Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorum yapin yav...

ARaCHNoPHoBiA

Öne çıkan mesajlar

ahah tüm yorumlar icin tesekkur ama HORAS NERDEE ? Ahuh o da yorum yapsin ya cok mantikli elestiriyo. Horas sana diyorum ben bunu 10 dk da cizmedim. Yapabilecegimin en iyilerinden. Daha iyisini de yaparim da cok ileri gidemem. Gel bi yorum yapta herkes faydalansin ehühühüh !! :D[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lixad, 12 Ağustos 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
bak ben buna yoprum yapıyıms en benimkine anlaştık hehe

Bence gayet güzel çok hoşuma gidiyor bu tarz reismler gayette başarılı bence :) ellerine sağlık

saol seninde ellerine saglik guzel olmuslar ama o kursunumsu seyde ortadaki bombeyi kaldir :D[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

tek programmı kullanmıs anlamında sormustum ama eksik cumle sacma olmus hakkaten :) ne biliim ben yapınca bazı seyleri duzeltemeyip caska programlarda rotus yapıom da :)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Tora_, 17 Ağustos 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
guzel olmus ne kdr surede hangi programla yaptın...

Walla flash kullandim sadece :) Sureye gelince toplam 1-1,5 saatimi aldi heralde. Ama tam bilemiicem bi kerede yapmadim cunku...

[Bu mesaj ARaCHNoPHoBiA tarafından 17 Ağustos 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...