Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netlimitsiz 8mbte kadar

SevimliEjderha

Öne çıkan mesajlar

http://i55.tinypic.com/mraaol.jpg

bu tarifeye geçeli 3 ay oldu,toplamda 1400 küsür GB download yapmışım.hızım hep 780-840 kBps arası. sadece geçen ayın sonlarında 1 günlüğüne 50 kBps'ye düştü,ertesi gün geri yükseldi. bence de adamın dediği doğru,öyle denetleme filan oluyo diye kısıyolar kanımca arada sırada formaliteden.
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

bu tarifeye geçeli 3 ay oldu,toplamda 1400 küsür GB download yapmışım.hızım hep 780-840 kBps arası. sadece geçen ayın sonlarında 1 günlüğüne 50 kBps'ye düştü,ertesi gün geri yükseldi. bence de adamın dediği doğru,öyle denetleme filan oluyo diye kısıyolar kanımca arada sırada formaliteden.

ciddi bişey sorucam
650 gb ne download ettin
korsan film falan mı satıyorsun cidden merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

Anubisath said:

ciddi bişey sorucam
650 gb ne download ettin
korsan film falan mı satıyorsun cidden merak ettim

yok, bişey satmıyorum,yüksek kalitede complete seri halinde dizi ve anime indirdim o ay çok fazla.bi de bayaa bi film indirmiştim,en az 720p BRrip indiriyorum filmleri de. e oyun downloadı filan da var malum.öyle işte,çok da deil aslında ya 650gb :p
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

şu an netlimitsiz 8mbsye kadar olanda adil kullanım sonucu hız 512mi düşüyor yoksa 1mbitmi bende geçen ay 512 dusurunce 1mbit limitsize geçmiştimde simdi eğer 1mbite dusuruyosa ona geçerim

1mbe düşme olur mu abi saçma. 512ye düşüyo. Ayrıca 1mbe düşse min., ben hep o tarifede kalırım. Zaten 1mb sınırsız kullandım yıllarca. Ama şimdi şunları da bi söyleyim yeri gelmişken,:D

ttneti satanın da, alanın da, işletenin de, müşterilerini boş ve yalan dolan sözlerle kandırdanların da, ve halkın daha temiz daha kaliteli bir internet hizmeti için bişeyler yapmayan devletin de allah bin belasını versin. Yemin ediyorum şöyle ölmeden önce açsam telefon telekoma, ana bacı sövsem bağıra çağıra :D
Ya da tam ölücem böyle artık azrail çaldı çalıcak düdüğü gidip roket saldırısı falan yapmak istiyorum ttnet binalarına
Çünkü hiçbir tutulcak savunulcak yanı yok.Elimiz mahkum alıyoruz başka ISS olmadığı için(diğerleri de ttnetin altyapısını kullanıyo muhabbetleri falan..)
süperonline fiberoptike geçmek istiyorum aslında da bizim evin burdan geçmiyo galiba :S Ayırca geçse bile arkadaş başvurdu geçenlerde en az 5katlı apartmanlara bağlıyolarmış.Daha fazla müşteri alır diye...Mantığa gel hacı
Sosyal ağlarda paylaş

8mbite kadar sınırsız kullanıyorum bir bilgilendirme yapmak istedim. Yaklaşık 2 aydır internet hızım 200kb ile fln çekiyordu en yuksek, duzelir fln dedim geciştirdim. Dun gece en sonunda cıldırdım, aradım her zamanki gibi hiç bir şeyden haberi olmayan bir kız koymuslar oraya hız testlerinde "1,563 çıkıyor diyorum" kız "e normal" dedi ben de "ananın ... normal" dedim. O zmn arıza kaydı almaya karar verdi :S. Bugun aradılar servisden adamlar, benim hız sağlayıcımı 2mbite düşürmüşler şimdi şikayetimden dolayı 8mbite yine çıkarmışlar, ve bana dediği "şu anda 12 mbite kdr hizmet sağlıyabiliyoruz bu serverlarda ama sizinkini 2 mbite dusurmusler ben onu duzelttim" dediler. Eğer sizde de benzer sorun varsa siz de ağrıza kaydı bildirin düzeltsinler o olayı...
Sosyal ağlarda paylaş

8mbs e kadar sınırsız olup da arada neti gidip gelen oluyor mu? bu gidip gelmelerde genelde ufak tefek hız değişikliği oluyor.

bir edit daha

@_tora_ hacı ilk olarak konuştuğun bi boktan haberi olmayan salak kızla çözmedin demi problemini? Yani işi biraz daha olsun anlayan herifler mi aradı ? Her arıza kaydı şeyedeni arıyor mu herifler?
Ben bi ara arıza kaydı vermiştim, sonrasında herifler sabtiledi hızımı 2mbe. Sinir olmuştum tabi ama şikayet etmedim çünkü 1mb e dönmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...