Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lostage e noldu?

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

sen mı yedın ayı gıbı guluyon dıcemde , sen bı bok anlamazsın snrm bu ı$lerden..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

Lostage serverında hiç oynamadım fakat Runuo serverıysa bir yoneticisiyle cok uzun zaman once konusmustum.Bu konuda gayet ciddi bir tutum sergiliyorlardı.Yani kapanacağını pek sanmam.Bu konuda pek iyi bir açıklama değil ama benim çok önceden edindiğim bir izlenimdi sizlerle paylaşmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tazmanyak'dan başka o shard da iş bilir kimse yokdu sanırm yani herşeyi whea ya bırakdıysan o server fazla gitmez. Çok playeri olan bir server playerleri için üzücü olur.
ummadık taş baş yararmış :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze.com |
|Neşeyle Kayanın Selamı Var|
|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|
Sosyal ağlarda paylaş

ne kendini bilmez insanlar var yahu..
yok saldırı falan.. tazmanyak ayrılınca birkaç staff üyesi daha ayrıldı.. forumlardaki userlar sapıtınca whea kızıp forumun bölümlerini sildi..

ayrıca saldırı oldugu zaman bu hale mi gelir forum? böyle mi olur? saldırı olduğu zaman o bilgisayar göçer, resetlenir düzelir. yani anlayamadığım, açık ve problemsiz girilen site.. neresine saldırılmış diyebiliyorsunuz?

paticiğin gerçekten artık birşey bilmeyen hacker bozuntusu kekolardan, kırolardan arınması gerekiyor.. daha kullandığı terimlerin nasıl okunduğunu bilmeyen, anlamından bihaber olan insanlar çok zarar veriyor buraya..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...