Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Arkadaşlar battle net yeni uygulaması heralde installer indirdim bana wow mu bc mi wotlk mı hangisini indirmek ıstıyosun dıye sordu. Tahminim sonuncuyu ındırınce hepsi iner bi mantıkla calısıodur dıyeydı ama 5.5 gb ındırıyo demek ki sadece wotlk o yuzden bu bıtınce wow ve bc ındırıcem acılması ıcın bır de patch ustune bunu topluca neden boyle bısı yapmıslar yada wowun sıtesınde guvenılır bı yerde bcye kadar ındırebılecegım bı yer var mı. Yoksa wow ve bc ındırıcem zaten malum 85 ile falan indiriyorum bu gece anca biter gibime gelıyor. Bi de neden boyle yapmıs bu adamlar artık yapıcak bısı kalmamasından sıkıntı ıcınde yenı bısıyler mı uretıyolar onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ne yanlış var ki ben anlamadım, adam sana dl olanağı sunmuş güvenli yoldan, istemiyorsan rs vs. kullanırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 direk wotlk indir sen. wow ve tbc kurmana gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Kafamı kurcalıyan 5.5 gb indiriyorum suan bu hepsi degil sadece wotlk buyuk ıhtımalle gerek kalmıyorsa uzun saatler otomatık tamamlıcak mı kendisi nasıl gerek kalmıyo tam olarak? rs vs kullanmıyorum cunku wowdan direk degil wowdan direk hepsını toplam bı kerede hani derler ya tek link o sekılde ındırıcek bır olay bulamadıgımdan yazdımda neyse artık kendım bakıcam olucak bı sekiller illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi wratha tikla sen once installer gelmesi lazim sonra oyunu yuklucek o addonlari kur oyna ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Tamam sagolun arkadaslar bu 5.5 gb bittikten sonra kendi kendine tamamlar devamını dıyorsunuz ıyı hadı bakalım daha gerıye bu 5.5 gıbı bı 10-15 gb daha var sanırım bu gece azerothta gorusuruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hangi server? mal bi server istersen zenedar i oneririm. gereksiz ama iste guild oraya migrate dediginde vek`nilash pve olurken goctuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bilmiyorum arkadaslar bı serverda pati guildi kurmus sanırım bı arkadasım tavsıye etti gel diye oraya gecerım daha hangi class onu bıle bılmıyorum paladin oynamıslıgım vardı onu bıldıgım ıcın ondan devam edebilirim. hala 2.6 gb dıyo bılgısayar hayvan gibi yavas ındırıyo normalde 100 ile olmasa bile 90 falan ındırse bari 75 ile indiriyorum. Peki bu wowun hıkayesı var bırı onun linki bişiyi varsa atabilirmi inene kadar okuyiim iyi zaman gecer oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sen wotlk indir install et. Sonra patchleri indirecek downloader, sonra da oyuna giriceksin. Başka bir yükleme işlemi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.wowwiki.com/Portal:Warcraft_universe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ya wowwiki vari degilde roman vari bi hali olması lazım saylafarca kalın kıtap gibi falan oyle bısı lazım bana wowun ilk basından en sonuna kadar okumam ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 al abi burda aradigin sey http://www.wow-europe.com/en/info/story/index.html#history yalniz cok uzun uyariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 LK nin hikayesi http://www.wow-europe.com/wrath/features/story/story.xml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/townhall/story.html#top bu da TBC nin hikayesi, iyi okumalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Supersin yok mu burda +rep falan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 +rep nick yazınca ekleniyo otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 @rasmon :) ahaha.. olsa super olurdu ama :P @Mithat np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 2 gb bitene kadar ben bunları okuyabilir miyim? bence okuyamam ama daha bu kendini tamamlıcak tabii o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 okursun da daha sunwell in cizgi romani var okicagin, timeline a gore bak iste. sunwell i netten download etcen, link veremiorum.. kendi sitelerinde yok ama pdf ini falan bulursun saga sola bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mithat said: yok mu burda +rep falan :D:D +fıstık vardı eskiden de pek kullanılmıyor bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar