Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Trabzonspor - Fenerbahçe / 23.08.2010 / 21.00 »

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

valla bu kadar onde press yapan ve durmadan adam kovalayan FB gormemistim, baya baskıladı bu pressler bir ara ama tabi yoruldu takım.

alexsizde oynayabildigini gosterdi acıkcası, bu sistemi savunurum ben.

ne zamandan beri ceza sahası icinde formadan cekmek elini adamın omzuna koymak penaltı olmuyor bu arada?

durmadan olan taç sacmalıgı ayrı olay.

neyse kendinden cıkmasada cocugundan filan kesin cıkar bigun hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi son 15 dakika çok mal geçti yalnız bence hiç de heyecanlı değildi. ya sadece türk liginde mi oluyo bilmiyorum ama çok "mallıklar" yaşıyoruz.
top defalarca adamın eline çarpar, mükemmel ara pası almıştır adam, koşarken arka topuğuna çarpar, koşarken düşer pozisyonu piç eder... daha neler neler. son 10 dakika trabzon ve fenerin karşılıklı amatörce hücum organizasyonlarını izledik.
çok rezaletiz bence.

stoch ve niang iyiydi. niang iyi toplar indiriyor vücut falan baya iyi. ama ilk yarıda mehmet topuzun girdiği pozisyonlara keşke o girseydi.

son olarak, santos + bilica ve nolur baroni gitsin artık şu takımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

çift forvete yeni geçilmiş
yepyeni bi sistem önde pres falan alışık olmadığı halde böyle bi sisteme iyi oynadı fener
kaleci mert zaten
dia yok
ortasahada cristian selçuk işkencesi
niang daha alışmamış tam ona rağmen iyi adam
kendi kalemize gol attık bide
bu şekilde oynarırsa aykut güzel şeyler olur gibi
bide lütfen orta saha alınsın..
Sosyal ağlarda paylaş

trabzon sahane diyenlerin maci izlemedigini ya da futboldan hic anlamadiklarini varsayiyorum. bi ihtimal de su an ligde sondan ikinci bi takimin taraftari olabilirler :)

cok keyifli bi macti. macin hakki beraberlikti. fenerbahce cok mu iyi oynadi? hayir. ama oynamaya istekli ve acik oynayan taraf fenerbahceydi.

cok basit ve bireysel defans hatalarindan yendi uc gol de. kocaman in ilk 11 i ideal olmaktan ziyade baska dengeleri dusunerek hazirlanmisti ve cok hataliydi. ozellikle stoch un ilk 11 de olmamasinin mantigi yok. gozumde su anda ilk 11 in en degismez oyuncusu.

hakem eyyamciydi. olmayan penalti caldi. oynama calisan tarafa uygulanan asiri faullere ancak mac sonu kart gostermeye basladi. en basitinden ts kalecisi cok cok once sari kart gormeliydi.
ceza sahasinda fb li oyuncularin surekli cekilmesini es gecti ki bi pozisyonda nyiang a faul caldi guldum.

yenilmemize ragmen mac sonu cok da uzgun degilim. belki bu aptalca defans hatalarina kokten bir cozum icin baslangic olur.

ama kocaman umarim bu macta orta sahada top tutan ve rakibi geren oyuncularin gerekliligini kavramistir.

fenerbahce eksikleri sahaya dondukce ve transferler uyumunu arttirdikca daha guclu olacaktir. bu sene sampiyonlugun besiktas ve bursaspor ile adayidir ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...