Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaa haklı ben öğrencilere ortaokulda calculus soyut cebir vs dayanmasından yanayım mesela. dayasalar yaparlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bu arada okulum hs mannheim mekatronik belirtiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ardeth said: dasaa haklı ben öğrencilere ortaokulda calculus soyut cebir vs dayanmasından yanayım mesela. dayasalar yaparlar bence TUSUBASANIN JAPONCA TURN BASED ATARİ OYUNUNU ÇÖZÜP OYNAMIŞ NESİL SOYUT CEBRİ Mİ ANLAMAYACAK! İyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 deadwoll said: Ardeth said: dasaa haklı ben öğrencilere ortaokulda calculus soyut cebir vs dayanmasından yanayım mesela. dayasalar yaparlar bence TUSUBASANIN JAPONCA TURN BASED ATARİ OYUNUNU ÇÖZÜP OYNAMIŞ NESİL SOYUT CEBRİ Mİ ANLAMAYACAK! İyi fikir. ilokul 2 de matematiğim zayıftı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bittus said: oktoberfest geçmeden orada olmalısın bence http://costumzee.com/view/wp-content/uploads/2007/07/oktoberfest.jpg >:D< (:D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bu ne abi? şaka mı bu? liseden yeni mezun olmuşsun kız yüzünden hayatını mı bozacan? kaldın burda 2 aya ayrıldınız ne halt edicen? Boş yere almanyadan olmuş olacaksın. Daha yaş ne baş ne bu yaştan kız yüzünden hayat düzenlemek şekillendirmek en büyük hata. bayağı bir saçma olur gitmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar