Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesela? ya da daha önemlisi neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ne gibi tam degil acaba? Valla ben şuana kadar bir eksiği ile karşılaşmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Web tasarım işlerimde güvenilir bir kaynak değil. Chrome kullanmayı yeğliyorum o konuda. Geçende bir siteye girdim sitenin uzantısı .zul du ve bomboş bi sayfa çıktı karşıma aynı sayfayı diğerleriyle açıyorum açılıyor. Flash gerçekten bazen dert olabiliyo bende yaşadım çok sorun. Opera hızlı kullanışı çok güzel gerçekten çok istiyorum onu kullanmayı fakat web tasarım konusunda gerçekten kıt kalıyor benim gözümde. Güvenilir bir kaynak değil. extra: kişisel kullanım için opera kullanıyorum ama tabiki. İş için chrome kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sitede if(operamı lan bu?) empty; gibi bir js ayarı varsa doğal olarak öyle olur :/ Daha yeni geldi bide dragonfly. Tam oturmadı ama çok güzel özellikleri var şimdiden, beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 if(safari) bile demiyoken site niye opera desin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 iyi de abi .zul dosyasıyla browserın bir işi yok. yani zul'un web ile doğrudan bir alakası yok. ayrıca opera 4 ana browserdan bir tanesi.. tamamlanmamış demek hiç olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Hepimizin bazı eksikleri vardır, browserların da öyle:P. Şaka bi yana opera gerçekten güzel ama dediğim gibi eğer ki css ile işim varsa opera kullanmaktan çekiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Hmm.. CSS ile işim varsa asıl opera'da hallediyorum ben de nedense. IE ve FF birbirinden farklı (hatta ie6 ie7 ve ie8 olarak onlar bile ayrı ayrı) sonuçlar çıkartıyor. Opera ise tam olarak istediğim sonucu çıkartıyor. Garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben chrome taraftarıyım o konuda :) ie ve ff zaten ayrı telden çalıyo. Ha bu sırf chrome a göre çalıştığım anlamına gelmiyo. İlk chrome a göre yapıp sonrasında diğer browserlara uyumlu yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Sypro said: Hmm.. CSS ile işim varsa asıl opera'da hallediyorum ben de nedense. IE ve FF birbirinden farklı (hatta ie6 ie7 ve ie8 olarak onlar bile ayrı ayrı) sonuçlar çıkartıyor. Opera ise tam olarak istediğim sonucu çıkartıyor. Garipmiş. valla katılıyorum bende. bir aralar basit bir site yapmam gerekti. opera'da kullanarak hazırladım. daha sonra ie8, firefox, safari ve chrome'da görüntülerken hiç bir sorun yaşamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ben de şu an bir site üzerinde çalışıyorum ve her browserda farklı çıkıyor sonuç :P Sinir bozucu bir durum bi oturamadılar standardına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 E öyle zaten. Web designer dediğin compatibility testlerini yapana deniyo zaten. Sadece kromla operaylan tasarımcı olunmaz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ya hazır forumda bu kadar opera kullanan, seven hatta yıllardır bağımlısı olanlar varken bir soru sorayım. hosts dosyası üzerinden youtube'um açılıyor ama videoları oynatmaya çalıştığımda "an error occured .." gibisinden bir hata alıyorum. opera haricinde diğer tarayıcılarda da benzer bir durum var. nedir bunun çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yahu çözümü yok mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 an error occured'in devamı da önemli :D bu vidyo sizin bölgeye yasak diyosa yapcak bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 abi eski sürümde speed dial'daki arkaplanımsı olan boş kısma çift tıklayınca homepage'i açıyodu. şu yeni versiyonla birlikte tamamen yalan mı ettiler onu yoksa opsiyonel falan mı yaptılar? tekrar o şekilde kullanmak istiyorum, var mıdır bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Oce4n said: an error occured'in devamı da önemli :D bu vidyo sizin bölgeye yasak diyosa yapcak bişi yok :D yok yok öyle değil, öyle olsa anlardım direk :) "an error occured, please try again later." şeklinde hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar