scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 o zmn burdan belirteyim de spawn77 aranıyor, en kisa sürede ulaş bana bi daha da düzügn yaz bnet id ni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 944 puanlı Diamond Lig oyuncusu gelmiş bana. Benim gibi practice ligteki adama yapılırmı bu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 turnuvaya buradan katilinmiyor dimi. geliyim beles puan oliyim istiyom birilerine. edit: buradan = eu disindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 e bende katıl mıstım ben neden yokum? neyse kısmet dğeilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ben de üye olamamıştım siteden kaynadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 paticik kendi çapında turnuvasına paticiğin çapı katılamadı, skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aa eklemiş beni, gideyim yenileyim ben brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bloodfire beni bul thraine.444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alaattin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bana Sleeep isimli üyemiz denk gelmiş adam 1v1 diamond ligde lol yandık anamm valla :) İnşallah online olmazsa hükmen yeneriz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 nedanko said: turnuvaya buradan katilinmiyor dimi. geliyim beles puan oliyim istiyom birilerine. edit: buradan = eu disindan.. herkese acik turnuvalar isteyen katilabilir (tabi EU hesabi olacak). Diger turnuvalara katilirsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bütün konuya baktım da bulamadım. Haritalar nasıl belirlenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Seele said: nedanko said: turnuvaya buradan katilinmiyor dimi. geliyim beles puan oliyim istiyom birilerine. edit: buradan = eu disindan.. herkese acik turnuvalar isteyen katilabilir (tabi EU hesabi olacak). Diger turnuvalara katilirsin artik. hm eu hesabi yok :( US sunucularinda oynuyomusuz oradaki insanlarla, onu okumustum, ozilerin cok arkadasi varmis US de o yuzden acmislar, eu acik degil sanirim. :( gerci 450-500 pingim var oraya, lag yapma noob dersiniz sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 _Spartacus_ said: Bütün konuya baktım da bulamadım. Haritalar nasıl belirlenecek? http://sc2cup.space4you.eu/turnuva/index.php?page=grid&tid=3 haritalar burda. Haritalar her turnuvada olan blizz haritalar kurallarda ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 1. 2. 3. mapi kim nasıl seçiyor bende anlamadım. Bu arada Seele seni ekleyemiyorum yanlış yazdın sanırım brackette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 tmmdır cüce,fistan,proprobe,sarsuaki eklenicek 32 kişiye ulaşmış oluyor rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 cüce fistan proprobe sarsuaki Turnuvaya ekledi. Lütfen rakiblerinizi bulun ve dayaginizi yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Haritalar konusundaki soruma hala cevap alamadım. 1., 2. ve gerekirse 3. maçlarda oynanacak harita nasıl belirlenecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 1. Harita : Blistering Sands. eger her iki tarafda anlasirlarsa baska bir mapte oynayabilirler. 2. ve 3. mapleri yenilen taraf secer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Teşekkürler cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Vingthor bana geliyor şu an yolda, gelince akıcaz biz. Haber verebilirseniz msnden yada özel mesajla, hemen gelebiliriz oyuna vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 vinghtorla ben oynuormusum geldiginde burdan pm atin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 said: thraine senarious spawn77 _ILuVaTaR_ Daesu cuce sarsuaki. BNETID'sini eksik yanlis ve hic girmeyenler pm atsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sarsuaki : zencefil1984[et]hotmail.com cuce ile oynuyor sanırım ki cucenin id de yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 belli bir saat falam verseydik keske. forumdan adam toparlamaya calisioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 "şu saatte gel maçın var" diyip 32 kişiden 10'unun maçları bile oynayamamasından sa iki kişinin anlaşıp kendi arasında konuşması daha kolay gözüktü ? ben mesela akşama kadar evde değilim sc yok, rakibime pm atıp akşam 10 gibi evdeyim gece 2 ye kadar müsaitim sana da uyarsa yapalım dedim. oda ok dedi. herkes böyle böyle ilerledikçe iki kişilik dialoglar halinde devam eder ne güzel. tabi rakibine ulaşamayanlar burdan yazarsa biz ulaşmaya çalışırız, hala da maça gelmiyorsa bay geçersiniz turu. rakibinize ulaşın diyip de 1 haftalık bir zaman dilimi yok tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar