Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netlimitsiz 8mbte kadar

SevimliEjderha

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

doping'te de Adil kullanım zımbırtısı var mı?

Sanıyorum tüm internet sağlayacıları BTK kararıyla bu adil kullanım şeyisini yapmak zorunda

bir de

Doping ADSL2+, bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sağlıyor.
Doping, yüksek hızlı kesintisiz internet erişimi ve tüketici merkezli kampanyalarıyla fark yaratarak kullanıcılarına Türkiye’nin en yaygın ve en hızlı ADSL hizmetini sunuyor.

ttnet'ten bağımsızlar o zmn?

"8mbps'e kadar" şeklinde olan tarifelerinde var adil kullanım şeysi galiba. benim dediğim sabit 4mbps limitsiz. 2 kat hızlı doping kampanyaları var, işte 1mbps fiyatına 2mbps , 2mbps fiyatına 4mbps veriyolar. burdan bakabilirsiniz tarifelere.

http://www.doping.com.tr/kampanyalar.asp

kullanan pek çok tanıdığım var,herkes memnun gibi valla.ttnetten bağımsız olması da bir diğer güzel etken.

edit:domping yazmışım lawl
Sosyal ağlarda paylaş

netlimitsiz kullanıyorum işte, bu 8mbit'e kadar olan.. geçen ay (ağustos) kotamı aştım, eyvallah hızımı düşürdüler.. eylül'e girdik ve hatta 2 gün geçti, hız testi yaptığımda hala 0,8mbit sonuç alıyorum..

destek hattını aradım, durumu anlattım. "bu normal, uzakta olabilirsiniz vs., sonuçta 8mbit değil, 8mbit'e kadar" dediler ve "0,7'nin üzerinde hızınız varsa teknik olarak sorun yok demek" dediler.

"8mbit'e kadar olduğunu biliyorum da, bana sabit olarak minimum hızda verecekseniz sürekli, sözleşmeye de hukuken sadık kaldınız diye haklı mı olmuş oluyorsunuz?" dedim ben de.

e madem 1mbit servis vereceksin. 8mbit'e kadar deme ama di mi.. doğrusu hakkını yemeyeyim, eskiden 6mbit'i de görüyordum da. bu destek mantalitesi hoşuma gitmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben 5 ya da 8 ay sonra askerde olcam 24aylık taahhüt bıdıları olmayan bi internet yok mu?
yani ben gittiğimde interneti kullanan olmucak evde bosu bosuna para vermeyelim. istediğimiz zaman çıkabildiğimiz ve çıktığımızda da eşşek gibi para baymadığımız bi alternatif yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...