poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ts şahane diyenler gerizekalı olmalı. çift forvet aktı ben beğendm emre kötüydü bence. bu sistem oturursa çok güzel olur. son zamanlarda izlediğim en güzel maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sAMl5T95ujE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 2 dakikadır gülüyorum ya ahahaha bilica kaleye girdiydi, çıktı 93. dakika böyle geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 poopla said: ts şahane diyenler gerizekalı olmalı oha öeh ÖEHG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: http://img827.imageshack.us/img827/7452/bilica.jpg ABİ AHAHAHAHAHAH AHAHAHA bu ne yaa bu pozisyonu görmek lazım mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: poopla said: ts şahane diyenler gerizekalı olmalı oha öeh ÖEHG Alır yeni account, alışık o. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 hayda sonuncu takımın taraftarları coştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 adam yürüdü yürüdü kaleye girdi, sağ direkte barajı ayarlıyodu onur, iki adım arkasında fileleri tuttu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ahaha bilica o pozisyonda neden kaleye girdi anlamadım.gene bi pislik yapmak istedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bilica yine yaptı yapacağını :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 valla bu kadar onde press yapan ve durmadan adam kovalayan FB gormemistim, baya baskıladı bu pressler bir ara ama tabi yoruldu takım. alexsizde oynayabildigini gosterdi acıkcası, bu sistemi savunurum ben. ne zamandan beri ceza sahası icinde formadan cekmek elini adamın omzuna koymak penaltı olmuyor bu arada? durmadan olan taç sacmalıgı ayrı olay. neyse kendinden cıkmasada cocugundan filan kesin cıkar bigun hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kaleyi yana çekmek istedi heralde, çekse goldü zaten, ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sonra da keita'ya "EMEGIRZIZI" diyorlar ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trabzon deplasmanına göre bence güzel oynadık yenildik saglik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 süper maçtı yanlız.trabzon böyle oynarsa alır götürür ligi.gerçi 2. yarıda top sürcek halleri kalmadı ama baya baya iyi oynadılar ilk yarı.ts ye bi forvet lazım bide.2 forvetide guizadan farksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Masquerade said: hakem bahane ts şahane. önce oynayın sonra hakem diyin. (tanıdık geldi mi) trabZAAAAAAAAAAAon EZ Dİ Haydi gg. puansız takım taraftarının yakarışları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trabzon dünyaları kaçırdı yauv. fark yememesi başarılı bence de fenerin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 SeaGle said: http://img827.imageshack.us/img827/7452/bilica.jpg ABİ AHAHAHAHAHAH ahahaha bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ah selçuk ah ömrümüzü yedin.defol git artık şu takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Masquerade said: trabzon dünyaları kaçırdı yauv. fark yememesi başarılı bence de fenerin. (tu) lol ya başarısızsın abi . girsene kewella yorum falan at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi son 15 dakika çok mal geçti yalnız bence hiç de heyecanlı değildi. ya sadece türk liginde mi oluyo bilmiyorum ama çok "mallıklar" yaşıyoruz. top defalarca adamın eline çarpar, mükemmel ara pası almıştır adam, koşarken arka topuğuna çarpar, koşarken düşer pozisyonu piç eder... daha neler neler. son 10 dakika trabzon ve fenerin karşılıklı amatörce hücum organizasyonlarını izledik. çok rezaletiz bence. stoch ve niang iyiydi. niang iyi toplar indiriyor vücut falan baya iyi. ama ilk yarıda mehmet topuzun girdiği pozisyonlara keşke o girseydi. son olarak, santos + bilica ve nolur baroni gitsin artık şu takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 poopla fanatiksin anladık, gözün bişeyi görmüyor mu ama? ÖKÜZ GİBİ GOL KAÇIRDILAR abi, özeti bu. Ha kaçırmasalardı, doğru. Da, iyi oynadılar, oynamadılar diyemezsin. Gerçi ben son 7 dk izleyemedim 7dk kötü oynadılarsa sen orayı izlemişsindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 çift forvete yeni geçilmiş yepyeni bi sistem önde pres falan alışık olmadığı halde böyle bi sisteme iyi oynadı fener kaleci mert zaten dia yok ortasahada cristian selçuk işkencesi niang daha alışmamış tam ona rağmen iyi adam kendi kalemize gol attık bide bu şekilde oynarırsa aykut güzel şeyler olur gibi bide lütfen orta saha alınsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trabzon sahane diyenlerin maci izlemedigini ya da futboldan hic anlamadiklarini varsayiyorum. bi ihtimal de su an ligde sondan ikinci bi takimin taraftari olabilirler :) cok keyifli bi macti. macin hakki beraberlikti. fenerbahce cok mu iyi oynadi? hayir. ama oynamaya istekli ve acik oynayan taraf fenerbahceydi. cok basit ve bireysel defans hatalarindan yendi uc gol de. kocaman in ilk 11 i ideal olmaktan ziyade baska dengeleri dusunerek hazirlanmisti ve cok hataliydi. ozellikle stoch un ilk 11 de olmamasinin mantigi yok. gozumde su anda ilk 11 in en degismez oyuncusu. hakem eyyamciydi. olmayan penalti caldi. oynama calisan tarafa uygulanan asiri faullere ancak mac sonu kart gostermeye basladi. en basitinden ts kalecisi cok cok once sari kart gormeliydi. ceza sahasinda fb li oyuncularin surekli cekilmesini es gecti ki bi pozisyonda nyiang a faul caldi guldum. yenilmemize ragmen mac sonu cok da uzgun degilim. belki bu aptalca defans hatalarina kokten bir cozum icin baslangic olur. ama kocaman umarim bu macta orta sahada top tutan ve rakibi geren oyuncularin gerekliligini kavramistir. fenerbahce eksikleri sahaya dondukce ve transferler uyumunu arttirdikca daha guclu olacaktir. bu sene sampiyonlugun besiktas ve bursaspor ile adayidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ZAAAAAlamun Aleykum. Trabzon da kocası oldu sanki Fenerin ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar