tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Lütfen okuyun , mümkünse yayın.. http://tayfunserttas.blogspot.com/2010/08/travestileri-nasl-bilirdiniz.html said: Afrika'da dahi karşılaşmanın artık pek mümkün olmayacağı bu fotoğrafa çok iyi bakınız. Bu fotoğrafta kendilerinizi göreceksiniz. Adaleti göreceksiniz. Allahı göreceksiniz. Kültürünüzü göreceksiniz. Medeniyetinizi göreceksiniz. İnanç sistemlerinizin size öğrettiklerini. Demokrasiyi ve Özgürlüğü göreceksiniz. Kardeşliği. Modernizmden geride kalanları. Derken petrol savaşlarını. Yaşam savaşlarını. Şavaşı kaybedenleri. Ve de o savaşa hiç dahil olamayanları. Ve daha nicesini göreceksiniz bu fotoğrafta... Yeter ki, bakın. http://3.bp.blogspot.com/_PcrxO58z0q4/THMOeNxZL5I/AAAAAAAABMk/lEBRC9rjZag/s400/45666_10150256818945171_610280170_14337139_1650648_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Yanlış anlaşılmasın ama ayağı yaralı yatan bir insan görüyorum ben o fotoda. Cidden anlamadım fotunun içeriğini. Edit: Linke gitmek gerekiyormuş hikayeyi görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 uzun uzadıya bütün yazıyı koymak istemedim.. linkteki ilgili yazıyı okursan abso , olay orada izah edilmiş durumda. buraya da ekliyim en iyisi : said: Siz travestileri nasıl bilirsiniz bilmem, ancak ben İnci'nin kaderini paylaşan sayısız travestiyi çok iyi bilirim. Adına "toplum" denilen ucubenin insana ettiğinin ve edebileceklerinin en ağır bedelini hayatlarıyla ödeyenleri yakından tanırım. Ve tüm bedelleri "en ağırından" ödeyenlerin, bir köşeye atıldıktan sonralarını... İzlerim. Öyle hafta olur ki, birkaç kişinin ölüm haberi aynı anda gelir kulağıma. Camdan bakarım. Bakakalırım öyle haftalarda. Duymam. İnci'yi Topkapı Surlarında bulmuşlar. Evet evet doğru duydunuz, bulmuşlar. Son "sığınağı" olarak yaşam savaşı verdiği Topkapı Surlarında. İnci sizin bildiğiniz travestilerden değil, bizim bildiğimiz travestilerden! Evsiz, niceleri gibi.. Haftalarca aç susuz halde bekledikten sonra bedeninde meydana gelen enfeksiyonların yol açtığı yaralar içerisinde. Tüm hücrelerini saran kanser'in acısına direnecek soluğu dahi kalmamış iken. Kıvranırken bulmuşlar İnci'yi. Hepimizin bedelini öderken Topkapı Surlarında. İnci bulur, gibi. İnsanlığın İnci'sini.. Hatta İnci sizin bildiğiniz travestilerden hiç değil, bizim bildiğimiz travestilerden. O nedenle İnci'nin kimdiliği dahi yok, bir çoğu gibi.. Eşin dostun tüm çabalarına rağmen "kimliksizliği" bahane edilerek kabul edilmemiş "kimliklilerin" hastanelerine. Güçleri yettiği kadarınca kaldırmışlar bir pansiyon odasına. Belkiyor hala orada, İnci. "Yoğun bakımda olması gerekiyor ama!" dediğinizi duyuyorum. Evet, hayati tehlikeyi henüz atlatabilmiş değil. Değil, ama o daha sayısız gün bekleyebilir 5 metrekarelik otel odasında.. Kabuğuna sığınmış İnci gibi. Afrika'da dahi karşılaşmanın artık pek mümkün olmayacağı bu fotoğrafa çok iyi bakınız. Bu fotoğrafta kendilerinizi göreceksiniz. Adaleti göreceksiniz. Allahı göreceksiniz. Kültürünüzü göreceksiniz. Medeniyetinizi göreceksiniz. İnanç sistemlerinizin size öğrettiklerini. Demokrasiyi ve Özgürlüğü göreceksiniz. Kardeşliği. Modernizmden geride kalanları. Derken petrol savaşlarını. Yaşam savaşlarını. Şavaşı kaybedenleri. Ve de o savaşa hiç dahil olamayanları. Ve daha nicesini göreceksiniz bu fotoğrafta... Yeter ki, bakın. Ben, kör olana kadar bakın derim! Sonra bir kez daha "kör" olun. İnci hayati tehlikeyi henüz atlatamadı, aşırı kilo kaybı ve bilinç kaybı devam ediyor, hepimizin bedelini ödediği o pansiyon odasında hastaneye kaldırılabilmek için gereken paranın biraraya getirilmesini bekliyor. Yaşamayı bekliyor, iznimizle; Yardım edebilmek için detaylı bilgiyi Erkan Altay’dan alabilirsiniz. Telefon: 0505 689 25 86 e-mail: [email protected] ilgili link: http://www.kaosgl.org/icerik/kanser_olan_transeksuel_arkadasimiza_el_uzatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 linkte devamı var yazının. istanbul'da olmuş olay. sokakta kalan bi travestiye saldırmışlar. ben de iyi sallamışım, saldırmamışlar, enfeksiyon kapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 anladığın bu mu gerçekten? sokakta kalan bir travestiye saldırı değil.. kanser hastası ve evsiz olan bir travestinin topkapı sarayı surları arasında "bulunması" ve hastaneye yatırılmak istenmesi. ancak kimliği olmadığı için hastanenin kabul etmiyor oluşu.. o yüzden "bakmak" lazım fotoya , uzun uzun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hastamıymış. ben de dayak attılar da bu hale geldi sandım. ayıp etmişler o zaman hastaneye almamışlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 keşke başkaları da adam olmaktan vazgeçip insan olabilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 _noopy said: hastamıymış. ben de dayak attılar da bu hale geldi sandım. ayıp etmişler o zaman hastaneye almamışlarsa keşke editlediğinde silmek yerine , ekleme yapsaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 milyon tane adam var sokakta yaşayan ve hastaneye alınmayan. farkı ne? yani alınmasın demiorm ama yani sırf travesti diye ayrımcılık yapılıo falan denmeye getirilmiş. çünkü travesti olmayan hiç adam yok sokaklarda hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Sadece travesti diye mi sokakta kalmış yani? Sokaklarda aç susuz yaşayan binlerce başka insandan da bahsediyorsa tamam da onlardan bahsetmeyip de sadece bundan bahsediyorsa bir garip. Yine de yazık tabi bu İnci isimli arkadaşa, okurken üzüldüm cidden. Ama o halde olmasının sebebi travesti olması gibi gösterilmesi doğduğu cinsiyetle ölen ve yaşamını sokakta aç, hasta geçiren pek çok insana haksızlık olur. Yazının amacını anlayamadım muhtemelen, çünkü adam gayet akıllı, düzgün biri gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dayak yedide bu hale geldi sandım. ondan iyi yapmışlar dedim. okumadım tabiki yazıyı çok uzun. hastaneye almamışlar ayıp etmişler diye düzelttim sonra. eğer dayak yemiş olsaydı takdir ederdim. hastalıklı zihniyetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu travestilik bir hastalıkmıdır degilmidir benzeri seylere çevirmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tunch said: anladığın bu mu gerçekten? sokakta kalan bir travestiye saldırı değil.. kanser hastası ve evsiz olan bir travestinin topkapı sarayı surları arasında "bulunması" ve hastaneye yatırılmak istenmesi. ancak kimliği olmadığı için hastanenin kabul etmiyor oluşu.. o yüzden "bakmak" lazım fotoya , uzun uzun.. hah bak ben de anlayamamıştım yazının dramatik akışına kapılınca, şunu okuyunca anladım. O hastaneyi bombalamak lazım. Hipokrat yeminleri bi taraflarına kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://img507.imageshack.us/img507/9113/1279649457533.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hastane taksim ilkyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 travesti yine iyimiş.erkek bunyesi atlatır hamile kadınları doğuma almıyorlar ülkemizde.yani bunun travestiye özel muamele oldugunu sanmıyorum türkiyede sağlık = para jiple gezen travestilerde var.onlar daha şanslıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kanser hastası ve travesti diye tedavisimi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tunch said: anladığın bu mu gerçekten? sokakta kalan bir travestiye saldırı değil.. kanser hastası ve evsiz olan bir travestinin topkapı sarayı surları arasında "bulunması" ve hastaneye yatırılmak istenmesi. ancak kimliği olmadığı için hastanenin kabul etmiyor oluşu.. o yüzden "bakmak" lazım fotoya , uzun uzun.. e tamam da son ikametgah adresi vs e göre kimliği çıkarttırılamıyor mu? tek dert kimlik mi yoksa "travesti" olamsı mı ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://www.funnyhub.com/content_images/4325_2163_homosexuals-are-gay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dert kimlik değil bence para, parayı bassalar kimse kimlik sormaz. liberal salatalıklar* sağolsun sağlık sistemimiz amerikada hale dönerse vay halimize. *herşeyin özelleştirilmesinin iyi olacağını düşünen şuursuz liberaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya ailesi dışlamış sanırım, hastane de bir şekilde kabul etmemiş kadını. Hastanenin yaptığı hareket çok yanlış olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 BabacumMostors said: tunch said: anladığın bu mu gerçekten? sokakta kalan bir travestiye saldırı değil.. kanser hastası ve evsiz olan bir travestinin topkapı sarayı surları arasında "bulunması" ve hastaneye yatırılmak istenmesi. ancak kimliği olmadığı için hastanenin kabul etmiyor oluşu.. o yüzden "bakmak" lazım fotoya , uzun uzun.. e tamam da son ikametgah adresi vs e göre kimliği çıkarttırılamıyor mu? tek dert kimlik mi yoksa "travesti" olamsı mı ben onu anlamadım? muhtar ikametgah vermiyor , kimlik de çıkamıyor haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 o zaöman muhtarı dövelim öyle iş mi olur.. travesti diye millete kimlik de mi verilmeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 acil, hastayı kabul etmek zorunda gibi bişey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 var başbakanlık ve sağlık bakanlığı imzalı genelge var. "kimlik ve ücret talep edilmeden , gerekli tedavinin gerçekleştirilmesi" genelgeyle verilmiş bir emir. gel gör ki , hastane başekiminin yatırılmasına izin verdiği insanı , hastane görevlisi kabul etmiyorken , bu genelge de pek bir işe yaramıyor haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar