Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ShadowFax said: doping'te de Adil kullanım zımbırtısı var mı? Sanıyorum tüm internet sağlayacıları BTK kararıyla bu adil kullanım şeyisini yapmak zorunda bir de Doping ADSL2+, bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sağlıyor. Doping, yüksek hızlı kesintisiz internet erişimi ve tüketici merkezli kampanyalarıyla fark yaratarak kullanıcılarına Türkiye’nin en yaygın ve en hızlı ADSL hizmetini sunuyor. ttnet'ten bağımsızlar o zmn? "8mbps'e kadar" şeklinde olan tarifelerinde var adil kullanım şeysi galiba. benim dediğim sabit 4mbps limitsiz. 2 kat hızlı doping kampanyaları var, işte 1mbps fiyatına 2mbps , 2mbps fiyatına 4mbps veriyolar. burdan bakabilirsiniz tarifelere. http://www.doping.com.tr/kampanyalar.asp kullanan pek çok tanıdığım var,herkes memnun gibi valla.ttnetten bağımsız olması da bir diğer güzel etken. edit:domping yazmışım lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 netlimitsiz kullanıyorum işte, bu 8mbit'e kadar olan.. geçen ay (ağustos) kotamı aştım, eyvallah hızımı düşürdüler.. eylül'e girdik ve hatta 2 gün geçti, hız testi yaptığımda hala 0,8mbit sonuç alıyorum.. destek hattını aradım, durumu anlattım. "bu normal, uzakta olabilirsiniz vs., sonuçta 8mbit değil, 8mbit'e kadar" dediler ve "0,7'nin üzerinde hızınız varsa teknik olarak sorun yok demek" dediler. "8mbit'e kadar olduğunu biliyorum da, bana sabit olarak minimum hızda verecekseniz sürekli, sözleşmeye de hukuken sadık kaldınız diye haklı mı olmuş oluyorsunuz?" dedim ben de. e madem 1mbit servis vereceksin. 8mbit'e kadar deme ama di mi.. doğrusu hakkını yemeyeyim, eskiden 6mbit'i de görüyordum da. bu destek mantalitesi hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yine düşürmüş olmasınlar ? otomatikmiş falan dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 racta modeme gelen kaç kbps gözüküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 doping için ekşiye baktım da ttnetten farkı yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 doping nerelere hizmet veriyor sitesinde bulamadım edit: 8 mbite kadar sınırsız 19 lira diyor abi daha ne istiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yalan dolan var gibi. Kendi alt yapımızı kullanıyoruz falan yazmışlar. Müşteri hizmetleri ttnet kadar leşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 smarthan said: yine düşürmüş olmasınlar ? otomatikmiş falan dendi sorduğumda düşürülmediğini söylediler işte. 7thBreath said: racta modeme gelen kaç kbps gözüküyor ? işte 0,8 mbps = 800 kbps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 peki ttnet'in ay dedigi takvim ayi mi yoksa farkli bir donemi mi var? faturalar ne zamandan ne zamana kesiliyor misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 adamların aydan anlayışı garip ya. ha bu ay tam 1in de yükseldi. modemi reslemekle alakası var mı bilmiyorum ama reslemesem belki yükselmeyecekti. daha önceki aylarda 5inde 14ünde falan yükseldiği olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mum_Chamber said: peki ttnet'in ay dedigi takvim ayi mi yoksa farkli bir donemi mi var? faturalar ne zamandan ne zamana kesiliyor misal? herkesin faturası daha ayın başında (1'i) kesiliyor. Kullanmadan ödüyorsun bir sonraki ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mum_Chamber said: peki ttnet'in ay dedigi takvim ayi mi yoksa farkli bir donemi mi var? faturalar ne zamandan ne zamana kesiliyor misal? ay başlarında kesiyorlar dönemi. adslkota.ttnet.net.tr den takip edebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 telefon konuşmasından cevap alamadıktan sonra dün akşam twitter'dan @TTNETdestek'e yazdım. bugün çözdüler ^^ sosyal medyanın gücünü yiyeyim.. telefonda başkalarına karşı marka değerini koruma gibi dertleri yok tabii, "yok öyle problem" de kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ya ben 5 ya da 8 ay sonra askerde olcam 24aylık taahhüt bıdıları olmayan bi internet yok mu? yani ben gittiğimde interneti kullanan olmucak evde bosu bosuna para vermeyelim. istediğimiz zaman çıkabildiğimiz ve çıktığımızda da eşşek gibi para baymadığımız bi alternatif yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 normal tarife var, taahhütttüssüssüz 1mbit sınırsız 49,50TL 2mbit sınırsız 63,75TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 çok pahalı değil mi ya. bu ne lan eşşek yüküyle para veriyoruz nete. ne biçim memlekette yaşıyoruz anasını satayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 .. son 5 aylık indirme miktarım 25-30 gb arası hep babam kalkıyor ağustos 16 da 8mite kadara geçiyor. napalım artık diyorum film indirmiyorum falan ayın 5i. 11 gb kota gitmiş. bravo. sürünücez mi şimdi. fffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 düşenler olmuş ama benim düşmedi. 50-60 olmuştur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 istanbulda da değilim o karmaşada unutulayım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bende koy verdim acaip de tırsıyorum düşmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 85 gb'ı vurdu benim kota 5 günde,hala düşmedi hız. düşsün de kapattırayım kurtulayım ttnet'ten diye bekliyorum,düşmezse de hava hoş tabi aynen devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sokmadan koymadan konuşun. Sizi kimse zorla geçirmedi 8mbite düşünce ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 babam zorla geçirdi ferit. öz babam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 O zaman babanla kavga et yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 benimde hiç düşmedi yaklaşık 8 aydır böyle rahat rahat ferah ferah =) 900'leri görüyorum torrentte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar