gecko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Masquerade said: Bella said: fede'ye kurban ol. söylenmiş. fede'ye laf yok. Cons said: ne yerdin dimi kavurmasını AHAHAHAHAHAHAHAHAA GÖZÜMDEN KAÇMIŞ BU AHAHASDFASHADFVASDFAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 OOOOOOOOO MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 goldbären said: o değil de sildiler küfürü geçti gitti. İYİCE ARKADAŞ FORUMU OLDU BURASI alla alla, ciddi misin ya. ben hep arkadaş forumu sanıyordum oysa ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj silme diye bir şey yok, gösterimden kaldırma var (=adminler ve bölüm modları görebiliyor sadece). Ayrıca çoktan reportladım, adminler çalışıyor ediyor görmemişlerdir daha belki. Modların ban yetkisi olmadığını biliyorsunuzdur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ARKADAŞ FORUMU RERÖRERÖ HEPİMİZ KARDEŞİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sisterlerim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sevgili photographer, silerleeer onuuuu sen kafana takma demişti. Yanılmış silinmemiş, görüntüden kaldırılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Griswold said: Mesaj silme diye bir şey yok, gösterimden kaldırma var. Aahahaha. Adama bunu söyledim. Verdiği cevap. B.k diil kaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Yazılan küfürler gösterimde mi kalsın sürekli? Mesaj kaldırmadaki amaç, moderatörün mesajı adminlere gösterebilmesi ban talebi ile. Bunu anlamak ne kadar zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Millet küfür görmeye meraklı bilær Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Yazdıklarımın neresinde küfürlerin silinmemesi gerektiği yazıyo? Adam silerler dedi, görüntüden kaldırılmış. Sonuçta haklı çıktı. B.k diil kaka tabiride cuk oturdu. Hatta bende ek olarak aynı b.kun laciverti diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sizin söyleme niyetinizle, yapılış amacı farklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Arkadaşım akşam başka bir sebepten dolayı ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim,duvar yumruklarken fatihe laf sokan yetersiz bir post gördüm ve otomatik yürüdüm. Haklıyım falan da demedim hatta bakmadım bile. Şimdi de bişey yazmayaktım ban falan bekliyorum ne zaman gelir diye de Şurda oturmuş işiniz gücünüz yok yetkisi belli mod'a ve diğerlerine laf sokmaya çalışıyosunuz. ona ithafen yazıyorum. adamların bi kayırması veya bi suçu yok ki Burdaki çoğu insanın sandığınızın aksine ne arkadaşıyım ne gerçek hayatta görmüşlüğüm var. Adam görevini yaptı , admin'e şikayetini etti, çirkin mesajı da gösterimden kaldırdı. Her şey olması gerektiği gibi. daha fazla Drama aramayın. Küfür görmek istiyorsanız özel mesajdan atarım ben size. Az sabredin admin işten gelince eve banlar beni, o zaman ejekte olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bu forumda mutlak kanunlar olduğunu sananlar mı var hâlâ? yazılı kurallar var evet ama uygulama tamamen insiyatife bağlı.. çünkü bir elin parmaklarının bir olmasını bekleyemezsiniz. benzer eylemleri gerçekleştirmiş iki üye arasında yaptırım farkı tabii ki de olacaktır. buranın forumtr ve muadili yerlerden farklı olduğunu kabul edin artık. sanki modlar adminler oylamayla seçiliyor da sanki gelip oylama sonucu forumun sahipliği el değiştirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Lutfen bu topakta kufur serbest ols.. oh wait! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Dynun said: Arkadaşım akşam başka bir sebepten dolayı ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim,duvar yumruklarken fatihe laf sokan yetersiz bir post gördüm ve otomatik yürüdüm. ÇELİKTEPE CENGİZHAN DAYANIŞMASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 mederesyin tenidiği iyeleri keyiriyör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben kefilim dinana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gerçi foruma beni o getirdi ama olsun sdkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 neyse hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Cons said: mederesyin tenidiği iyeleri keyiriyör MODOROSYON ODOM KOYOROYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dynun said: Küfür görmek istiyorsanız özel mesajdan atarım ben size. Lan bu laf bana mı? Tamda ticaret yapacağımız sırada? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dinanı banlamayın adam indirim yapıcak elbet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hahahah kan parası olarak indirim istiyorum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dynun said: neyse hadi. N-N-N-N-NEEYYSSEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar