Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki ucu dışkılı değnek

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Hiç de mantıklı değil eğitim vs. sevgiliyi ölüm-kalım gibi bir çelişki olarak görmek.

Hatta eğitim ve ilişkiyi herhangi bir çelişkiye sokmak yanlış.

Sevgilin yurt dışında okumak istedi diye ayrılmayı düşünürsen zaten karşındaki insana bir gram değer vermiyorsun demektir. Mulgear bu lafım sanaydı aslında sdf. It's a trap.
Sosyal ağlarda paylaş

Giderse ayrılmaları mantıklı, olay burada kızın gitme, gidersen biter modunda olması. Gitmen senin için doğru olur ve ben seni sevdiğim için bunun önüne geçemem falan demesi gerekir, desteklemesi gerekir. Tabi gerçekten seviyorsa. Ha kime göre gerçek sevgi vs. de denebilir ama sonuçta insan sevdiğinin daha iyi bir geleceği olmasına engel olamaz bence..
Sosyal ağlarda paylaş

alın taze örneğim var

arkadaşım viyana da yükaek lisansda ve her tatil geliyor.. paskalya noel sömestr vs geliyor yani adam ki net 2 ayda bir türkiyede bu adam.. o yüzden giderse senede 3 gün dememek gerek

kaldı ki senede 3 gün olsun.. madem o kadar değer veriyorsun o sabrı da göstereceksin.. ha o sabrı gösterebilecğein birisi değilse o iş yaş demektir.. elimizde fiziksel ve mental özellikleir olarak "senin tipin" diye tabir edilebilinecek (bkz: görecelik kavramı ve tercihler) biri var ayatında.. yani o "mükemmel" kişi için değmez mi?

ben benim hatuna bastırdım iki sene notları yüksek olsun almanyaya gitsin diye sonra başka nedenlerle yattı o iş ama şimdi yine bastırıyorum notlarını yüksek tutup güzel bir portföy ve iyi stajlarla yüksek lisans için münihe uğraşsın ve kabulü geldiği anda gitsin.. iş bulursam ben de gelirim oraya nedir ki.. iş bulamazsam da ben buradan yine elidemn gelen desteği veririm ona.. işte çift olmak esasında budur.. eğer o insana o sabrı gösteremiyorsan sen zaten çift fln değilsin günü geçirmelik ilişki içindesin
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Kız ne yapsın o zaman Nilep? Bence gitmelisin geleceğin için, gidersen ayrılırım ama sen git diye şimdi ayrılmayacağım diyorum, sonra çaktırmadan yok olacağım mı desin?

Yok yani uzun mesafeli ilişkilere inanmıyorum ama kız sevdiği için, değer verdiği için git diyebilmeliydi. Sonra isterlerse denerler ve yürümez orası ayrı..
Sosyal ağlarda paylaş

burada uzaktan ilişki götürmeyi başarabilen yok mu?

sıkıntı kızın katı tutumu, yoksa giderse ilişki bitmez. zor olur ama şans denenir hani. ameriganya ya da avüsteralya falan olsa uzak diyeceğim de çok şükür teknnolojimiz var. artık kanguru tepesinde 30gün yol tepip ancak aksaray'a varmış olmuyoruz. illa ki görüşürler.

ama şu var bi de, bunların ikisi de küçük sonuçta. böle kaprisli dönemler geçirilebiliyor o yaşlarda.

gerçi benim salak arkadaşım dubai'de öküz yükü ile maaşı bırakıp tr'ye gelmişti nişanlısı dellenince. sonra da askere gitmişti bir de.. lol

kapris dönemi kolay geçmeyebiliyor huh..

denemekte fayda var bence.

ama rest çekildiyse anında tersini yapın. gitme deniliyorsa gidin.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Uzaktan ilişki yürüten bir sürü insan var burda. Bilmeden denemeden "zaten yürümez", "o iş yaş kanka" tarzı yorumlarda bulunmayın. En oldu ben yapamam deyin.

En oldu nedir en olmadı.

Tamam ben inanmıyorum dedim zaten. Denedim 1 sene, hayatım mahvoldu sdfsdf ha yürür mü, yürür. Ama o yaşta, Berk ve sevgilisi arasında yürüyeceğine inanmıyorum. Berk'i tanıdığımdan, kızı da onun anlattıklarından bildiğimden.

Her türlü kızın bencillik etmesi yanlış bence, senin iyiliğin için gitmen lazım uzaktan deneriz demesi lazım. Kız zaten olmayacağına inanmış
Sosyal ağlarda paylaş

yahu gitsin gidince dener olursa olur olmazsa olmaz sdf

ben olaya istatistiksel yaklaşıyorum tanıdığım onlarca lise çiftinden sadece biri şuanda hala beraber.

Zaten hayatının insanıysa o kız ve sen de o kızın hayatının insanıysan uzaktan yürür muhtemelen bir şekilde. hem deneme olur, eğer 1 senenin ilk yarısında biterse ilişkiniz hayatının insanı değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha buarada, akademisyen olacağım diyorsan ve almanyanın standartlarına uyacak kadar azimliysen %100 almanyaya git. gitmezsen hayatının hatası olur. ha yok rahatım ben takılcam üniversitede sonra bakarız diyorsan almanyada yiyebilirler seni ve gittiğine pişman olabilirsin bunu da aklında tut heh.

bunu demiştim ama zaten sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

biz sana en mantikli olani söylesek bile ki en mantikli olani cok acik burda, bi sürü kisi de söylemis. almanya.

sen yine kendi bildigini okuyup, kendin ders alacaksin yaptigindan. senin hayatin.

ama niye fedakarligi yapan sen oluyorsun bu iliskide?
ne bencillik bu, seni gercekten düsünen insan ''senin icin hangisi ne olucaksa onu yap askitoms'' der.
der evet.

yok iste ''yapamayiz yürütemeyiz bidi bidi'' yapmaz, tabi dogru zor yürütülebilir long distance relationship, gözü de korkmustur ama bunu sana, seven bi insana + zor bir kararin esiginde olan birisine tehditvari bi sekilde söylemesi seni de daha cok muallakta birakiyor. bunu düsünmesi gerekir. düpedüz bencillik. sevmek sadece sevmekle olmuyor, fedakarlik yapmak da gerekiyor.
kim bilir daha neler demistir de yani.

ask ne ki yani lan kac yasindasin ? cok seviyosun, ne biliyosun 2-3 ay sonra ayrilmicagini ? deger mi bi insan icin, gelecegi belirsiz seyler icin hayatini yönlendirmeye?

degmez. seni bu konuda taniyorum, 1 senedir falan almanya ile ilgili cok ugrastin. birden bire bu hatun cikti, dönmeye basladin.
dinle bakalim kalbinin sesini max 3-4 ay sonra görüsürüz^^
birak su liseliligi de mantikli düsün yani gözünü seveyim.

ayrica bu kiz icin koskoca bi fedakarlik yapicaksin, daha cok tepene cikcak '' ay iste benim icin trde kaldi'' kafasina giricek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...