Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman makinası icat edilse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chemical cidden senin canın sıkılmış ankarada..
istabula gidince abuk sabuk topicler açmaya başladın..

az sonra "kırmızı kar gören oldu mu" "arabaları akıl gücümüzle uçurmak mümkün mü" "evde kola üretmek istiyorum" gibi topicler açarsan hiç şaşırmam[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
kılıçta olmazki kızılcık lazım yok doğmasaymışız falan doğdunuzda sanki her gün açlıktan kırılıyorsunuz töbee[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 17 Ağustos 2004 03:47 tarihinde demiş ki:
kılıçta olmazki kızılcık lazım yok doğmasaymışız falan doğdunuzda sanki her gün açlıktan kırılıyorsunuz töbee
[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
bi ustteki msj quote edılmes cd :)

p.s:gıcıklık yapasım gedı ehe[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
heh bi karikaturde bilim adamıyla iş adamı konuşuyolar
-xx bey sözleşmeye göre zaman makinesini 3 ay önce bitirmeniz gerekiyıyodu
-Sorun değil ederim[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
zaman makinası olsaydı chaos olurdu diosan sadece tek ben kullanıcam ozaman herşey çok farklı olurdu.ölebilirdimde çok farklı yerlerdede olabilirdim.yaşamış olduğumuz 1 saniyenin bile bir önemi var yaşantımızın gidişatında sonuçta.yani şöyle olaylar imaknsız aslında;
-loto sonuçlarıı öğrenirdim 1 hafta geriye gidip loto oynardım (sonuçta loto kuponu doldurma eylemini yaparken bile sonuçlar değişmiş olacağı için inmkansız)

tarih dersi falan hikaye olurdu,
18 yıl öncesine gidip chemicalın ailesiyle konuşurdum aman dikkat fazla üstüne gitmeyin delirebilir ilerde,bir de sakın 50.yıl ciö okuluna vermeyin verirsenizde 1 b sınıfına düşmesin.![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Hemen 1984 senesine giderim.(Thrash patlaması olduğu zamana) ooohh hergün başka bi Thrash konseri.. 1988'e kadar Headbang yapar sonra yine 1984'e dönerim... Ohh ne güzel olurdu Jump in the Fire...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 17 Ağustos 2004 03:21 tarihinde demiş ki:
tarih iyidir zaman makinesi tarih kavramını ortadan kaldırır

aynen cunku su qand okuduumuz tarih dersleri hikay gibi yazılmıs ama aslı ole mi die dusunuyorsun cok bos laftan olusan kıtaplar tarıhı anlatamayn hocalar sadece ezberledıklerını bıze anlatıyorlar ancak yakın tarıhımaz hakkndakı bılgıler gercek olabılır ama uzak tarıhımızdekıler varsayımlardan ıbaret gıbı bırsey...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
zaman makinesi icat edilse boku çıkardı . <---Zeki Müren Noktası[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
Zaman makinesi icat edilse salağın teki yanlış birşey yapıp zaman ve uzay dokusunu yırtar evreni yok ederdi. (Büyük ihtimalle kendi doğumunu engelleyen birinin yarattığı paradox yüzünden.) :p[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.

Eeee, doğru söze ne denir.

[Bu mesaj nightstalker tarafından 17 Ağustos 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tarihi öğrenmek kolay olurdu ama tarihçilerin işi olan şey yani tarih yok olmazdı. Bu durumda tarih bilimi sadece şekil değiştirirdi. Yeni tarihçi kimliği aşağı yukarı şöyle olurdu heralde: Tarihçi, geçmişe gidip gerçeği öğrenmekten sorumlu kişi haline gelirdi, geçmişi bir şekilde derleyip kaynaklar yaratacak insan olurdu. Araştırma da son bulmazdı heralde: Bugün tartıştığımız ASDF savaşını kim kazandı acaba sorusu, ASDF savaşını kazanan XYZZ hükümdarı poposunu neyle siliyordu tartışma konusu olurdu. Yada daha ciddi olmak gerekirse, o zamanlar gizli olan bilgiler araştırma konusu olurdu.

Örnek vermek gerekirse; Bugünü yaşıyorsunuz ama Tarih'i gerçek bir şekilde yazabilirmisiniz? Neyin gerçek olduğunu bile bilmiyoruszki bugün..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
Birde adı çıkmış dokuza inmez sekize derler ya.. Konuyu Chemical'ın açmış olması, konunun yavşatabileceği anlamına gelmiyor heralde? Gayet güzel bir tartışma bu, biraz dikkatli olursak sevinirim.
Mesaj tarihi:
paparazziler gecmis zamana gidip sultan bilmemnenin cariyesini pasa bilmemne efendiyle bastik
aldatilan sultanin olaya tepkisi ne olacak die haber yaparlardi[signature][hline]My Command is Your Wish
Mesaj tarihi:
iyide tarih eski zamanlardaki toplumların yapısı ve eski zamanlarda olan olayların incelenmesi değilmi? zaman makinesi icat edildiği an zaman kavramı ortadan kalkıyor ne geçmiş kalıyor nede gelecek. Makarayı geri sarmayı becerebildiğin an geride kalan iplikler bütün anlam ve önemlerini yitirirler.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yani sen geçmişie döndüğün zaman geçmişliği yok olur ve o an haline hatta dahada geri dönersen bu seferde gelecek olur ve ayrıca dünyanın her seferinde tıpatıp aynı şeyleri yaşamama ihtimalide olabilirki bu durumda geçmişe dönüp baştan yaşarsan tamamen farklı bir dünya geleceği bekleyebilir seni ''tarih'' tamamen değişmiş olarak. Büyük bir ihtimalle tarih yerinide başka bir bilim dalı alır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hıyar natural:)

Birde bir teoriye göre zaman makinası yapılsa bile geçmiş zamanı sadece görebilicez ama dokunamıcaz yani zamanda bi delik açılıcak ama içinden geçemicez fakat orada ne olduğunu görüp duyabilicez tek geçitli kapı gibi[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
hmm bak ozaman olaylar değişir. Tarih inceleme ve ortaya çıkarmadan çok psikoloji ve analiz gibi bir bilim dalına dönüşebilir çünkü olan şeyleri kesin bildikten sonra yapacak şey ordaki insanların psikolojisini incelemek ve kesin olayları analiz etmek olur. Yani artık sonuçlara bakmak gerekmezde ortada tam olmayan sebeplere bakılır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 17 Ağustos 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
bir teoriye göre zaman makinası yapılsa bile geçmiş zamanı sadece görebilicez ama dokunamıcaz yani zamanda bi delik açılıcak ama içinden geçemicez fakat orada ne olduğunu görüp duyabilicez tek geçitli kapı gibi

Bildiğim kadarıyla tek kabul gören teori geleceğe gidişi mümkün kılan, buna rağmen geçmişe gidişin imkansız olduğunu söyleyendi. Neyse, sci-fi goes on :P

Sadece geleceğe gidiş bile olsa yine ilginç olurdu. Ara ara geçmişten gelen tipler Kültür Bakanlığı'nın kapısını çalar: "ben kalacak yer karşılığı geçmiş sırları açıklamak istiyorum" :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
Mesaj tarihi:
yok aslında ortaya gerçekten atılan bir teori var fizikçiler tarafından oda bir makina yapıp o makinayla makinanın yapıldığı zamana geri dönmek mümkün olabilir...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Hacker'ın biri gelip o zaman makinesinin ayarını bozardı.

Geçmişe gidip loto sonuçlarını söylerdi kendisine.
Ya da geleceğe gidip loto sonuçlarını öğrenirdi. Bu daha güvenli. (Bkz. Back To The Future 2)[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry.
Mesaj tarihi:
Bir CD'ye bilgileri kaydedip güvenli bir yere koymak heralde geleceğe tarih bilgisi iletmenin en kolay yolu. Gerek yok öle makinalara falan! :)

Geçmiş işi karışık. Eğer geçmişe gidilse, geride dönülebilinirse.. Zaman kavramı anlamını kaybeder. Tek değişen tarih olmaz, zamanla ilintili her meslek, her bilim, her şey çöker :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
  • Yeni Oluştur...