dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hatunlar bi koyun da toplu görelim. bu arada, negzel lan köle pazarı gibi.. bakıp satın almıyorsun ama oy veriyorsun falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Abi 'Dünya' dışından katılanlarda mı var yarışmaya? Neden kainat ben hep merak etmişimdir =$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gizem 10 üzerinden 4 kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 çünkü insan üstü zaten en üstün ırk o yüzden dünyada kazanınca kainatta kazanmış sayılıyosun ben benim seçtiklerimin fotoğraflarını koydum valla ama çok fazla kız varsa hepsi koyulmaz buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gizem güzel kız da yarışmada ondan bariz daha güzel kızlar var ama yine de cCc olsun diye gizem diyebiliriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gerçekten güzel olanlar pek girmeye ihtiyaç duymuyolar sanırım çirkinlerin güzellerini seçiyosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu sadece güzelliğini kanıtlama yarışması değil ki ünlü olma yarışması heh zor bir yarışma ama kazanırsan baya avantajlı kazanan için o yüzden gerçekten güzelse ve böyle bir yoldan para kazanmayı düşünüyorsa girer :p ayrıca burdaki kızlara çirkin diyorsan baya zor senin işin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Kızlar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://cdn.missuniverse.com/media/photos/galleries/photo_cron_1_2_1_2010.jpg yoklukta bile yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ardeth said: ayrıca burdaki kızlara çirkin diyorsan baya zor senin işin heh macaristanda okuyorum, başka bişey dememe gerek var mı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hangi ülke be bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Angola asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BioHazarD said: Ardeth said: ayrıca burdaki kızlara çirkin diyorsan baya zor senin işin heh macaristanda okuyorum, başka bişey dememe gerek var mı?:D koyduğum kızların hiç biri macar değil ama güzeller napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 işte ben de ordaki macar kıza bakarak o yorumu yaptım, macar standartlarını geç türk standartlarına göre bile kötü o kız demekki çirkinin "güzeli" girmiş :P ben ordakilerden bi irelandi hoş buldum ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu mu macar kızları kadar güzel dediğin http://cdn.missuniverse.com/media/photos/galleries/photo_cron_1_43_3_2010.jpg http://cdn.missuniverse.com/media/photos/galleries/photo_cron_1_43_1_2010.jpg oğlum ne garipsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yeni bir dünya savaşına ihtiyaç var.. çok fazla sayıda ülke olmuş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hehe evet ben de onu düşündüm lan bolivya falan diye ülke varmış .p ben onu şato falan sanıyodum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ardeth said: Bu mu macar kızları kadar güzel dediğin öyle bişey demedimde bariz :D ki bu kız o değil yanlış ülke ismi gelmiş aklıma demekki bakim bida :D edit: oymuş ama 1. resmi :D ayrıca angelina jolie ile aynı nerdeyse kız ahah (angelinanın da komple dudaktan oluştuğu gerçeği baz alınmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bir de kadının en önemli yerlerinden biri kalçaları. bize hep garip kıyafetler içinde gösteriyorlar kadınlar ama kalça, ı-ıh, çok fazla görünmüyor. e ne güzeli seçicez ki biz.. yarın öbürsü gün gelirler de "sizin seçtiğiniz güzel piramit güzeliymiş lan ahuahua" derlerse üzülmeyecek miyiz? ha? lanet olsun adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bolivyanın profilden güzel duruyo kalçaları asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Ardeth said: koyduğum kızların hiç biri macar değil ama güzeller napcaz? bu nereli? Ardeth said: 3-Hungary http://cdn.missuniverse.com/media/photos/galleries/photo_cron_1_39_1_2010.jpg http://cdn.missuniverse.com/media/photos/galleries/photo_cron_1_39_3_2010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dasaaa said: e ne güzeli seçicez ki biz.. yarın öbürsü gün gelirler de "sizin seçtiğiniz güzel piramit güzeliymiş lan ahuahua" derlerse üzülmeyecek miyiz? ha? burdakiler piramit güzeli olmaz da odun güzeli olabilir bütün yağları yakmışlar harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 idilik said: bu nereli? aa macarmış lan sdf ben bolivya diye bir ülke olduğunu hatırlamanın verdiği enteresan duygular içersinde diğerlerini fark etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BioHazarD said: edit: oymuş ama 1. resmi :D ayrıca angelina jolie ile aynı nerdeyse kız ahah (angelinanın da komple dudaktan oluştuğu gerçeği baz alınmıştır) ha işte profil resmine mayolu resmine bakmadan kızlara çirkin diyomuşun belli oldu bi git allasen sdf Hayır dudakları da güzel değil ki tamam kalın da üst dudağı çok şekilsiz nerdeyse yarım daire gibi. angelina colinin de dudakları kalin ama şekilli de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya bi macaristana git gel diyim o zaman sana ne diyim yani tartışmak gereksiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar