Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW download


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar battle net yeni uygulaması heralde installer indirdim bana wow mu bc mi wotlk mı hangisini indirmek ıstıyosun dıye sordu.
Tahminim sonuncuyu ındırınce hepsi iner bi mantıkla calısıodur dıyeydı ama 5.5 gb ındırıyo demek ki sadece wotlk o yuzden bu bıtınce wow ve bc ındırıcem acılması ıcın bır de patch ustune bunu topluca neden boyle bısı yapmıslar yada wowun sıtesınde guvenılır bı yerde bcye kadar ındırebılecegım bı yer var mı. Yoksa wow ve bc ındırıcem zaten malum 85 ile falan indiriyorum bu gece anca biter gibime gelıyor.
Bi de neden boyle yapmıs bu adamlar artık yapıcak bısı kalmamasından sıkıntı ıcınde yenı bısıyler mı uretıyolar onu anlamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kafamı kurcalıyan 5.5 gb indiriyorum suan bu hepsi degil sadece wotlk buyuk ıhtımalle gerek kalmıyorsa uzun saatler otomatık tamamlıcak mı kendisi nasıl gerek kalmıyo tam olarak?

rs vs kullanmıyorum cunku wowdan direk degil wowdan direk hepsını toplam bı kerede hani derler ya tek link o sekılde ındırıcek bır olay bulamadıgımdan yazdımda neyse artık kendım bakıcam olucak bı sekiller illa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum arkadaslar bı serverda pati guildi kurmus sanırım bı arkadasım tavsıye etti gel diye oraya gecerım daha hangi class onu bıle bılmıyorum paladin oynamıslıgım vardı onu bıldıgım ıcın ondan devam edebilirim.
hala 2.6 gb dıyo bılgısayar hayvan gibi yavas ındırıyo normalde 100 ile olmasa bile 90 falan ındırse bari 75 ile indiriyorum.

Peki bu wowun hıkayesı var bırı onun linki bişiyi varsa atabilirmi inene kadar okuyiim iyi zaman gecer oyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...