Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kadın herşeydir aslında...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kadin cocuktur aslinda.
Cocuk gibi davranmayi sever.
Erkegin kendisine bir cocuga gösterdigi sefkati göstermesini de ister.
Bir cocugu oksar gibi incitmekten korkarak oksamalidir erkek kadini.
Ama her kadin cocukca da olsa dinlenilmesini, dikkate alinmasini ister.
Yani bir kadinin cocukluk yapmasina izin vereceksiniz, ama asla onu bir
cocuk olarak görmeyeceksiniz.

Bir kadin güçlüdür aslinda.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasini sevmez.
Ister ki erkegin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabilecegi seyleri bile erkegin yapmasini bekler.
Böylece hem daha kadin oldugunu hissedecektir hem de erkeginin ne kadar
güçlü oldugunu görecektir. Ancak kadin gücünü göstermek istediginde onu
engelleyemezsiniz. Yapmak istedigi bir sey varsa mutlaka yapar.

Bir kadin sevgilidir aslinda.
Içinde her zaman sevgiyi tasir.
Sevdiklerinden kolay kolay ayrilamaz. Sevdiklerini kolay kolay kiramaz.
Zor sever ama tam sever. Bir kadinin tam anlamiyla sevebilmesi için
yüreginin kabul ettigini beyninin de kabul etmesi gerekir. Ve sevmezse
de onu asla sevmeye zorlayamazsiniz. Belki kolayca yüregine
girebilirsiniz. Ancak beyninde yer etmemisseniz her an terk
edilebilirsiniz. Sevmedigi halde terk etmeyen kadinlar da var elbette.
Bunun nedeni ise engelleyemedikleri "acimak" duygusudur.

Bir kadin yalnizdir aslinda.
Hiçbir zaman kadini bütünüyle elde edemezsiniz.
Kendisine ait bir dünyasi vardir ve orada hep yalnizdir.
O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.
Hiçbir anahtar o dünyanin kapisini açamaz.
Yalnizlik onun siginagidir.
O siginaga ne zaman girecegine, ne kadar kalacagina hep kendisi karar verir.
Siginaktayken oradan çikmaya zorlarsaniz onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadin bilgindir aslinda.
Neler yapabilecegini erkek akli hayal bile edemez. Yaraticiliginin
siniri yoktur. Ama bunu ortaya çikartmak için hayatinin erkegini
bekler. Hoyratça harcamaz yaraticiligini sadece erkegine saklar. Bir
kadinin gerçek erkegi olmayi basarabilmisseniz çok sanslisiniz demektir.
Çünkü yasaminiz asla siradan olmayacaktir.

Bir kadin hayattir aslinda.
Çünkü hayatin içinde olan her sey ancak kadinlar oldugunda anlam kazaniyor.
Yemek yemek, su içmek bile.
Bir kadinin elinden içtiginiz suyla kendi kendinize bardagi doldurup
içtiginiz su arasindaki lezzet farkini anlayabiliyor musunuz?
Anliyorsaniz ne mutlu size. Anlamiyorsaniz, ne yazik ki yasamiyorsunuz.

CAN DÜNDAR [signature][hline]W.M.
Mesaj tarihi:
ne bu gene açıldı kadın erkek topicleri :([signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Mesaj tarihi:
La havle diyorum ama yazıya değil üstteki iki cevaba[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
eheh ben yazana kadar araya başka cevaplar girmiş :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
iki cinsi de birbirinden üstün kılmaya çalışanlara uyuz oluyorum.
can dündarın yazdığı, "kadın erkekten üstündür, seni üzdüğüm için özür dilerim sevgilim" tarzında bir olay olmuş.
Bir kadın herşey ise, bir erkek de herşey o zaman. Düz mantıkla düşünürsek.

ya iki cins de üremek çocuk doğurmak için gelmiş dünyaya, neyin üstünü, neyin güçlüsü, neyin zekisi... sidik yarıştırmak gibi birşey bu.

bana göre iki cins de eşittir. daha bilge, daha zeki veya daha güçlü kişiler olabilir. Ama "erkek überdir" "yok öyle bişi, kadın rulaz efendim" tarzı şeyler çok komik.

(benim görüş ve düşüncelerim bunlardır)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Ağustos 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alla alla yannış oldu.
[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Ağustos 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 17 Ağustos 2004 11:22 tarihinde demiş ki:
şimdi sen can dündarın bu yazısından "kadın erkekten üstündür" ümü çıkardın?
nası becerdin :P

bilmem nasıl becerdim..

"Bir kadin güçlüdür aslinda.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür."
"Bir kadin bilgindir aslinda.
Neler yapabilecegini erkek akli hayal bile edemez."[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
Kadın ile erkeğin eşit olduğu iddiası kadar yapmacık ve doğa dışı zorlama bir iddia daha pek yoktur herhalde. Kadın ile erkek hem ruhsal hemde fiziksel olarak birbirinden çok farklıdır. Kadının erkekten yapısı gereği üstün olduğu bir çok yön, aynı şekilde de erkeğin kadından üstün olduğu bir çok yön vardır. Evrimleri gereği bir kadının hızlı karar verme gerektiren işlerde (araba kullanmak gibi) erkek kadar başarılı olması imkansıza yakındır ancak istisnai durumlar söz konusu olabilir. Aynı şekilde evrimi gereği bir kadın çok daha sabırlıdır. Ancak istisnai erkekler kadınlar kadar sabırlı vede azimli olabilir.

Bu ve benzeri farklılıklar kadın ve erkeği eşit olmaktan çıkartır. Ancak gerçek güzellik bu iki cins arasındaki farklılıklardır. İki cins ararsındaki farklılıklar ne derece kapanırsa sorunlar da o derece artar. Gerçek zenginlik bu farklılıkları kabul edip onları kabullenmekten geçer.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş, Can Dündar'ın bu tip yazıları hoş gerçekten. Ama Morgana, bunu karalama defterine açsan daha doğru olmaz mıydı?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
Allah'ın bize verdiği en büyük hediye kadınlardır(aman yanlış anlaşılmasın kadınları bir mal gibi görmek değil amacım)...
DÜnyadaki en zarif,en güzel yaratıklardır.Bizim eksik yönlerimizi tamamlayan varlıklardır[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
Hediye olabilirler ama bazen gerçekten işkence gibi gelebiliyorlar insana...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 17 Ağustos 2004 11:20 tarihinde demiş ki:
iki cinsi de birbirinden üstün kılmaya çalışanlara uyuz oluyorum.
can dündarın yazdığı, "kadın erkekten üstündür, seni üzdüğüm için özür dilerim sevgilim" tarzında bir olay olmuş.
Bir kadın herşey ise, bir erkek de herşey o zaman. Düz mantıkla düşünürsek.

ya iki cins de üremek çocuk doğurmak için gelmiş dünyaya, neyin üstünü, neyin güçlüsü, neyin zekisi... sidik yarıştırmak gibi birşey bu.

bana göre iki cins de eşittir. daha bilge, daha zeki veya daha güçlü kişiler olabilir. Ama "erkek überdir" "yok öyle bişi, kadın rulaz efendim" tarzı şeyler çok komik.

(benim görüş ve düşüncelerim bunlardır)

bnde bu gorus ve dusuncelere katılıyorum guzel yazı ama ıcınde bu dusunceler gecıyor...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Her insan böyledir ki, kadınların can dündar'ın tasvirindeki gibi yaşamasının nedeni yaşamları. Kadınların yalnızca daha spiritual mücadeleleri oluyor hayat içerisinde onların yaşamlarına endeksli olarak.

Erkekler sanırım bunları yaşamak için fazla heyecanlı veya daha fazla şeyle ilgili, bir akarsuda sürüklenmek yerine yüzerek istedikleri yerlere gidiyorlar.[signature][hline]and when we walk down the street, the wind sings our names and never stops.
the sounds of the night should make us anxious but it's much too late, when the feeling's gone.
MSN: [email protected]
Web: http://laroux.zone.org
Mesaj tarihi:
öf abi bende böyle her kadın şöyledir her erkek böyledir konularına gıcık oluyorum. Ha birde bu kadınlar kötü ve eksik olan bir tarafı yokmu? :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Ya şimdi erkekleri kötüleyen bir yazı olup olmaması değil devamlı kadın ve erkek ile ilgili konu açanın morgana olması bana ilginç gelmeye başladı
ps:istisnalar kaideyi bozmaz :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

Mesaj tarihi:
morgana aslında benim dişi klonum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...