Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ShadowFax said: DL 30 Gb olmuş. ben hala 5mbitim. Hemen şikayet ediyorum senide düşürsünler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Ve yeniden 7mbite ulaştı netim. Arkada söylenen doğru galiba gerçekten de 24ünde kontrol oluyo göstermelik aşağı çekiyolar bazılarını. Buna başka açıklama getiremedim, aynen adamın yazdığı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 http://i55.tinypic.com/mraaol.jpg bu tarifeye geçeli 3 ay oldu,toplamda 1400 küsür GB download yapmışım.hızım hep 780-840 kBps arası. sadece geçen ayın sonlarında 1 günlüğüne 50 kBps'ye düştü,ertesi gün geri yükseldi. bence de adamın dediği doğru,öyle denetleme filan oluyo diye kısıyolar kanımca arada sırada formaliteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yuh diyorum sadece O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ayıp ak benimkini 21'inde düşürdüler beni karalisteye falan aldılar heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 100gb olmuş hala düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Anubisath said: http://i55.tinypic.com/mraaol.jpg bu tarifeye geçeli 3 ay oldu,toplamda 1400 küsür GB download yapmışım.hızım hep 780-840 kBps arası. sadece geçen ayın sonlarında 1 günlüğüne 50 kBps'ye düştü,ertesi gün geri yükseldi. bence de adamın dediği doğru,öyle denetleme filan oluyo diye kısıyolar kanımca arada sırada formaliteden. ciddi bişey sorucam 650 gb ne download ettin korsan film falan mı satıyorsun cidden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 1080p arşiv yapıyodur adam, az bile öyle bir arşiv için terabaytlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Oha ben de bi ay 114gb indirince ben çok indiriyorum sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kısma olayı şu şekilde oluyor. asıl kota kullanıcıya değil, bağlı olduğunuz santrale konuluyor. santralin kota dolmamışsa siz kullanmaya devam ediyorsunuz normal şekilde. santralin kota dolarsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gecko said: Anubisath said: http://i55.tinypic.com/mraaol.jpg bu tarifeye geçeli 3 ay oldu,toplamda 1400 küsür GB download yapmışım.hızım hep 780-840 kBps arası. sadece geçen ayın sonlarında 1 günlüğüne 50 kBps'ye düştü,ertesi gün geri yükseldi. bence de adamın dediği doğru,öyle denetleme filan oluyo diye kısıyolar kanımca arada sırada formaliteden. ciddi bişey sorucam 650 gb ne download ettin korsan film falan mı satıyorsun cidden merak ettim yok, bişey satmıyorum,yüksek kalitede complete seri halinde dizi ve anime indirdim o ay çok fazla.bi de bayaa bi film indirmiştim,en az 720p BRrip indiriyorum filmleri de. e oyun downloadı filan da var malum.öyle işte,çok da deil aslında ya 650gb :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 benm geçen hafta düştü. bugün telekomu aradıktan sonra düzeldi. işin garibi telekomdan kimse açmadı telefonumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya bu tarifeye geçipte hiç 1 mbit hızda kalan var mı? yani santrale uzak olup ta 1mbit üzerini göremeyen var mı? bizde güya netlimitsiz ama modemin sayfasında 1mbit bağlantı görünüyor. aradık santrale uzaksanız ondan olabilir. e santralimi gör nerde söyle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben online işlemlerden geçmiştim,tıkladığım gibi 8mbit oldu.hız düşmeside yaşamadım hiç geçen ay 120gb download,eylül ayındada 60gb download yapmışım,hiç hız düşmesi yaşamadım.İnşallah yaşamam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben 2 ay önce 1 mbit'e düşmüştüm, 4 mbit sınırsıza geçtim geçen ay bu ay tekrar geçtim 8 mbit netlimitsize, düşme yok şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şu an netlimitsiz 8mbsye kadar olanda adil kullanım sonucu hız 512mi düşüyor yoksa 1mbitmi bende geçen ay 512 dusurunce 1mbit limitsize geçmiştimde simdi eğer 1mbite dusuruyosa ona geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bir arkadaş geçen sayfalarda koymuştu, düşürülebilecek hız maksimum %25 miş gibi bir madde vardı yasada sanırım. Eğer doğruysa ya da uygulanıyorsa 6mb olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Sanırım bağlı olduğum santralde güzel şeyler oluyor. 8 mb diye alıp 2 mb kullananlardım, 3-4 gündür gece 5 dk ya bir bağlantı gidiyordu bu gün bi baktım 7 mb görüyorum. eheh sefindirik oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Evr said: şu an netlimitsiz 8mbsye kadar olanda adil kullanım sonucu hız 512mi düşüyor yoksa 1mbitmi bende geçen ay 512 dusurunce 1mbit limitsize geçmiştimde simdi eğer 1mbite dusuruyosa ona geçerim 1mbe düşme olur mu abi saçma. 512ye düşüyo. Ayrıca 1mbe düşse min., ben hep o tarifede kalırım. Zaten 1mb sınırsız kullandım yıllarca. Ama şimdi şunları da bi söyleyim yeri gelmişken,:D ttneti satanın da, alanın da, işletenin de, müşterilerini boş ve yalan dolan sözlerle kandırdanların da, ve halkın daha temiz daha kaliteli bir internet hizmeti için bişeyler yapmayan devletin de allah bin belasını versin. Yemin ediyorum şöyle ölmeden önce açsam telefon telekoma, ana bacı sövsem bağıra çağıra :D Ya da tam ölücem böyle artık azrail çaldı çalıcak düdüğü gidip roket saldırısı falan yapmak istiyorum ttnet binalarına Çünkü hiçbir tutulcak savunulcak yanı yok.Elimiz mahkum alıyoruz başka ISS olmadığı için(diğerleri de ttnetin altyapısını kullanıyo muhabbetleri falan..) süperonline fiberoptike geçmek istiyorum aslında da bizim evin burdan geçmiyo galiba :S Ayırca geçse bile arkadaş başvurdu geçenlerde en az 5katlı apartmanlara bağlıyolarmış.Daha fazla müşteri alır diye...Mantığa gel hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 8mbite kadar sınırsız kullanıyorum bir bilgilendirme yapmak istedim. Yaklaşık 2 aydır internet hızım 200kb ile fln çekiyordu en yuksek, duzelir fln dedim geciştirdim. Dun gece en sonunda cıldırdım, aradım her zamanki gibi hiç bir şeyden haberi olmayan bir kız koymuslar oraya hız testlerinde "1,563 çıkıyor diyorum" kız "e normal" dedi ben de "ananın ... normal" dedim. O zmn arıza kaydı almaya karar verdi :S. Bugun aradılar servisden adamlar, benim hız sağlayıcımı 2mbite düşürmüşler şimdi şikayetimden dolayı 8mbite yine çıkarmışlar, ve bana dediği "şu anda 12 mbite kdr hizmet sağlıyabiliyoruz bu serverlarda ama sizinkini 2 mbite dusurmusler ben onu duzelttim" dediler. Eğer sizde de benzer sorun varsa siz de ağrıza kaydı bildirin düzeltsinler o olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Aynı sorun var da benimkini 1mbite düşürdüler.arayım arıza kaydı bildireyim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bendede downstream 2k gösteriyor. Ama 8k'ya kadar sınırsız dediği için arıza kaydı oluşturtmak istemedim. Belki benim oldugum mahalle semt vs 2k ya kadar destekliyodur dedim kendi kendime. Akşam bi hata kaydi oluşturayım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aa mesagım konudan konuya geçiyor aynı konsomatris gibi yanlış yere açmışım heralde teşekkürler taşıdığınız için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 8mbs e kadar sınırsız olup da arada neti gidip gelen oluyor mu? bu gidip gelmelerde genelde ufak tefek hız değişikliği oluyor. bir edit daha @_tora_ hacı ilk olarak konuştuğun bi boktan haberi olmayan salak kızla çözmedin demi problemini? Yani işi biraz daha olsun anlayan herifler mi aradı ? Her arıza kaydı şeyedeni arıyor mu herifler? Ben bi ara arıza kaydı vermiştim, sonrasında herifler sabtiledi hızımı 2mbe. Sinir olmuştum tabi ama şikayet etmedim çünkü 1mb e dönmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Kesilme oluyor benim bazı saatlerde IP alamıorum kolay kolay bu tarifeye gectikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar