Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opera 10.61

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Web tasarım işlerimde güvenilir bir kaynak değil. Chrome kullanmayı yeğliyorum o konuda. Geçende bir siteye girdim sitenin uzantısı .zul du ve bomboş bi sayfa çıktı karşıma aynı sayfayı diğerleriyle açıyorum açılıyor. Flash gerçekten bazen dert olabiliyo bende yaşadım çok sorun. Opera hızlı kullanışı çok güzel gerçekten çok istiyorum onu kullanmayı fakat web tasarım konusunda gerçekten kıt kalıyor benim gözümde. Güvenilir bir kaynak değil.

extra: kişisel kullanım için opera kullanıyorum ama tabiki. İş için chrome kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sypro said:

Hmm.. CSS ile işim varsa asıl opera'da hallediyorum ben de nedense. IE ve FF birbirinden farklı (hatta ie6 ie7 ve ie8 olarak onlar bile ayrı ayrı) sonuçlar çıkartıyor. Opera ise tam olarak istediğim sonucu çıkartıyor.
Garipmiş.

valla katılıyorum bende. bir aralar basit bir site yapmam gerekti. opera'da kullanarak hazırladım. daha sonra ie8, firefox, safari ve chrome'da görüntülerken hiç bir sorun yaşamadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ya hazır forumda bu kadar opera kullanan, seven hatta yıllardır bağımlısı olanlar varken bir soru sorayım. hosts dosyası üzerinden youtube'um açılıyor ama videoları oynatmaya çalıştığımda "an error occured .." gibisinden bir hata alıyorum. opera haricinde diğer tarayıcılarda da benzer bir durum var. nedir bunun çözümü?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...