padawan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 grim fantango ve red dead kalitesinde oyun soundtrackleri neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Hitman http://listen.grooveshark.com/#/s/Slaughter+Club/2EYbg9 Half Life http://listen.grooveshark.com/#/s/Apprehension+and+Evasion/2RiSwW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dediklerini bilmiyorum ama; venice rooftops çok güzel. http://fizy.com/#s/1l39n5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ha evet assassin's creed'in ki bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dediklerini bende bilmiyorum ama diablo nun soundtrack i gayet iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 abi şarkıları mı bilmiyonuz? hitman ve half-life'ı bilmiyo değilsiniz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Metal Gear Solid Monkey Island Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Icewind Dale 1-2 ve Arcanum soundtracklerini dinlemeyen kalmamalı. Yanlış hatırlamıyorsam Grim Fandango'da da yaylılar baskındı, Arcanum'un müziklerini beğeneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 video games live'ın yaptıgı tum muzikler. ozellikle blizzard oyunları icin yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 World of Warcraft Dragon Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sitarkiraft 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Cd- said: abi şarkıları mı bilmiyonuz? hitman ve half-life'ı bilmiyo değilsiniz di mi? oyunları biliyorum da oynamadım, müziklerinden haberim yok yani. ben de onlara bi göz atarım. bi de castlevania - symphony of night soundtrack çok güzelmiş; tavsiye üstüne denedim. gotik, barok, ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 icewind dale 2 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 mask of the betrayer ın müzikleri de hoştu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 youtube da jeremy soule a bakabilirsin. icewind, nwn filan hep onun... daha morrowind filan gibi zilyon tane oyunun müziğini yapmışlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 assassin's creed 2. jesper kyd forever ! özellikle, http://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 pop serisi max payneninkini sevmistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 soulberry said: Cd- said: abi şarkıları mı bilmiyonuz? hitman ve half-life'ı bilmiyo değilsiniz di mi? oyunları biliyorum da oynamadım, müziklerinden haberim yok yani. ben de onlara bi göz atarım. bi de castlevania - symphony of night soundtrack çok güzelmiş; tavsiye üstüne denedim. gotik, barok, ne ararsan var. ben örnek olsun diye attım şarkıları yukarda dendiği gibi Jesper Kyd iyi baya hitman'in soundtrack'i de ona ait işte albümlerden bak baya güzel şeyler var bunu beğenmediysen. Half Life'ınki de Kelly Bailey mi neydi bakmaya üşendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 red dead bu konuda gerçekten basariliydi hele o meksikadan abdye gecerken çalan şarkı çok pis havaya sokmustu beni . Atımı alıp gidesim geldiydi vallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qvq2My4pfIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar