Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( belki hayatında ilk defa kız arkadaş bulmustur onu bırakıp gitmesi korkusundan bi aptallık yaşıyor belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 mulgeqr yine en kotusun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 olm git almanyaya.. önce ben sonra biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bella said: bunlardan derken? erkek avustralyaya tasınacak egitim alacaktır kız gitme demek yerine senin için en iyisi olsun aşkım der bazen lise okullarındaki cocuklar kaldı mı bunlardan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu arada niye kimse sabancı şöyle iyidir,böyle süperdir sen en iyisi kal demedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sabancı şöyle iyidir, böyle süperdir en iyi kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 alamancı olmak daha bi güzel.. belki bilardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Çünkü Münih daha süper, yoksa kal, Sabancı iyidir gelirsin rummeytim olursun kankam demeyi de bilirim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ayni okulda okunak istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dasaaa said: alamancı olmak daha bi güzel.. belki bilardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abvblizzard said: kız arkadaş için gelecek planını değiştircek kadar aptal olamazsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kendisi için en iyiyi düşünemiyosa, biz yardımcı oluyoruz işte. gitme kal demek bencillik.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 o senin dünyanda öyle muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle. Fistan said: bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 İşte orada kendi keyfini mi seviyorsun yoksa karşındaki insanı gerçekten sevip onun mutluluğunu mu düşünüyorsun sorusu devreye girer. Sen kendi keyfini seviyosun mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Fistan said: bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten bu durum olmadiginda, ortam ve kosullar musaitse, genelde evleniyosun o bencil olmayan sahisla zaten.. o yuzden "cift" olmak konusuna katiliyorum. konuya geri donersek, onceden soylemistim.. bu net yani, anca cift olursunuz kalirsan.. cift, cifte, ciftlik, ciftci. alda git.. ciftciye denmisti dimi bu.. opfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Haklıyım ulan çünkü ben bir anneyim! ahahaasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 beyler anne dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 "roket adam" said: benzer bir durumla ben karşı karşıyayım, almanyaya erasmus'a gidicem, sevgilim var burda, oktoberfest hatunlar vs. sevgilim yani. ama benimki gitme demedi hiç. bir sefer olsun demedi. ben beklerim ne olucak diyo. böyle. Fistan said: bir çift olmak iki tarafında bencil olması demek zaten haklı. ben de gitme derdim. umrumda da değil gelecek falan. giderse ayrılırım yani, öyle saçma şey mi olur 4 sene yılda 3 gün görüşücem falan. Biraz daha empati kurup kendin de vazgeçseydin o zaman Erasmus sevdandan. Kendin gidip en az 6 ayda bir kere bile görüşmeyince tamam, kız arkadaşın giderse HOPPAA. Anlamadım ki olayın ne olduğunu? 7/24 sevişgen ergenler modunda takılıyor olsan, sen gidince de aynı dert mevcut. Yurt dışındaki erkekler desen, Türkiye'de de erkek var çuval dolusu. Bazen beyinlerinizden şüphe ediyorum. Problem nedir yani sen neden gidebiliyorsun da o kızın eğitim hayatı söz konusu olduğu zaman kendi beş para etmez keyfin için baltalama eğilimlerine giriyorsun? Çift olmak bencilliktir ayaklarını da geçiniz. Unutmayın ki çift olsanız bile en nihayetinde hepiniz birer bireysiniz. Böyle düşününce her şey saygıda bitiyor, ama belli ki bazı arkadaşlar saygılı olmayı öğrenememişler genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 MUTFAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sıs la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 cCc sesu reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Yalnız arada bi fark var. Erasmus'a gitme 1 dönem, hadi olsun 2 dönem. Ben kız arkadaşım Erasmus'a gitse ayrılırım demedim ki, 6 aydan ne olacak. Mulgear'ın durumuna göre konuşup "gidersen ayrılırım derim" dedim. Mulgear'ınki bütün üniversite hayatının almanya'da, sevgilisinden uzak geçmesi demek. O yüzden evet, sevgilisinin yerinde olsam ben de ayrılalım derdim ve evet, mulgear'ın yerinde olsam ayrılır Almanya'ya giderdim. Ha söylemesi kolay tabii. Ama mantık bunu gerektiriyor. Mantıklı mı sence Mulgear'ların devam etmeleri anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bir de sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş sesu sanmış ki kız giderse ayrılınmayacak erkek giderse ayrılanacak.Kız da ayrılıyor işin sonunda iki taraf içinde mutlu son yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar