zodiackiller Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 iyi ki rematch olmuş yoksa bu epic maç olmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya dimaga arkadaşım olsun istiyorum.böyle gezelim beraber nevizadeye falan gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 scorch said: di said: Lind3r0th said: utanılcak birşey yok olabilecek problemler bunlar Bizim her iste kullandigimiz makinalar bu sicakta 24/7 calisip bana misin demiyorsa, bu sozde uzman adamlarin yarattigi makinalarin boyle sorunlar cikarmamasi gerek. Hadi DC'ler ISP sorunu falan da bunlar cok sacma. abi kusura bakma ama full detail bu sıcakta benim evdeki pc kaldıramıo sc2 yi, sc2 nin ısıntma sorunu var yani suçlanıcak biri varsa blizzarddır bu haldeyken ;p hayatımda yaşamadığım ısınma sorunlarını yaşıorum sc2 oynarken Abi bilgisayarin bulundugu oda inanilmaz sicak benim hem kasadan hem LCD TV'den hem de diger cihazlardan dolayi. Rahat bi 3-4 derece farkediyor, derece 31-32 falan diyor sicak gunlerde. Ona ragmen bisey olmuyor bende. Hatta cogu zaman SC2'yi minimize edip ise donuyorum, canim sikilinca geri aciyorum falan. Quad Core islemcim, 4gb ram'im ve 4870 ekran kartim var. Oyle cok ahim sahim bisey de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 dimega çok gaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Tyrannus said: ya dimaga arkadaşım olsun istiyorum.böyle gezelim beraber nevizadeye falan gidelim gel biz gidelim senle haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ABI BANELINGLERI UNUTAN TURNUVA OYUNCULARI. ÜŞÜYORUZ KORELI REISLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 olur da ilerde birileriniz beraber bi turnuvada karşılaşırsa böyle sportsmanship sergileyin http://i.imgur.com/YQwM5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://img827.imageshack.us/img827/3578/fkyear.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yanlız hakkaten çok eğlenceli dimaganın oyunları all-in yapmasa bile baneling falan unutuyo bi heyecan yaşatıyo kesin euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 TL'e bakıyodum hala insanlar "zerg oyuncuları cok iyidi terranlar kötü olduğun ıcın böle gecti ocok op terran!!! diyolar. en büyük savnmalarıda zergün early gamede savunmada kalması... bu gayette oyunun anlamlı bir parcası olabilir yanı, anlamıyorum neden savunmada kalmasınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 görgüsüzlere bak ya. insan kapısını kendi açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ahah çok iyi finaldekilere star treatment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi doğruya doğru ama şimdi mükemmel flank yapmadığı her combatta yenildi zaten ki terran'ın yaptığı/yapması gereken tek şey iyi position almak ve marineleri stimleyip banelinglerin olmadığı tarafa koşmak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ABİ MANZARAYA BAK YARILDIM AHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 daha zor değilki abi flank.. inanılmaz bişi dğeil yanı flank yapmak. heleki alan etkili root büyüsü varken zergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 HAHAHAHAHAHHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 OMGOMGOMG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 HAHAHAHHAAHHAHAAHAAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ahaha en büyük alkışı day[9] alıyo her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 idra resmen rahatsız olmuş yanındaki kızdan ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://www.roflpantoffel.nl/uploadedimages/awwwyeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ablalar çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 go idranın yanındaki kızıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hatunlar iyimiş bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 insanın finale çıkası geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar