Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Merhabalar, Bilgisayarım samsung televizyonuma bağlı, Ati HD 4800series (4890) ekran kartım, 4gb ram, AMD Phenom II X4 810 işlemcim mevcut ve bilgisayarı 1920x1080 çözünülürlükte kullanıyorum. Sorum şu olacak, 720p izlediğim HD filmlerin kalitesini ekran kartım ne derece belirliyor, görüntü kalitesini gözle görülücek bir şekilde arttırmamın bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kasılmadan izleyebiliyorsan başka bir etkisi olmaz yanlış bilmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Yeterli o sistem. Daha iyi bi ekran kartıyla filmleri daha iyi görüntüde izler miyim acabağa?? diyorsan: hayır. Sabit zaten blu-rayin kalitesi filan. Görüntü aracın önemli burada (lcd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 aynen takılmadan oynatıyorsa zaten oynatabilceğinin en iyisidir gerisini monitörün ve dosyanın kalitesi belirliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar