ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 http://album.paticik.com/b/2664.jpg ehüeh ya aslinda cizgiler felan sanirim jpg olunca bozulmush yoksa daha kaliteli benim bilgisayarda...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... [Bu mesaj ARaCHNoPHoBiA tarafından 11 Ağustos 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 [signature][hline]Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!).PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hehe şirin[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heheh tarz çok sevimli de keşke burun sağ gözü keseceğine sağ göz burnu kesseymiş.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Çok güzel :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 hll len sufi heha[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eheh cok şirrin[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Sufi, 11 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki: heheh tarz çok sevimli de keşke burun sağ gözü keseceğine sağ göz burnu kesseymiş. dogru diyosun aslinda bak orada bi mantik hatasi yapmisim eheh ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sağ kaşında bi acayiplik var sanki ama çözemedim. Onun dışında güzel.. :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ahah tüm yorumlar icin tesekkur ama HORAS NERDEE ? Ahuh o da yorum yapsin ya cok mantikli elestiriyo. Horas sana diyorum ben bunu 10 dk da cizmedim. Yapabilecegimin en iyilerinden. Daha iyisini de yaparim da cok ileri gidemem. Gel bi yorum yapta herkes faydalansin ehühühüh !! :D[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Oky'nin karikatürlerine benzettim, zavallı polat gibi.. güzel olmuş. Flashla mı yaptın? Hoşuma gitti. Ama boyun biraz daha kısa olsa, bir de sigara biraz daha yatay dursa süper olurdu.. eheh[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 evet flash la yaptim. Tesekkur ederim. Abi tarz meselesi.[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bak ben buna yoprum yapıyıms en benimkine anlaştık hehe Bence gayet güzel çok hoşuma gidiyor bu tarz reismler gayette başarılı bence :) ellerine sağlık[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: Lixad, 12 Ağustos 2004 23:20 tarihinde demiş ki: bak ben buna yoprum yapıyıms en benimkine anlaştık hehe Bence gayet güzel çok hoşuma gidiyor bu tarz reismler gayette başarılı bence :) ellerine sağlık saol seninde ellerine saglik guzel olmuslar ama o kursunumsu seyde ortadaki bombeyi kaldir :D[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 AAAAH HORAS ? Bu post'a niye bakmiyosun ? Yorum istedik senden ! Insan hic olmassa bi cumle soyler...[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 özür dilerim. hiç görmemişim. gayet güzel. detaylı yorum yapıcam bi ara çizimle gösterip.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: horacegoesskiing, 13 Ağustos 2004 19:32 tarihinde demiş ki: özür dilerim. hiç görmemişim. gayet güzel. detaylı yorum yapıcam bi ara çizimle gösterip. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hoş olmuş tebrikler.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 guzel olmus ne kdr surede hangi programla yaptın...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ilk sayfada zaten Flash ile yaptığını belirtmişti..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 tek programmı kullanmıs anlamında sormustum ama eksik cumle sacma olmus hakkaten :) ne biliim ben yapınca bazı seyleri duzeltemeyip caska programlarda rotus yapıom da :)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: _Tora_, 17 Ağustos 2004 00:15 tarihinde demiş ki: guzel olmus ne kdr surede hangi programla yaptın... Walla flash kullandim sadece :) Sureye gelince toplam 1-1,5 saatimi aldi heralde. Ama tam bilemiicem bi kerede yapmadim cunku... [Bu mesaj ARaCHNoPHoBiA tarafından 17 Ağustos 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Tamam Horace otorite ama.... O kadar kişiyi adamdan saymıyor musun !! :D[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar