Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ne oyun ne de foruma girebiliyorum.Server m1 kapandi? [Bu mesaj Samanosuke tarafından 14 Ağustos 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yalan oldu haha.[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 birz once denedim açıldı www.lostage.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devusion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Forumlar kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıya uğradı .sdfs[signature][hline]Theetz ve`n Jelh Este.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Kaliteli serverdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Lostage en sevdigim serverlardan biri.Ama hic bri zaman aciklama tarihi verilmiyordu.insan dogal olarak merak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: codes are arranged by The Legbra zuhaahaha, kodları iyi arranged edememiş heralde yemişler forumu, nihoahoah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hack var demedimki, YEMİŞLERdir dedim. NİOHAOHOAA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sen mı yedın ayı gıbı guluyon dıcemde , sen bı bok anlamazsın snrm bu ı$lerden..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 aa öyle b*k falan yakıştıramadım sana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ehe sen harbıcı mutfak mixser i gıbı söylenen her$eyı karı$tırıyon glb? lol[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben mixserim, mixleri mixlerim. anladın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu dagitmayin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ben lostageden ayrıldım, bikac gun sonra millet foruma abuk subuk şeyler yazıp doldurmus, whea da sinirlenip forumdaki konuların hepsini silmiş. olay bu[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bakımda arkadaşlar lostage yeni bi kadro ile en kısa zamanda karşınıza çıkacak. Sakin olun.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Pm'a bakarsan Blackhand[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 The Planet derki ; :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devusion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Daha çook saldırıya uğrar orası poeauh..[signature][hline]Theetz ve`n Jelh Este.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aaa okumadınmı ne yazdım yukarda; The Planet derki ; ;)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Genora +1 theplanet.com ;) Borç yiğitin kamçısıdır...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Lostage serverında hiç oynamadım fakat Runuo serverıysa bir yoneticisiyle cok uzun zaman once konusmustum.Bu konuda gayet ciddi bir tutum sergiliyorlardı.Yani kapanacağını pek sanmam.Bu konuda pek iyi bir açıklama değil ama benim çok önceden edindiğim bir izlenimdi sizlerle paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Tazmanyak'dan başka o shard da iş bilir kimse yokdu sanırm yani herşeyi whea ya bırakdıysan o server fazla gitmez. Çok playeri olan bir server playerleri için üzücü olur. ummadık taş baş yararmış :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze.com | |Neşeyle Kayanın Selamı Var| |The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eceli gelen köpek cami duvarına işermiş.[signature][hline]| Mail | Lominadze.com | |Neşeyle Kayanın Selamı Var| |The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ne kendini bilmez insanlar var yahu.. yok saldırı falan.. tazmanyak ayrılınca birkaç staff üyesi daha ayrıldı.. forumlardaki userlar sapıtınca whea kızıp forumun bölümlerini sildi.. ayrıca saldırı oldugu zaman bu hale mi gelir forum? böyle mi olur? saldırı olduğu zaman o bilgisayar göçer, resetlenir düzelir. yani anlayamadığım, açık ve problemsiz girilen site.. neresine saldırılmış diyebiliyorsunuz? paticiğin gerçekten artık birşey bilmeyen hacker bozuntusu kekolardan, kırolardan arınması gerekiyor.. daha kullandığı terimlerin nasıl okunduğunu bilmeyen, anlamından bihaber olan insanlar çok zarar veriyor buraya..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devusion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ezEr geçEr[signature][hline]Theetz ve`n Jelh Este.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar