Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intel Extreme Masters GamesCom Day 5 - Finaller

Desu

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

di said:

Lind3r0th said:

utanılcak birşey yok olabilecek problemler bunlar

Bizim her iste kullandigimiz makinalar bu sicakta 24/7 calisip bana misin demiyorsa, bu sozde uzman adamlarin yarattigi makinalarin boyle sorunlar cikarmamasi gerek. Hadi DC'ler ISP sorunu falan da bunlar cok sacma.

abi kusura bakma ama full detail bu sıcakta benim evdeki pc kaldıramıo sc2 yi, sc2 nin ısıntma sorunu var yani suçlanıcak biri varsa blizzarddır bu haldeyken ;p hayatımda yaşamadığım ısınma sorunlarını yaşıorum sc2 oynarken

Abi bilgisayarin bulundugu oda inanilmaz sicak benim hem kasadan hem LCD TV'den hem de diger cihazlardan dolayi. Rahat bi 3-4 derece farkediyor, derece 31-32 falan diyor sicak gunlerde.

Ona ragmen bisey olmuyor bende. Hatta cogu zaman SC2'yi minimize edip ise donuyorum, canim sikilinca geri aciyorum falan.

Quad Core islemcim, 4gb ram'im ve 4870 ekran kartim var. Oyle cok ahim sahim bisey de degil.
Sosyal ağlarda paylaş

TL'e bakıyodum hala insanlar "zerg oyuncuları cok iyidi terranlar kötü olduğun ıcın böle gecti ocok op terran!!! diyolar.

en büyük savnmalarıda zergün early gamede savunmada kalması...
bu gayette oyunun anlamlı bir parcası olabilir yanı, anlamıyorum neden savunmada kalmasınki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...