Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Biz bu olayi gerceklestirdik. Arkadasta sadece classic account var suan , ayni servera aldik grant a level butonu falan var ama pasif duruyor. Biz bu cocuga nasil level vericez ayrica o roket mountlardan da olmasi lazimdi ama piyasada yoklar. Blizzin sitesindeki sikca sorulan sorular kisminda adam gibi bilgi yok. Aranizda tecrube etmis biri varsa bizi aydinlatabilir mi ?
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 RAF şu şekilde çalışıyor. Recruit eden Recruit edilen Sadece recruit edilen kişi beleş level verebilir (Grant a level diye geçer) ve bazı kuralları vardır. 1. En fazla 30 beleş level verilebilir (karakter başına. Recruit eden 2 L60 karakter kasarsa, her karakter için 30 beleş level hakkı) 2. Recruit edilen kişi kazandığı her 2 level için 1 beleş level verme hakkı kazanır (30 beleş level verebilmesi için min. L60 olması lazım) 3. Beleş level verilecek karakterin, beleş level verecek karakterden düşük level olması gerekir. 4. Beleş levellar ile en fazla L60 olunur. Ek olarak: 1. Recruit eden ve edilen aynı partideyse ve birbirlerine uzaklıkları 100 yarddan fazla değilse, 3x XP kazanırlar (quest, mob) 2. 100 yard geçilirse, normal xp gelir. 3. Aralarındaki level farkı 3'ten fazlaysa 3x XP sadece düşük levelli karakter için çalışır. 4. 3x XP sadece L60'a kadar çalışır. Son olarak: 1. Recruit eden ve edilen birbirlerini summon edebilirler. Karakter portresine sağ click yapıp, Summon Friend. Bunun 1 saat cooldown'u var. 2. Recruit eden ve edilenin arasındaki account bağ (link) maksimum 90 gün süresince aktif olur. (Her türlü bonusu bu süre içerisinde kullanmaya bakın) 3. Recruit edilen kişi 1 aylık oyun süresi alırsa, Recruit eden 1 ay beleş süre kazanır. 4. Recruit edilen kişi 2 aylık oyun süresi alırsa, Recruit eden beleş mount kazanır (RAF mountu, X53'tü adı sanırım) Aklıma ilk gelenler bunlar. Edit: Yuh, bir ton edit :p
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 gangren guzelce yazmıs gerekli seyleri zaten. mount olayını da eskiden sitede account management sayfasının alt kısımlarında goruyordun. hak kazandıysan belli ediyordu. suanda da ya gelistirmislerdir yada aynıdır yani. acc managementı kontrol et. ama o sadece senle alakalı degil ve hemen alınmıyor diye biliyorum.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Arkadaşın 2 aylık ödeme yapınca, Account Management'ta bulunan Refer a Friend sayfasında, MY REWARDS altında çıkıyor X-53 mount. Sonra TEK BİR KARAKTERİNE claim ediyorsun ve BOA (Bind on Account) DEĞİL, dikkatli seçin.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bende not all accounts are eligable to RAF diyo neden :(
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 senin hesabın fakir türkiye hesabı olduğu için kullanamıyorsun. benim gibi zengin bir ülkenin hesabı olsaydı yapabilirdin. hayatta herşey para değil diyen insanları duymuşsundur işte onlar sana sürekli yalan söyledi bak bi oyunda bile boynun bükük kaldı.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 değiştirebiliyosun battle net accountdan. ben ile de france, avenue de napoleon FRANCE yaptım geçtim sdf
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sende artık zengin bir ülkedensin demek, haftasonu zengin partisi verelim hep birlikte. Fakir türkiye hesaplılar gelemesin !
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Olm söyleyin bana bu blizz'in yaptığı ayrımcılık değilde ne? Milliyetçi duygularla sormuyorum bunu hak vermek için neden arıyorum sadece, niye böyle türkiye accountlarına RAF hakkı yok mesela? biri açıklayabilir mi? Gangren?
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bunu düşünecek kadar çakal olduğumuz, beleş ayları satmaya çalışacağımız ve diğer buna benzer nice sebeplerden dolayı...
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 neden RAF hakkı yok ben söliim çünkü akıllı devletimiz milli piyango hede hödösü altında sen hediye verdiğin için senden eşşek yükü ile vergi almakta , dolayısı ile devlet ortada sömürcek evlat bulamadığı için haa ben en iyisi yasakliim modunda takılıyor ve izin vermiyor sana RAF vs olaylarına RAF için muhtemelen utube dan istediği gibi blizz den de vergi tabelası falan istiyordur RTE
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Castiel said: Sende artık zengin bir ülkedensin demek, haftasonu zengin partisi verelim hep birlikte. Fakir türkiye hesaplılar gelemesin ! slm bende zengin ulkedenim gelebilirmiyim?
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Karea'nın dediği mantıklı bir sebep. Adamlar da gayet haklı niye 3. dünyaülkesi fakir gelişmemiş bi ülkeye açsınlar ki zaten bunu.
Dengesiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Şimdi benim bu sistem ile ilgili bir sorum olcak. Diyelim ki ülkeleri değiştirdik ve bir tane trial account açtık. Daha sonra bunla birlikte levellemeye başladık. Recruit accountu normal accounta çevirdik ve 2 karakteri birlikte 60 level yaptık, rocket mount aldık. - Ben eğer ülke olayını bu işlemlerin sonunda değiştirirsem. Elimden roketi alırlar mı? - Benim recruit account ile birlikte levellediğim karaktere nolur?
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2 karakteri 60 yaptınız. 2 aylık ödeme yapıp, sadece sen mountu aldın. Adresi değiştirirsen mount kalıyor. Karakter de durur. Ama ileride bir sebepten seni şikayet ederlerse ve Blizzard durumu anlarsa EULA'ya uymadığın için ban gelebilir :p
Dengesiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hmmm riske değer yaw. Teşekkürler ...
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 e adam türk, türkiye yazdıracak accountunda tabii.
syd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dun 6 civarinda 3 aylik odeme yaptik raf accimdan hala ne mount var ne free month acaba free month bitiminde mi devreye giriyor
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Free month, şu anki ödeme bitince devreye giriyor. Mountu ise, RAF sayfasından Claim edecek, Recruit eden kişi.
syd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 demek istedigim adam wowu yeni aldigi icin wowa yeni baslayan herkes gibi free monthda 3 aylik odeme yaptik dun ama adamin free monthu bitmedi benim mount adamin free monthı bitince mi gelecek? yoksa sistemdeki 1 2 günlük delay mıdır bu gecikme. faq da bulamadım buraya yazayım dedim free monthdan kastım recruit ettiğim için bana gelecek olan değil, recruit edilenin free monthu
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Senin free month'ın, şu andaki ödemen bitince başlayacak ve gözükür.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mountu kazanacak arkadaş için recruit ettigi kişi 1. ayı ödemesini yapınca 1 ay bedava 2. ayı ödeyince mount kazanıyor
Öne çıkan mesajlar