Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki ucu dışkılı değnek

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle.

Fistan said:

bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten

haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bu durum olmadiginda, ortam ve kosullar musaitse, genelde evleniyosun o bencil olmayan sahisla zaten..

o yuzden "cift" olmak konusuna katiliyorum.

konuya geri donersek, onceden soylemistim..
bu net yani, anca cift olursunuz kalirsan.. cift, cifte, ciftlik, ciftci. alda git.. ciftciye denmisti dimi bu.. opfff
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle.

Fistan said:

haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan.

Biraz daha empati kurup kendin de vazgeçseydin o zaman Erasmus sevdandan. Kendin gidip en az 6 ayda bir kere bile görüşmeyince tamam, kız arkadaşın giderse HOPPAA. Anlamadım ki olayın ne olduğunu? 7/24 sevişgen ergenler modunda takılıyor olsan, sen gidince de aynı dert mevcut. Yurt dışındaki erkekler desen, Türkiye'de de erkek var çuval dolusu.

Bazen beyinlerinizden şüphe ediyorum. Problem nedir yani sen neden gidebiliyorsun da o kızın eğitim hayatı söz konusu olduğu zaman kendi beş para etmez keyfin için baltalama eğilimlerine giriyorsun?

Çift olmak bencilliktir ayaklarını da geçiniz. Unutmayın ki çift olsanız bile en nihayetinde hepiniz birer bireysiniz. Böyle düşününce her şey saygıda bitiyor, ama belli ki bazı arkadaşlar saygılı olmayı öğrenememişler genel olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız arada bi fark var. Erasmus'a gitme 1 dönem, hadi olsun 2 dönem. Ben kız arkadaşım Erasmus'a gitse ayrılırım demedim ki, 6 aydan ne olacak.

Mulgear'ın durumuna göre konuşup "gidersen ayrılırım derim" dedim.

Mulgear'ınki bütün üniversite hayatının almanya'da, sevgilisinden uzak geçmesi demek. O yüzden evet, sevgilisinin yerinde olsam ben de ayrılalım derdim ve evet, mulgear'ın yerinde olsam ayrılır Almanya'ya giderdim.

Ha söylemesi kolay tabii. Ama mantık bunu gerektiriyor.

Mantıklı mı sence Mulgear'ların devam etmeleri anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...