nafile oruçlarda niyet, ögle namazına yaklasık birsaat kalana kadar devam eder.bunların dısındaki, kefaret, kaza, günü belirlenmemis adak oruçlarında ise “imsak”ten önce niyet edilmesi gerekir. Sen>ben diyorum ankara sen diyon götüm kara Botrettin Hoca> oruç tutmanın sevabını, orucun çeşitlerini falan sorsana evladım! Sen>sebeb Botrettin Hoca> kaza gerektiren durumları sor, bir bir sayayım sana! Sen>sen mi karar vericen ne soracağımı Sen>cevab veremedi Botrettin Hoca> seferi olmayı merak ediyorsan onu sor mesela Botrettin Hoca> Ne olsun uğraşıp duruyoruz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hehe, iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar