Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her 17 Ağustosda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dönüp arkamıza baktığımızda,

"Geçenleri" göreceğiz...

Geçen 2 yılı...

Her 17 Ağustosda..

Huzur içinde Yatın...

(In memory of the 40.000 lives lost, thrice as many injured, and above 500.000 left homeless in the great 7.6 Marmara Earthquake in 1999.)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Mesaj tarihi:
Her 17 Ağustosta

Gökgürültüsüne benzeyen dipten gelen gümbürdemeyi,onun bana getirdiği korku dolu heyecanı ve bacaklarımın ağrımasına neden olan adrenalini,doğanın gücünü ve belki de bir daha hissedemeyeceğım duyguları hatırlayacağım

Türk Halkının hala deprem öncesi,deprem sırası ve deprem sonrasi hazırlıkta ne kadar geri olduğunu bilmem vatandaşların ne kadar duyarsız olduğunu gösteriyor.Insanlar hala kaç katlı binalar inşa ediyorlar kötü zeminlere.Daha çokk Veli Göçer çıkar bu memleketten...

Biz hiç ders almayiz.
Gideriz çürük betondan ev yapariz deprem olur yıkılır.
Gideriz nehir yatağına ev yapariz sel olur yıkılır.
Sonra insanlar ölür,onlara gider mezar yapariz.[hline]Where I was, I had wings that couldn't fly
Where I was, I had tears I couldn't cry
My emotions frozen in an icy lake
I couldn't feel them until the ice began to break
Mesaj tarihi:
bu konuda konuşmayı pek sevmiyorum ama yine de ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, halkımızın ve devletimizin de gerekli dersi almış olduğunu temenni ediyorum..[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Mesaj tarihi:
Belki daha kac tane 17 Agustos gecmesi lazim aklimizin basimiza gelmesi icin...2 gün önce haberlerde seyrettim, dünyanin en gelismis deprem tespit cihazi Türkiyeye kurulmus (bidefa ben buna inanmiyorum, japonya gibi yerler dururken en gelismisi türkiyede lol), eger bu dogruysa zaten mantik sunu aciklio:

"Biz nasil olsa önüne gecemicez bunun, binalari saglam dikmiycez, gerekli bakimlari yapmiycaz, düzenli bi sehir plani yapmiycaz, en iyisi deprem tespit cihazi alalimda, sehrin neresinde en cok cöküntü var hemen tespit edip yardima gidelim, sans eseri yasayanlari kurtaririz..."

Lanet olsun!!! Daha cok kisi ölücek cok kisi, Istanbul o depremi kaldirmaz, eger öyle bisey olursa Türkiye kendini bidaha zor kendini toplar...Binalarin malzemesinden calip´dikmeye calisan, yanlis yere bina diken(zemini incelemeden), düzensiz bir sehir planina izin veren herkese lanet olsun...

...VE

Yakinlarini kaybedenlere bassagligi, ölenlerinde huzur icinde yatmasini dilerim...[hline]First judge yourself, then the others...

[Bu mesaj Sontarian tarafından 17 Ağustos 2002 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
depremde ölenlere tanrıdan rahmet, ailelerine ise sabır ve başsağlığı diliyorum(biraz geç oldu 2 sene kadar ama olsun)

ayrıca hiç bir şekilde önlem almayan, insanları hala kırık dökük ewlerinde oturtabilen, yıkılması gereken bir çok binayı yıkmayan, depremzedeleri çadırlara yerleştirip sanki aynı ülkenin vatandaşı değilmiş gibi onları unutan büyüklerimizi ve en büyük yardım kuruluşunu kınıyorum..
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Harbi ya o aci dolu ana su an 1 bucuk saat fln var tam olarak anılması ıcın olenlerın aılelerıne yakınlarına bas salıı olenlere rahmet dılıyorum....

her 17 agustosta aklıma deprem olurken bn mısıl mısıl uyurken ustume ayı mısalı agır olan babamn elınde beysbol sopasıyla ustume atlması gelıyor sora kapınn altına aılecek cokmemız ve bıtmesını beklmemız gelıyor .... acı.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ölenlere tekrardan ba$saglıgı ve yakınlarada sabır dılerım..

$u 17 agustos tan bence bı ders alınmadı.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
eğer olmasaydı diyorum...
Yıktınız beni ya...
konuşmucam bu topic gidene kadar yokum abi...
Çok amaa çok acıtıyor.
Bonepartı dinlemeliyim.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
eh umarım bizden başka birşeyleri değiştirebilecek olanlarda unutmaz[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
voic3, 17 Ağustos 2004 02:38 tarihinde demiş ki:
o uykusuzlugun sebebi sanırım hislerimizden kaynaklanıyor.

o zmnlar ben hissizdim herhalde :([signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 17 Ağustos 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
17 ağustosa da ölenlere allah rahmet,
yakınlarına da sabır versin...

Malesef elimizden buna katılmaktan başka birşey gelmiyor.. :([signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Üstünden bu seneler geçse de "böyle bir rezalet de başka yerde yaşanmaz" demekten kendimi alamıyorum. Hala geriye utanç içinde bakıyorum. Ben böyle altyapıyı, ben böyle kentleşmeyi, ben böyle kurtarma çalışmalarını...
Sonu gelmez bunun geçecek tarih sayfalarına karışacak bu da...[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote:
olm asosyal adamın çevresi mi olur,
kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Mesaj tarihi:
depremin icinde biri olarak( yalovada annemleydim..babamda adapazarinda enkaz altin kaldi) insanlarin acisini anliyorum..herkese Allah'in huzur vermesini istiyorum..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
  • Yeni Oluştur...